- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz quailstorm #1651 üzenetére
Alátámasztom.
Tavaly elott novemberben vettuk a madarasteszkoban.
Tolt usb-rol. ICS van rajta. Lassucska de megy.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
kopi73
tag
Sziasztok.
Az lenne a gond hogy a gépezet csak a DPS feliratig jut el és fél óra múlva is ott marad.A Win8-ra nem tudom telepíteni a livesuitot.Már meg wipe-oltam de eredmény semmi.
Mit tudnék vele kezdeni? -
Zsolaf
addikt
válasz quailstorm #1651 üzenetére
Akkor valamivel keverem, elnézést, úgy emlékeztem nem töltött, nekem volt olyan is, de kicserélték és már az ujjat kaptam, egyébként abba a megszünt fórumba én szolgáltattam az 1-es Dps 7 fotóit.
-
sonx
újonc
Sziasztok!
Valaki nem tudja véletlenül, hogy nálam ez a DPS Dream 7 miért nem ismeri fel semmilyen usb eszközt OTG átalakítóról??? Idegesítőnek tartom, hogy a tavalyi verzióhoz tartozék volt OTG kábel és működtek vele, de én ami vettem Android 4.2.2-es rendszerrel, ehhez ugyan nem kaptam OTG kábelt, mert nem volt tartozék, így vettem tegnap OTG átalakítót. Igen ám, bármit küszködök, telepítettem Play-ről, rootoltam is már, csináltam Y kábelt is (+5V feszültség), még csak fel sem villan sem az eszköz, sem a tablet képernyője.... Máma ki is cseréltem az átalakító, hogy nem az-e a hibás, de semmi.... Playről vagy 10 appal próbálkoztam (hosstal, controlrerrel, etc...).
Bár, elmúlt 2 hét alatt arra rájöttem, hogy ez a gyári rendszer valami iszonyat, csak a baj vele, de az hogy még modemet vagy billentyűzetet sem ismer fel... Útközben sok mindenre nem , ha még netet sem tudok rákötni :S, még csoda, hogy 5 méteren belül fogja a wifit a routeremtől (így nem kockáztattam meg egy jó billentyűzetes tokért, vettem egy gagyi tokot helyette, hogy legalább legyen tokja ha hordani akarom ).
Ez a rendszer miatt van, vagy Tablet hibája????
DPS Dream 7 Tablet PC, Android 4.2.2 /minden gyári/
-
FranktheBoss
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Alap Concorde ROM után CM jött, amivel maximálisan meg is vagyok elégedve, de induláskor pár másodpercig látszik a 'Concorde Tab' felirat, majd jön a standard DPS képernyő.
Hogyan tudom kitörölni a Concordot?
-
Hfamilie
újonc
Segítséget szeretnék kérni. Karácsonyra vettünk Dps Dual7 Táblagépet. Tegnap (2014.01.10) magától "életre kelt". Hozzá sem érünk és fényképez, a sorokat fel-le mozgatja stb, vagy egyszerűen semmit sem csinál. A kijelzőjét puha anyaggal áttöröltük, a letöltött programokat letöröltük. De ugyanúgy csinálja. Vírusvédő is van rajta. Az sem talált problémát. Tud valaki segíteni? A használati utasításban nincsen semmilyen hibaelhárítási leírás. Az interneten sem találtam semmi megoldást. SOS!!!
-
Hfamilie
újonc
Nem esett le és nem is ütöttük hozzá semmihez. Egyszerűen egyik pillanatról a másikra elkezdte csinálni. Bekapcsoltuk rajta, hogy mutassa az érintés helyét. Így látni rajta, hogy a álló helyzetben a jobb oldalt olyan mintha hozzáérne valaki folyamatosan. Pedig csak az asztalon van és nem is érünk hozzá még a géphez sem. Viszont észrevettük azt is hogy fekvő helyzetben a felső részén két oldalon kék vonalat hoz be felváltva. Állítólag ez az értesítési sáv.(Letöltés, wi-fi, beállítások stb.)
-
zsloti
senior tag
Sziasztok
Írtam nemrég hogy az Euronicsban vettem egy dps dream 9 tablettet és az ő leírásukban 1gb rammal szerepelt
Visszavittem hogy bibi van a dologban mert mint tudtomra jutott hogy a gépbe csak 512 ram van és én direkt az 1 gb ram miatt vettem meg
Erre ők hogy nekik a forgalmazó információija szerint kell megadni az adatokat és én szerezzek be ellenkező igazolást
Van valakinek ötlete hogy hol-merre akár a gyártónál kérjek ilyet?
Semmi ilyet információt nem találtam
Köszi
zsXiaomi max SPEmall kuponok https://goo.gl/P3v6B0 Hardverapro csoport: https://goo.gl/EPnfc1
-
-
ludla
őstag
Teljesen hivatalosan csináld ha tényleg 512MB van a készülékben akkor vissza fogod kapni a bevizsgálás díját is Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság kérj segítséget helyileg hol van bevizsgálás ahol érdemben igazolják neked a ram méretét.
https://www.facebook.com/groups/blackPantherOS/
-
zsloti
senior tag
Ha minden szakad akkor ez lesz
Tényleg 512 van benne(itt többen is mondták) és a külföldi oldalakon is mindenhol ezt írják
Érdekes hogy a magyarokon(ahol árulják) meg szinte mindenhol 1Gb-ot írnak
ZsXiaomi max SPEmall kuponok https://goo.gl/P3v6B0 Hardverapro csoport: https://goo.gl/EPnfc1
-
nagyúr
Ha kekeckednek, akkor szakszervizben bevizsgáltatva biztosan érvényt lehet szerezni a kifogásnak.
De általában a fogyasztóvédelem és a panaszkönyv hatásos tud lenni.
Pl. Antutu is megmondja a valóságot.
Amit említettem "free" parancs, az egy parancssoros (terminal emulator, playről letölthető) Androidba épített program.
Valami ilyesmit ad ki:
total used free shared buffers cached
Mem: 1535876 1319792 216084 0 86368 859992
-/+ buffers/cache: 373432 1162444
A vastagított cucc lesz a rendszermemória (jelen esetben ez ~1,5GB-ot jelent)B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
kerovero
újonc
Sziasztok!Karácsonyra vettem egy dpsdream 7 tabot,először nem töltött vissza vittem.Most bekapcsol be jön az android feliratt és ennyi.Nem megy tovább.Mi a franc baja lehet??
-
skarlik
csendes tag
Üdvözlöm mindenkinek!van egy ilyen tablete,csak a DPS feliratig megy utána semmi!Milehet a baj?megpróbáltam a hangerő le,és power,gomb,bejön a Recovery sdről próbáltam telepíteni,de semmisem jó neki!eror ezt írjaMárvagy 6fajta Androidot próbáltam!Mit nemjó csinálok!Telefonok sikerülnek,de ez nem!
-
ludla
őstag
válasz skarlik #1674 üzenetére
Rakd fel a DPS_Dream7_Gyari romot az AllWinnertech - PhoenixSuit programmal.
Forrás.: Android fórum[ Szerkesztve ]
-
badmad
senior tag
Hogyan lehet a gyári recovery menűt behozni ezen a kütyűn???
-
badmad
senior tag
válasz cappa72 #1677 üzenetére
Köszönöm...de sajnos nem jön be a kütyüm bekapcsol de bootlogonál megáll és sehova tovább...Megpróbáltam már mindent a leírások alapján(hangerő le bekapcs nyomogatás)mindent de ez az átkozott win 7 nem látja a kütyüt az istennek se.Driverek telepítve és akkor sem tudom,hogy valami apróság lehet amit elszúrtam de mi???
-
nagyúr
válasz cappa72 #1677 üzenetére
Nekem power + hangerő fel folyamatos nyomva tartásával előjön a háton fekvő nyitott hasú robot, egy piros háromszögges felkiáltójellel a hasában. Ekkor a hangerő fel hombot megnyova belép a recovery menübe.
szerk.: Persze először kikapcs.Ha gyári a recovery, akkor a hangerő fel röviden megnyomva lefelé megy a menüben, hosszan megnyomva felfelé.
[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
badmad
senior tag
válasz cappa72 #1679 üzenetére
Értem ..Sajnos akárhogy próbálom nincs recovery!.Amúgy évek óta telefonok mármint android szoftverezéssel foglalkozom ez az első droidos tab amit ma kaptam ha megtudom csinálni magamnak....szóval a recoveryt mármint használatát többé kevésbé ismerem .A legnagyobb bajom,hogy nem tudom fel instalálni a gyári romot a gépre és tényleg mindent telepítettem már...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
cs222
újonc
Valaki tudna nekem segíteni? Kb totál IT analfabéta vagyok...
DPS Dream 7 tableten csináltam egy factory resetet- illetve már többet, mert teljesen megbolondult. Most szépen gyorsan megy, miután minden adatot töröltem- de talán túl sokat is felejtett
Gyakorlatilag már csak egy játék, ami miatt tartom, azt sikeresen le is tudom tölteni miután a google accountomat újra hozzáadom, beenged a PlayStore-ra, letölti szépen, de csak ezt és semmi mást. Innentől se ehhez a frissítéseket semmi máshoz semmi frissítést nem tölt le.
Mindenre ezt az üzit adja: error retrieving data from server RPC:S-3
Kérlek, ha bárkinek van ötlete segítsetek- ha lehet úgy hogy egy totál hozzá nem értő is megértse.
Nagyon köszönöm előre is -
cs222
újonc
.. illetve most még azzal tetézve, hogy mikor belépek a PlayStore-ba egyszerűen elveszi a wifimet- ezt korábban is csinálta, ha nem tetszett neki valami.
Azt sem értem igazán, hogy magát ezt az adat törlést elsőre meg sem akarta csinálni, (Clear Data után is benne maradt ugyanannyi MB) utána végre kitörölte- direkt kikapcs-bekapcs hogy még egyszer megpróbáljam, és mire visszakapcsoltam, megint ott van ugyanannyi adat az agyában....
Fellépek a PlayStore-ra, újra el kell fogadnom a feltételeket, tehát valamit törölt, az tény, de letölteni továbbra se enged, ugyanaz az üzi jön vissza.
Valami további ötlet esetleg? -
wocsok17
tag
pedig itt is ezt írják, igaz az újraindítást kifelejtettem:
Try going Settings>Accounts>Google>Tap your account> tap three dots in the upper right (or press menu button) "Remove Account".
Go to "Settings"->“Applications”->“Manage Applications”
Select "All"
Scroll to and tap “Google Play Store”
Tap “Force Stop”, tap “OK”, tap “Clear data”, and tap "OK".
Tap the Back button to get back to the applications list.
Scroll to and tap “Google Service Framework” (or Google Play Services)
Tap “Force Stop”, tap “OK”, tap “Clear data”, and tap "OK".
Now reboot (switch on & off) your device. -
törölt tag
Sziasztok.Új mobilnetet vettem és nem tudom hogy ez miért nem csatlakozik a tabletemhez. Régen volt az működött. Valaki tudna segíteni? Mobilnetem neve: vodafone k3772
-
kicsien
csendes tag
válasz Krissz9700 #1050 üzenetére
sziasztok
van egy kis gondom
lenne egy dps 9 tablet és otg kábelel szeretnék netezni
egy régebbi telenoros modemet felismert és tudtam is vele , de ez egy feltöltökártyás sim volt.
tettem bele egy elöfizus internetes kártyát azzal viszont nem müködik absolute.
(PC-n muködik mindkettö sim)mi lehet a gond? Az elüfizus kártya uj fajta a modem viszont régi , lehet hogy ezért nem látja ?
hibanak az irja ki hogy nincs sim kártya.
De az ujjabb modem -el viszont müködik azt viszont a tabletel viszont még nem kompatibilis.
Esetleg más beálitások vonatkoznak az elöfizus és más a feltöltökártyásra? -
ludla
őstag
válasz FranktheBoss #1693 üzenetére
Szívesen, de nem az én érdemem
-
Karika_
csendes tag
Sziasztok!
Főként könyv olvasásra keresek tabletet és érdeklődnék, hogy valaki már rendelkezik-e tapasztalattal DPS Titan 7 tablettel kapcsolatban.
Tudom, hogy a topik témája nem ez a készülék, hanem a Dream, de saját topikot nem találtam, nyitni meg nem akartam.
Köszönöm
Karika -
Zsolaf
addikt
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok! A segítségetek szeretném kérni. A minap vettem ilyen egy tabletet és szeretnék tanácsot kérni. Az lenne az első kérdésem, hogy mennyire szeretik a tabletek, ha esetleg felrakom tölteni este és egész éjjel ott marad. Bekapcsolva vagy inkább kikapcsolva töltsem?
Köszönöm szépen előre is segítségetek!
Sic Parvis Magna
-
inside23
csendes tag
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne 4.4-s android van már a dream 7-re? Ha igen honnan lehet letölteni?
-
Zsolaf
addikt
válasz 30z.Samu #1698 üzenetére
Nyugodtan töltsd, akár bekapcsolva akár kikapcsolva nincs jelentősége ahogy neked kényelmes, ezek az akkuk már nem olyanok mint a régiek rajta lehet a töltő nem lesz baja semminek. Sőt azt olvastam az jó az akkunak ha 70% felett van nagyrészt.
(#1699) inside23: Gyári biztosan nem, de főzött ha lesz az nagyon nem fog rajta működni rendesen egy darabig az biztos.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Air 5 M1 64GB Wifi+Cellular + Magic keyboard
- Onyx Boox Max Lumi 13,3 e-ink tablet és e-book olvasó, teljeskörű androiddal, alig használt eladó
- Eladó Gyári Apple Ipad Mini Smart Folio tok
- Kindle Touch
- Microsoft Surface Pro 5 12.3" 2K Windows tablet i5-7.gen 8G/256GB, 4G/LTE - Üzletből, garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest