Új hozzászólás Aktív témák

• Patics

tag

válasz Arti1 #18191 üzenetére

A szükséges méreteket nemigen tudom megmondani, mert mindegyikből kellhet ... :D

Pl. 3-as az egy erű vezetékekhez, mint az ESC-motor. Aztán 5-ös az aksi betáp vezetékhez. 20-as ha az egész ESC-t is zsugorozni szeretnéd. Az 50-esbe már az aksi is belefér, stb.

Műanyag, így a fala persze vízálló, de aláfolyhat a víz ha nem illeszkedik pontosan. Egy kerek keresztmetszetű vezetékre, ha 2 cm hoszan rámelegíted, nem engedi be alá a vizet, de ha rés van, vagy pl. az ESC-re zsugorítod, akkor csak a fröccsenő víz ellen véd.

Én még úgy szoktam vízállóvá tenni, ha nagyon kell, hogy melegítés előtt kitöltöm szilóval, leginkább FBS-el, a zsugorcső belső terét és ez után melegítem. Zsugorodáskor kinyomódik a felesleg, a maradék hézagokba meg beleköt az FBS.

Persze csak ott, ahol az FBS más kárt nem tud tenni, ha igen, akkor más kitöltő anyag kell.

[ Szerkesztve ]

Madaraim: Sbach 342; Double Hourse 9081; Skyartec Wasp V3; Align Trex 500; WLtoys V686G; Floureon H101; ZMR-250 FPV Racer ------- Földi ellátó: M1 Abrams

Új hozzászólás Aktív témák