Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jozsi252

    veterán

    válasz mobbo #29962 üzenetére

    Nem fogom elsietni, mindenképp megvárom ameddig lesznek részletesebb vélemények a gépről, mert nyilván minél több darabot adnak el, szériahibák akkor derülnek ki.
    Az a baj P3 szériával hogy sajnos rengeteg a motortartó körüli repedés. Nem tudom hogy csak az első szériákat érinti és utána javították, vagy pedig sz@rnak bele, és a P4-re koncentrálnak, illetve a hasonló áru Mavic-ra.

    Más:

    Szeretnék egy játékos gépet venni. Látom hogy többen is kedvelik az Emax Nighthawk 280 Pro szériát. Ár érték arányba szerintem egyik legjobb gép. Igazából már régóta szemezek vele, de most jutottam el oda hogy meg is akarom valósítani.
    Honnan érdemes ezt a gépet megvásárolni? HK-n látom most nincs raktáron, esetleg Banggood-on szokott lenni VIP akció ahol jó áron hozzá lehet jutni? Én VIP 4-be vagyok ott, jó lenne ha lenne valamilyen időszakos kedvezmény rá, vagy bármely alkatrészre. De gondolom "kész" állapotba érdemes megvenni.
    A távon még gondolkozok hogy mi legyen, illetve az akku nagyjából meg van.

    Viszont a beállításokban nincsen tapasztalatom, értem ezalatt a PID-ek beálltását, szabik programozását, egyéb dolgokat. Van olyan a topicba aki vállal ilyet hogy segít esetleg beállítani?

    Most látom hogy Jackal2 fórumtársnak is ilyen gépe van. Kérhetek esetleg véleményt róla hogy mióta használod, és mennyire vagy vele megelégedve? Esetleg beszerzési forrást tudsz mondani, ahol van raktáron?

    :R

    [ Szerkesztve ]

    iPhone 13 Pro Max

Új hozzászólás Aktív témák