- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Aktív témák
-
hemaka
nagyúr
válasz MmDorian #38351 üzenetére
Capture NX2?
Vagy PS_CS5 -
Sucuka
senior tag
válasz hemaka #38353 üzenetére
Egyet kihagytál: PS LR 3.4.1
MmDorian: Köszi a tippet, Illustrator van, majd alkotok valamit, nem is tudom miért nem jutott eszembe...
Amúgy meg általánosságban:
Nem rég ebay-en vettem kínából egy ML-L3 infra távot a D7000-hez. Aztán láttam egy oldalt, amin a hamis és az eredeti Nikon cuccokat mutatják be. Itt le is fonnyadtam egy kicsit, de ma, mikor megjött a táv, és kibontottam, nagyon örültem, hogy origi Nikon[ Szerkesztve ]
-
Sucuka
senior tag
-
máyköl
veterán
Erre valaki?
-
szőröscica
addikt
válasz szőröscica #38331 üzenetére
Annyira röhejesek, hogy szóra sem érdemes méltatni őket?
Tudom, hogy nem nagy eresztések, de azért pár szót, vagy jó tanácsot szívesen vennék! -
törölt tag
válasz szőröscica #38360 üzenetére
En annyit tudnek mondani, hogy ezeken a kliseken mindenki atesik, nemelyek hamarabb felejtik el, masoknak sajna tobb ido kell hozza. Remeljuk Te inkabb az elobbiekhez fogsz majd tartozni
-
pisti
őstag
Az első és az utolsó tetszik.
Az elsőben van ötlet és szép is lett a kivitelezés.
Az utolsónál szép a kilátás és jó lett a kivitelezés is.A második jól lett kivitelezve, de a látvány nem igazán különleges.
A harmadik pedig szimplán csak rossz ebben a formában szvsz. Túlhúztad a színszaturációt, nem sütötte a Nap az előteret és nagyon sötét, ezen felül még bal oldalt csúnya kiégett foltok is vannak a felhőkön. A felhők formái szépek lennének egyébként, de így tálalva nem az.
-
Brumi
senior tag
A tihanyi Levendula Fesztiválon csináltam egy pár fotót, de ha már itt vagyok, lenne egy kérdésem is. A fényképezőgéppel a kezemben jól megvágott az áram, és ráadásul pont a géppel értem hozzá a kábelhez. Az egy dolog, hogy repültem egy szépet, de a kérdés, hogy a gépnek lehet valami baja ettől? Elvileg minden működik rendesen, de azért érdemes megnézni rajta valamit?
http://www.flickr.com/photos/brumi/
-
Brumi
senior tag
válasz Sucuka #38371 üzenetére
Egy rész elektromos kerítéssel volt leválasztva, leguggoltam egy kicsit távolabb a drótoktól, hogy azok között befényképezzek, de hirtelen, - szerintem a gépen - keresztül megvágott az áram. Mások simán fogdosták a drótot, semmi bajuk nem lett tőle. A drót a szürkemarhák miatt volt kihelyezve. Baromira nem értettem a dolgot, mert nem voltam közel a dróthoz...
-
qfm
őstag
Sziasztok,
tudom hogy nem ide tartozik, de hátha valaki találkozott már ilyennel.
Mi lehet ez az objektíven?
#8803, #8805, hsz-ek a hiba leírása, és #8811 a képek róla.
Ha nagyon offnak bizonyulna, akkor vegyétek úgy hogy két rémes fotómat mutattam meg
[ Szerkesztve ]
-
kiskornel
addikt
(#38372) Brumi: A drót a szürkemarhák miatt volt kihelyezve. háát. Jó nagy marha voltál. Viccet félretéve: ha müxik minden, akkor örülj neki.
(#38370) Brumi: az elsőnél besötétíteném a hátteret (a zöldeket).
(#38369) pisti: ez most valami szóképrejtvény vagy mi?
(#38358) máyköl: egyértelműen visszaesés. Még mindig nem tervezed a hátteret, pedig itt az a legfontosabb. Közelebb menni, vagy tágabb rekesszel kell lőni. És a háttér úgy sem lett volna szép. A sötét részek sötét foltokként szerepelnek majd a képen, nem lesz szép permanens háttér. Úgy kell fordítani a kamerát, hogy megvilágított rész legyen a háttér.
(#38347) Myth: 1, 4 tetszik. a 2-nál a házak nem látszódnak -> téma takarásban. A 4-nél az jobban mutatna, ha kint álna valaki a zászlónál (nem lenne félbevágva a muksó).
(#38345) Fejo: hát. Lelkem rá, lehet, hogy most elküldesz majd magadban a p**sába, de az a kép nem akkora high, hogy oda felkerüljön. Ezeknek a képeknek úgy van értékük, hogy egy sorozat részei. Inkább a tavirózsás szálon kellene elindulnod, de valami nagyon-nagy fav még hiányzik abból is, hogy az 1x.com-ra felkerüljön. A csupán szép képek nem kerülnek fel.
(#38341) Myth: az utolsó elképzelés okés.
(#38339) bubi92: nem rossz.
(#38335) Chapel: szép összeállítások. A portréshoz: szerintem rendezd át azon elv alapján, hogy merre néznek a lányok. Legyen egy pont, irány, vagy két pont, két irány, amerre tekintgetnek.
(#38327) Peethy: ezek rendben vannak. Esetleg PS szépségcuccokat lehene gyakorolni rajt.
http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/
-
Sucuka
senior tag
Gondolom a D300s-nek pont olyan része ért a dróthoz, ami épp csupasz volt, mert az egész szigetelt borítású. Esetleg az objektívnek egy része ért oda.
Nos egészségileg rád nézve sincs különösebb hatása, ez nagyfeszültség ugyan, de a villanypásztor által generált áram nagyon alacsony éertéken van tartva, ezért a marhákra sem veszélyes.
Ami a gépet illeti:
Mivel gyakorlatilag egy fém váz az egész, olyan mintha Faraday-kalitka lenne, vagyis leárnyékolja a gép érzékeny részeit a külső elektromos behatásoktól.
Akkor lett volna gond, ha pl a drót a vakupapucs egyik érintkezőjéhez ér hozzá, akkor már lehet hogy nem kellene fotóznod többet a vele.
Engem a BME nagyfesz laborjában beültettek a Faradaly-kalitkába, aztán ráengedtek az acéldobozra 1 Megavoltot! Én meg odabentről vigyorogtam az osztálytársakra Ennek kb 15 éve... -
Myth
aktív tag
Köszi! Örülök, hogy tetszik nektek. Nekem is a fekete tetszik jobban meg az is volt az alap csak gondoltam megnézem fehérben is...Már csak azt sajnálom, hogy mire belőttem rendesen a beállításokat addigra elolvadtak a jégkockák Jobb lenne mondjuk 5-8 jégkockával, de majd legközelebb.
Battletag: Myth#1775
-
Brumi
senior tag
válasz Sucuka #38376 üzenetére
Köszi! Akkor megnyugodtam, bár akkor sem volt jó érzés. Nekem az a gyanúm, hogy valaki megmozgathatta a drótot, mert én kellő távolságot tartottam, de mivel laza volt, simán rámhúzhatta valaki véletlenül. Pont este néztem egy videót, melyben egy VW Golfot használtak Faraday-kalitkának, elég vicces volt.
#38375) kiskornel: igen, marha voltam Megpróbálom mégegyszer a sötétítést, tegnap este molyoltam vele, de akkor nem jött össze, márpedig a kiemelés miatt mindenképpen jó lenne.
(#38377) Myth: egyértelműen a fekete hátteres a jobb, de itt egy hangyányit hidegebbre vettem volna a színhőmérsékletet. Baromi jól néz ki ez a retro-üveg, nekem is be kell szereznem majd az összeset
(#38380) Peethy: az utolsó nagyon tetszik, és a második is jó lenne, de zavaró, hogy le lett vágva a kalapból. Lehet, hogy átlóba kellett volna a lányt helyezni a képen, és a kalap is benne maradhatott volna.
-
faragobence
csendes tag
Sziasztok,
Eddig passzív résztvevője voltam a topiknak , de most közzétenném a fotóimat.
[link]http://www.flickr.com/photos/bencefarago/
Kérlek mondjatok véleményeket. Köszi
[ Szerkesztve ]
-
MmDorian
őstag
válasz faragobence #38387 üzenetére
a tetős szép.
-
faragobence
csendes tag
Köszi
-
*Ropi*
félisten
Kici, ócó Eizo monito'. Fotók utómunkázásához ajánlják, hardveres kalibrációval árulják: ezen biztosan azt látod, amit kell.
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs