Hirdetés

Aktív témák

  • Hydra SR

    addikt

    válasz stefanitsr #12340 üzenetére

    Egyáltalán nem zavarták őket a hangok. Az első hétvégén még óvatos voltam, a második alkalommal már rájöttem, hogy tök fölösleges. Csak arra érzékenyek, ha egészben, számukra felismerhető formában embert látnak. Arra viszont nagyon. Az elején az idegen tereptárgy is zavarja őket de pár óra alatt megszokják. Nekem 4 és fél órát kellett rájuk várni az első alkalommal. A második alkalom második napján meg szinte azonnal jöttek, amint becsuktam a dobozt.

    Cassidey: van velük macera, de igazából én nem szenvedésként éltem meg. Csak az eleje volt nehéz, amíg nem tudtam, hogy megéri-e még tovább várni, vagy potyára kuksolok egy szaunában görnyedve, mikor lennének tuti témák is a tavon amiket 100%, hogy le tudok fotózni. Akinek nehezére esik meg tenni azokat, amiket muszáj hozzá, annak tényleg nem való. Úgymond meg kell szenvedni a jó képért de aki ezt tényleg szenvedésként éli meg, az valószínűleg hiába is szenvedne, akkor sem menne igazán. Olyasmi lehet ez, mint a szülés: fáj, de ha tudod, hogy célja van a fájdalomnak, akkor sokkal könnyebb elviselni, és utólag sem a fájdalom marad meg benned. De persze ez nyilván csak akkor érvényes, ha szeretnéd is a gyereket. Aki nem akar gyereket annak biztos szenvedés a szülés.

    [ Szerkesztve ]

    A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.

Aktív témák