Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz Tense #1569 üzenetére

    "Beszólt". Mondjuk nem a személyednek, hanem az istenítésnek, mindkét esetben; a különbség lényegi, de mindegy.

    Az egymás folyamatos hátbaveregetése ingerszegény környezetet produkál és nem lehet belőle tanulni semmit; nem csak mi ketten olvassuk a topikot, s még ha a mondandóm nálad az egyik fülön be, a másikon ki kategóriában is van, vannak itt mások is, akiknek megújult perspektívát adhat egy ellentétes/másik nézőpont megismerése, hiszen az gondolkodásra serkent, így a nap végén mindenki levonhatja a maga egyéni konzekvenciáit – és ez igencsak jól jöhet vásárlás előtt, főleg, hogy nem is egy kétforintos ketyeréről van szó. Egy közösség így működik (jól).

    Aztán mikor részletesen, konstruktív célzattal racionalizáltam az álláspontomat (és hozzátettem, hogy ha neked jó, akkor örömébódottá, használd hibamentesen sokáig), kiegészítve a linkelt, "megbízható" YouTube-erek (részben) megindokolt minősítésével, a "Razer - we can do it, man" szlogenjére érkező Frei Tamás referenciám után (ami továbbra sem téged, mint embert célzott, hanem a gyártó felé mutatott, kicsit "marketinges" felhangú, feltétlen hitedet) jöttek a 20grammoskislányos, bármiféle szakmaiságot 100 százalékosan mellőző, de annál inkább a személyemnek (és nem a vita tárgyi részének) szóló megnyilatkozások.

    "De ki kérdezte hogy bejön e neki? Ki kérdezte a véleményét? "

    Ennyi erővel mi (/én) sem kérdeztük, hogy vettél-e új egeret vagy sem, érted, de ezt senki sem hánytorgatta fel (miért is tenné), pláne, hogy még kapcsolódik is a témához.

    Azzal, hogy egy közösségi oldalon nyilvánosat posztoltál, akarva-akaratlanul vállaltad annak az eshetőségét, hogy valaki a belegyezésed nélkül, a tiéddel nem megegyező értékrend alapján elregélheti a maga kis nyomorát az általad leírtakkal kapcsolatban.

    tl;dr: Maradjunk annyiban, hogy az egyik tizenkilenc, a másik meg egy híján húsz, csak a mérleg átellenes oldalán.

    Részemről régen béke van – de igazából hadban sem álltunk soha; az nem így néz ki.

    :R

    [ Szerkesztve ]

    SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Új hozzászólás Aktív témák