Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz RoyalFlush #8093 üzenetére
Nem-nem, nem ismeritek a KGB módszereit. A képen tehén legel, bevallotta....
-
ottkar
addikt
Ilyet se mindennap pipál az ember. Egy kivénhedt kanvarjú pont akkor húzott át a légtéren mikor a napocskát lekaptam.
-
Jinxx
senior tag
Köszönöm mindenkinek egyenként a képeimmel kapcsolatos véleményeket.
-
morceaux
aktív tag
Bár mostanában nem lőttem értelmeset, mert nincs számomra kedves téma, de gyúrok azért az elérhetőkre is
Azért itt van két régebbi, mostanában bukkantam rájuk a rengetegben.
[Nekem ez a hegyi feeling]
[meg ez is]http://www.summitpost.org/object_list.php?object_type=3&contributor_id=30661
-
Hydra SR
addikt
Köszi
70-200 F4 L IS volt az elkövetés eszköze Terapeuta közreműködésével ( ), bár a nünükésben nem vagyok biztos mert az a saját 50mm-esemmel is fotóztam.Még egy-két maradék képet felteszek ami a második válogatás után kipotyogott. A zengőlégy inkább a kidolgozás lassúsága miatt késett egy napot (tetvesül nehezen szánom rá magam, hogy ráuszítsam a P3-ast a 10 megapixelre zajt szűrni ) :
Szerk: illetve ez nem is zengőlégy szerintem. Viszont akkor nem tudom, mi ez.
És a tegnapi egyik kép kidolgozása kicsit megváltoztatva (külső lágyítás, középen több szín és kontraszt):
[ Szerkesztve ]
A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.
-
-
*Ropi*
félisten
Rakjuk ki a 18+ karikát?
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Zozzant
addikt
válasz philoxenia #8126 üzenetére
nem értem a linket Hydra 8111 posztjáról megy a találgatás, az nem szender, az tuti, az hártyásszárnyúak kategória, poszméhre tippelek.
[ Szerkesztve ]
https://logout.hu/bejegyzes/guga/az_utolso_kivansag.html
-
philoxenia
MODERÁTOR
Szerintem ez az a rovar.
-
Zozzant
addikt
válasz philoxenia #8129 üzenetére
igen, tiéd a nóbelcsont
-
Hydra SR
addikt
válasz philoxenia #8131 üzenetére
Pont ezt akartam mondani én is, hogy 1 pár szárnya van, akkor légy kell legyen. Úgy röpködött, mint a zengőlégy, de annak nincs ilyen szívó szájszerve. A szendert viszont felismerem, ez nem az. A poszméhet is felismerem, sőt, a korábbi kökörcsines képeimen van is poszméh. De valami rémlik, hogy mintha ez lenne a pöszörke vagy pöszörlégy.
szerk: közben meg is találtam, ez a pöszörlégy.
szerk2: és ha megnéztem volna a linkedet, akkor hamarabb meglett volna
[ Szerkesztve ]
A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.
-
Zozzant
addikt
válasz philoxenia #8129 üzenetére
épp akartam írni hogy pöszörlégy amikor megláttam hogy linkelted ellenben örülök hogy megtaláltad, ebből csak tanulhat az ember...
-
Hydra SR
addikt
Köszönöm
A világító kökörcsinen megemeltem a kontrasztot, egyébként félig ellenfényben volt, ezért sötétebb a háttér jóval a virágnál.
És most már tudom, hogy az a sárga virág a hérics Azon a területen rengeteg volt és mind ilyen nagy volt.runner: neked is köszönöm
-
Bandesz99
tag
válasz runner 125 #8139 üzenetére
ezektől a nagy vagy képen nagynak látszó pókoktol mindig borsózika hátam. grat
by the way: csináltam egy slide show videot budapesti képeimről.
[link]
picit gyorsak a váltások, csak a rövid változat van meg a zenéből. vkinek az eredeti nincs meg?So live that your memories will be part of your happines!
-
hemaka
nagyúr
válasz runner 125 #8139 üzenetére
Jól sikerültem, de sokáig nem nézegettem, mert rettegek tőlük.
-
runner 125
nagyúr
válasz Bandesz99 #8140 üzenetére
Hali!
Köszi A 2. pók kb 3mm-es volt az első bőven 2,5cm felett.Jó a vidi! Egyedül talán az autós fotót nem vágtam vna bele,valah szvsz nem illik oda
Gratu!
Üdv."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
ruan
tag
[Expo - Brutál]
Íme a kép, amit haverom csinált
mondjuk Ő se vakuzott, de sztem nem zavarja őket, mással vannak elfoglalva a levegőbe a riderek, ha igen akkor biztos szólnak.
A látszat ellenére ebből nem lesz durva esés.[ Szerkesztve ]
-= StarIICraft =- Hell, it's about time!
-
Jinxx
senior tag
Ezt eljátszották egy párszor. Volt olyan srác, akinek a feje 5-10 cm-re volt a földtől, és mégis letette 2 kerékre.
Aktív témák
Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Öregszem
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen program, ami...?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest