Hirdetés

Aktív témák

  • The DJ

    addikt

    Na akkor a nagy zenei kavalkádot törjük meg egy kis világfájdalommal, ugyanis ma is csalódtam. Méghozzá oltári nagyot. Persze hozzászokhattam volna már és alap esetben fel sem tűnne, de ez most megint akkora pofon volt az élettől, hogy kelleni fog pár hét mire felállok. Aztahétszázát neki... és persze megint csak magamat hibáztathatom, hisz ott voltak az előjelek, összerakhattam volna a képet és már egy évvel ezelőtt is meghozhattam volna a mai döntést, de nem... én kitartottam, reménykedtem, éltem a saját kis álomvilágomban és kizártam a realitást. Nagy hiba volt.

    Tudom, hogy ez valószínűleg csak időleges és ahogy kezdem összeszedni magam úgy fog majd a hozzáállásom is egyre pozitívabbá válni, de jelen pillanatban azt érzem, hogy nem kérek többet az emberekből. Nem kérek a nőkből és nem kérek senkiből sem. A családom kell és a barátaim, de olykor még ők sem. Elvagyok és elleszek én egymagamban. Sokkal könnyebb és biztonságosabb így, ha az ember megtanul együtt élni önmagával és összhangba kerül a lelkével. Ezen fogok dolgozni és szépen kizárok mindent és mindenkit. Besokalltam és most azt mondom, hogy ELÉG. Biztos lesznek még néhányan, akik lemorzsolódnak ennek hatására, de őszintén megmondva már ez sem érdekel. Hagyjuk békén egymást és kész. Egyedül leszek, de nem magányosan. Az ember úgy is egyedül születik meg és egyedül is hal meg, akkor miért ne lehetne a a kettő közötti részt is egyedül eltöltenie? Na látod. Meg is született a megoldás. Azt hiszem mindig is túl sokat törődtem másokkal és túl keveset önmagammal. Itt az ideje, hogy ezen fordítsak végre. Élni csak úgy lehet, ha megtanul az ember szűrni, szelektálni, továbblépni és leszarni. Hát hajrá, szurkolok önmagamnak. Az első lépést már meg is tettem, a többi meg majd jön magától.

    Még egyszer pedig nem sétálok bele ebbe a csapdába az egyszer biztos. Tudod engem hülyének nézhetsz egyszer, talán kétszer is... de harmadjára biztosan nem.

    Csalódni tudni kell... I don't care.

    https://wpszaki.hu - Minden, ami WordPress, cikkek kezdőknek és haladóknak.

Aktív témák