- Milyen házat vegyek?
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
protecher
tag
a knightnak lehet pajzs igen.. meg 1 kezes kard.. a gladiatornak meg 2 kezes kard..
thiefeket meg nem vágom mienek....mármint hogy jók e
elfogultságból viszont azt mondom gondolkodj el a mage castokon is.. főleg a monk-preisten
Wikh veled mi a tök van. :S fogol még gama?[ Szerkesztve ]
Protech----CLERIC LVL76 =P _/\_ Mazsu----Myrmidon lvl59 _/\_ Proaktivia-----Arba lvl37>
-
reksz
csendes tag
helló, US szerveren jáccok és társat keresek!
nevem: reksz!
-
C0mman
tag
Üdv mindenkinek!
Én is itt vagyok csak nem volt lehetőségem mostanság felnézni!
Majd most pótolom.
Egyébként már Lv55 (Paladin) vagyok és törünk fel mint a talajvíz
A klán is bővül és jó a társaság! Sőt már odáig jutottunk, hogy van kis klánunk is
Ezt muszály volt megosztanom
Szóval írjon akinek kéedése van amire lehet válaszolunk!
Jah, Wikhy eltüntél mint Andrish mi van itt mindenkit oda van?GL mindenkinek!
Block, Healt, mindenek felett! ...és Pala a király
Galaxy S3 4.1.2 JB SiyahKernel v1.9.1 / Huawei Ideos s7 SLIM PFC 2.2.3
-
Sirandrish
legenda
Nincs netem mert volt egy lakásfelujitásunk illetve készülök pestre így nincs értelme itt fizetni..aztán meg néhány hónap és ha minden jól megy akkor GO Brit..szóval nemtudok játszani mostanság..nem mellesleg épp tegnap fejelztem be egy honapos számgépes tanfolyamot is.
Mindenesetre a Myrm a király
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
protecher
tag
Myrmy ne mondja hogy király ha myrmy offol.. és nem gamál.. az nem király.... XD
Protech----CLERIC LVL76 =P _/\_ Mazsu----Myrmidon lvl59 _/\_ Proaktivia-----Arba lvl37>
-
Sirandrish
legenda
válasz protecher #456 üzenetére
az első 1héten kurva szar volt game nélkül de már nem hiányzik..eleget játszottam PC-n..ideje visszahozni a konzolos korszakomat
az az én igazi pályám...de ettől függetlenül a Myrm a zsíírcimellesleg te vagy má 65?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
protecher
tag
ááá nem menyiésgre megyek hanem minsőségre XD.. 61 vagyok.. de über
-
-
myweert
csendes tag
Sziasztok,
még új vagyok ebbe a játékban,és lenne pár kérdésem is meg magyar guildot keresek..
vki tudna segíteni, h hol találok, vagy h lehet belépni?
köszi -
C0mman
tag
Szia Myweert!
Ha kérdésed van nyugottan tedd fel és válaszolunk amint lehet.
Vannak magyar klánok, bár nem sok.
Ha, kezdő vagy és szeretnél klánt akkor keresd Jerrycool-t ő a Leedere a Sárkányok guild-nek. Biztos szivesen bevesz viszont szólok előre, hogy szokott takarítani és az inaktívokat törli, mivel már 3x betelt a klán.
A HunFace guldbe viszont 50+ karikat veszünk be ennek számos oka van! Ha már játszottál hasonló játékkal akkor talán ezt nem kell részletezbem... (ha nem akkor elmondom)
Engem Comman néven lehet megtalálni a játékban lehet ott is kérdezni csak nem biztos hogy válaszolok azonnal Ennek oka az, hogy lehet épp farmolunk vagy írtjuk a mobokat...
Röviden ennyi. Jó játékot mindenkinek!Block, healt mindenek felett
Jaaa és Pala a király
-
myweert
csendes tag
Csak ilyen általános tudnivalók érdekelnének a játékról, pl: max lvl, milyen karaktert érdemes tolni, felszerelés vásárlás, küldetések, iylenek
a klán ügybe pedig akkor ráírok majd az illetőre, mert még csak msot kezdtem 15ös karim van -
C0mman
tag
Jelenleg lv65 a max ameddig lehet egy karit tolni... hozzáteszem ez nem is olyan könnyü
Páran már kérdezték, hogy milyen karakterrel érdemes játszani...
Az én véleményem, hogy mindenki a saját egyéniségéhez leg közelebb álló karakterrel kezdjen!!! Annak semmi értelme hogy elkezd valaki 5 karakterrel játszani mondván, hogy tesztelgeti melyik a jó. Ha valaki úgy dönt, hogy ilyen hasonló játékkal kezd játszani akkor szenteljen arra egy kis időt, hogy utánnanéz!
Sokban eltérhetnek ezek a gamák egymástól!
Azonban a Warrior mindig is Warrior a Mage mindig is Mage marad!!!
Vagyis... egy Warrioral nem fog senki olyan könnyedén fejlődni mint egy Mage-el!
A Warrior közelharcban jó míg egy Mage álltalában odabasz varázslatokkal rendelkezik,
Most csak ezt a két kasztot emeltem ki, de ott vannak a Rangerek (ílyászok) ezek is magugktól érthetődően távolabbi harchoz jók! Közel harcban pedig nyílván gyengébbek.
Ezt lehetne boncolgatni szóval itt egy dúrva képlet :Warrior (Harcos)
Erössége: Közelharc, Blokk, Magas Életerő
Fegyver: Kard és pajzsMage (Mágus)
Erőssége: Távol harc, Varázslatok, Magas mana,
Fegyver: VarázsbotRanger (Vadőr)
Erőssége: Távol harc, Fürgeség, gyors attack
Fegyver: ÍlyThief (Tolvaj)
Erössége: Közelharc, Gyorsaság, Blokk,
Fegyver: Kés pengékKüldetések (Quest)
Négy féle quest van a gamában:
1. Sárg színű: általános küldik ezeket töbnyire nem fontos megcsinálni (persze van kivétel)
2. Piros színű: Heroes küldik ezek fontosak ahoz, hogy pl. kasztot váltsunk
3. Zöld színűl: Hunter küldik ezeket egy nap egyszer lehet megcsinálni ezek aránylag jó XP-t adnak és bonusz itemet
4.Kék színű: Ezeket orrvérzésig lehet tolni, mert ha megycsináljuk újra felvehetjük és kezdhetjük előröl ezek is adnak elfogadható XP-t. (bár ez magasabb szinten relatív)Remélem nagyjából kielégítő volt a válasz.
GL mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
myweert
csendes tag
Köszi a válaszodat, sokat segítettél
-
Terkk
tag
a képek alapján nagyon tetszik le is töltöm a játékot
~~~~~~ UK
-
Sirandrish
legenda
íméled gyütt..vagy inkább Kimart fight?
Még mindig egyedül vagyok 65ös magyarszki? kezdek beszarni má he..
Mellesleg + mennyi már a Lavad?Most olvasom..Hunface 50+ lett?
Hányan vagytok má he? remélem vay 2000ren[ Szerkesztve ]
-
protecher
tag
Comm vágom hogy képbe vagy nekem nem kell ecsetelni
Andrish tudomásom szerint te .. de még mindig én vagyok a gyorsabb mindenben.. és egyre gyorsabb
A klán ..minthogy az is jelzi amit mondtál hogy csak 50+ .. nem menyiségre ..minőségre épit.. de vagyunk már jópáran, mindig van több is online.Comm az okfejtésedel 1 et értek mindenki kezdjen olyan karit ami közel áll hozá, minden karinak megvannak az előnyei, hátrányai.
Ha jó vagy , bármeikel jó vagy. Ha meg nem vágod, egyikel se fogod vágniProtech----CLERIC LVL76 =P _/\_ Mazsu----Myrmidon lvl59 _/\_ Proaktivia-----Arba lvl37>
-
Sirandrish
legenda
válasz protecher #468 üzenetére
ebből ennyit értettem: blabla gyorsabb bla bla
Amúgy Bone Dragonhoz jársz már? ha igen akkor kikkel?
[ Szerkesztve ]
-
C0mman
tag
válasz Sirandrish #467 üzenetére
Hát van okod szarni Andrish
A lavám meg már végre +11-en van szóval izzik rendesen
Ha majd leszel már valamikor megengedem hogy megkóstold
Igen a klán 50+ lett és nem is szeretnénk alább adni nem kell hogy 100-an legyünk nem ez a lényeg!
Persze lv 47-től beveszünk olyat akiről tudjuk hogy aktív és már kicsit megismertük.
Zárójelben hozzáteszem nem csak a karakter szintje számít...
Szóval nagyából ez a helyzet.Galaxy S3 4.1.2 JB SiyahKernel v1.9.1 / Huawei Ideos s7 SLIM PFC 2.2.3
-
Sirandrish
legenda
+11? az se sok
Amúgy grat hozzá..az már szép cucc
Teky nálatok van még?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Terkk
tag
jó játék tetszik!
~~~~~~ UK
-
Sirandrish
legenda
már jó ideje itt van..és rontja a levegőt
Csak vicceltem..nagy arcEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
C0mman
tag
válasz Sirandrish #471 üzenetére
No igen lehetne több is, de amilyen gyorsan felment a lavám +10-re olyan nehezen akarta a +11-et
Jah, Teky nállunk van és ő lett a klán bohóca
Jó arc, meg hát a klánba mindenki jó fej
A lavalon fegyóra visszatérve... inkább ne boncolgassuk ezt a témátGalaxy S3 4.1.2 JB SiyahKernel v1.9.1 / Huawei Ideos s7 SLIM PFC 2.2.3
-
Sirandrish
legenda
Nah most mire gondolsz? 12goldo kaptam érte simán jó biznisz
A másik..az én Oakom..fuu..nah inkább ezt a témát hagyjukEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
mad1
veterán
válasz Sirandrish #474 üzenetére
Szemelyes baratom,tegnap nallam rontotta a levegot
Ne szemetelj ! = Steam
-
Sirandrish
legenda
-
mad1
veterán
válasz Sirandrish #478 üzenetére
Meg a légy is seggre asik rajta,mar olyan fenyes...
Ne szemetelj ! = Steam
-
-
protecher
tag
:.... üdvi Mad-nek
-
Sirandrish
legenda
mi vagy és hanyas a játékban amugy?
van egy eladó Myrmem
[ Szerkesztve ]
-
protecher
tag
Mad .. mirmik szarok... véletlen se .... XD
-
Sirandrish
legenda
válasz protecher #485 üzenetére
Hja..abból is látszik hogy a legtöbb magas szintü az warri..annak is nagy része myrm..
-
protecher
tag
hát te... ezt élből cáfolnám... mirmi már nem nagy szám.. most a thiefek a menők.. bár azal mindenki 1 et ért csak te nem hogy preist powerup cast.. és nem lehet a töbihez mérni
jah..és warikat látok legtöbet szar rity roty itemekel.... presitek 60 felet viszont majdenm mind omg karijah .. és a fegyók.. 13 on van még mindig aram om.. de már le is szarom.. bonet akarok... vagy megvárom drakost
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz protecher #487 üzenetére
Akárki akármit mond...a Priest egy unalmas kari..semmi támadó skillje nincs, egész játék alatt csak putyputyputyputy és körülbelül ennyi.
Nem vitatom hogy jó karakter de ettől még unalmas...illetve Boneál semmit sem ér mert a Priestek 90%a meg sem tudja ütni pl..
Illetve ottvan Sephix vagy WIkke többek között..ha már itemekről beszélgetünk..náluk vannak olyan cuccok hogy beszabehu...emelett tudom hogy Sirga mekkora Priest..de aztis tudom hogy ő mennyit rávert a gamere..
Bone wep? két myrmnek már akkor volt mikor játszottam
Nyílván nem állok le most vitázni..főleg hogy már nem játszom gamet...meg amúgyis..ez lenne a 150. vitánk ugyanerre a témára szóval már látom előre hogy ugye jutnánk egyről a kettőre
-
C0mman
tag
válasz Sirandrish #488 üzenetére
Akkor én is beszállok...
Valóban a Preistnek nem túl szines az attack-ja... ahogy mondtad Andris puty-puty-puty ..
vagy inkább ra-ta-ta-ta (igen az utobbi lesz az )
Csak hát szerintem a Priest karit csinálták meg utoljára a játék készítők és akkorra már tele volt a tökük, azzal, hogy milyen legyen és egy nem túl fairplay karit sikerült összehozniuk
A másik lehetőség, hogy külömböző embereket bíztak meg azzal hogy alkossanak meg egy karaktert.... A Preistet pedig Chuk Norris csinálta
A Mirmydon kari nem rossz! Földbecsap tornádó tornádó és minden mob halott. Ezzel nem kihívás a játék csak verik magukat, hogy az eltulzottan magas attackal milyen hamar leverik a spotot
No, de a Paladin!!
Az igen azzal fejlődni igazi embert próbáló kihívás! Kicsit lassú, nem üt akkorát mint a Mirmy és közel sem olyan gyors mint a Priest!
Azonban van egyfalyta tkintélyt parancsoló jelleme mivel aki vágja gama az tudja, hogy a Pala igen nehéz karakter és aki azt felhuzza high-ra az már valami
Ezt már csak az is bizonyítja ha bekapcsolom az Offensive Aurát (Shongoku) akkor azt mindenki megnézi
Meg amúgy is Pala a KIRÁLYHealt blokk mindenek felett
[ Szerkesztve ]
-
C0mman
tag
Jaa, és még valami már nem vagy egyedűl Andrish.
Van egy másik Lv65 Mirmydon 2 napja Greenfrog néven[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
A Pala valóban zsír kari..bár ennek sosem állítottam az ellenkezőjét..de az a baj hogy csak PVP-ben...PVE-n gyér..de nagyon..
Az meg nem előny hogy lassu vele fejlődni ember
Magas attack? jah..meg lufasz def..azzal beszorulsz a mobok közé nem fogja 30ből 28szor kiírni hogy block bakkerGreenfog? ő az Ichigoba van nemde? aztat ismerem
Vagyis mikor még játszottam akkor épp oda akart menni tudtommal...Már ha arról beszélsz akit tényleg ismerek
[ Szerkesztve ]
-
C0mman
tag
válasz Sirandrish #491 üzenetére
Hát, igen nem PVE kari ez tény és ennek a fejlődés látja kárát
Igen nagy külömbségek vannak a karakterek között még kaszton belül is.
Lásd Mirmy és Pala olyanok mint a ying és yang.
Azonban minden karakter jó valamiben és ha valaki arra helyezi a hangsúlyt akkor egy igen klasz karaktere lesz!
Még Flashball (Granadier) karilya is jó... csak miben is?
Az én szemszögemböl nézve talán az egyik, ha nem a leg "szinesebb" karakter.
Mivel tud gyúrni strange-re, dodge-ra, aim rate-re, block-ra, move speed-re, attack-speedre stb...
Ez a képesség szerintem egyetlen karakterben sincs meg!
Viszont ez jelenthati hatalmas hátrányát is mert ha valaki kicsit elbaszarintja ezt a karit akkor az valszeg nagyon el van basszva....lehet sokat pofázok sorry
GL mindenkinek!
-
Sirandrish
legenda
Nyílván azért úgy vannak a kasztok kitalálva hogy mindegyik jó legyen valamibe...érdekes is lenne ha lenne 3 használható a többi meg egy kalap szar lenne
a Grenadier..egy barátom csinált egyet anno...együtt toltuk fel a karinkat LV40 körülig aztán otthagyta a Grenadiert mert szar...kérdem..miért...a válasza az volt hogy mert kevés van belőle és még (akkor) nincs belőle 65ös szintü ezért ő arra következtetett hogy mivel senki sem játszik vele így szar
Azóta is ottvan a süllyesztőbe a lv40-42es grenajaEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
C0mman
tag
válasz Sirandrish #493 üzenetére
Mondasz valamit.
Flashball is küszködik vele és panaszkodott már rá nem egyser nem kétszer
Ahoz képest már Lv56
Viszont láttam már Granát közel 100 dodge-al ami elég szép és ha ehez társul a nem kis gyorsaság akkor elég ütős is lehet.
Persze nem állítom hogy a Dragonica legütösebb karija... az a Paladin
Mindenesetre nem ajánlom senkinek, hogy Granadier-ben gondolkozzon ha karit akar kezdeniGalaxy S3 4.1.2 JB SiyahKernel v1.9.1 / Huawei Ideos s7 SLIM PFC 2.2.3
-
Sirandrish
legenda
Ha már íjász akkor Ranger...ez nem vítás..de ettől függetlenül sem mondanám a Grenara hogy szar kari...
Bár azt azért hozzáteszem ha már dodgera szeretnék gyúrni akkor inkább Finja..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
lllaciii
csendes tag
Hi
valaki tudna segiteni a petes questben plz?
"Delicious Raccoon Kebabs!" nál járok és azt vettem ki ebböl hogy főzni kel de nincs fám
azt hol találok? -
-
lllaciii
csendes tag
Hi
köszi aszem ez kellett
a további küldikhez a pet szerzésnél valami van amit tudnom kéne?
régebben wowoztam, ahhoz van wowhead de ehhez nem találam ilyen segitő honlapot :s,
ehhez játékhoz nincs véletlen ilyesmi? -
Sirandrish
legenda
válasz lllaciii #498 üzenetére
Pet szerzés (ha még ugy van mint volt) marha egyszerü..üss le 200, 300 majd 400 mobot és megkapod az lv20, 30 és lv40es tojásokat...ezeket minden nap megtudod csinálni..
-
lllaciii
csendes tag
Step 1: “Collect Pet Clothing Material”
Step 2: “Delicious Raccoon Kebab”
Step 3: “Curing the Cold!”
Step 4: “Wild Safari” becomes available after completing "Curing the Cold!“
Step 5: “Special Event for VIP of the Pet Store” unlocks after all the above are completed.
Step 6: “Get Pet Hatchling Egg” will finally be unlocked after completing all other quests.The reward for “Get Pet Hatchling Egg” will be the special egg that can hatch into one of the three available pets.
ezt találtam a játék honlapján és anyit kisilabizáltam belőle, hogy ha megcsinálom a questeket kapok belőle petet
vagy hogy van ez? o.O
vagy csak 200 300 400 és kapok tojást quest nélkül?
valami nagyon nem hozzáértőknek elmagyaráznátok plz? nem nagyon értem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Spórolós topik
- Steam Deck
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Wise (ex-TransferWise)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest