- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
domjeno75
csendes tag
válasz kismokesz #2178 üzenetére
szed szét, ahogy a youtube-on látod( óvatosan) és olvasd le a chip számát, vagy az alaplapét, és írd be a google-ba, adni fog találatként, egy azt hiszem orosz oldalt, ahonnan töltsd le a rom-ot és flasheld rá, már nem emlékszem milyen progival mert régen csináltam,de abban is segíteni fog neked a Gúgli barátunk! nem könnyű feladatra vállalkoztál barátom de nem DPS Dream )-ed lesz hanem Iview (aszem )TPC-II-es
nekem két napomba került sajna, Addig működött is, amíg a lányom szét nem cseszte mind a kettő feltöltési lehetőséget.....feszegetés, mé nem tölt? stb Ja igen és ahhoz, hogy flashelni tudd, az kell, hogy össze legyen kötve USB kábellel a Pc, meg a tablet, és a bekapcsoló gombot kell nyomva tartani, meg a hangerő fel gombot megnyomni 1 mp-enként kb. 10-szer
Nekem így jött össze! Sok sikert!
De ha nagyon nem akaródzik lehet, hogy még megvan nekem az Iviewes ROM vmelyik gépen
Nem biztos, hogy tudtam segíteni!
Szia!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 5 M1 64GB Wifi+Cellular + Magic keyboard
- Onyx Boox Max Lumi 13,3 e-ink tablet és e-book olvasó, teljeskörű androiddal, alig használt eladó
- Eladó Gyári Apple Ipad Mini Smart Folio tok
- Kindle Touch
- Microsoft Surface Pro 5 12.3" 2K Windows tablet i5-7.gen 8G/256GB, 4G/LTE - Üzletből, garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest