- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali médialejátszót?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi és Hifi kábelezés!
-
PROHARDVER!
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
válasz qnadam #40416 üzenetére
Mondjuk a tartalmáva nehéz vitatkozni... És az is nekünk költség, hogy a sárga csekkhez szükséges intézényeket fenntartsák csak azért, mert van néhány félanalfabéta polgártársunk (nem csak nyugdíjas)... A Facebook-ot bezzeg megtanulta nyomkodni, de a csekket befizetni nem... Simán rávernék minden sárga csekkre 1000 Foirntos költséget, aztán gyorsan megoldódna ez a probléma is... 2. kerületi társasházban is van aki így fizet közös költséget (khm... taxis adócsaló), mert azt képzeli, hogy azt a NAV "nem látja", az ebből keletkező plusz költséget pedig mi fietjük, mert nem lehet rájuk verni... Túlmutat ez a nyuggereken, az is biztos
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
ricsi99
addikt
válasz qnadam #42013 üzenetére
Digi mobil szolgáltatás megszünt...vodafone-van átcimkézve... ha jól esik hivhatod digi-nek is ... de akkor ugyan olyan nagy kalap xxx marad... egyenlőre pótolták az eddig kiesett ügyfeleket... jövöre amikor majd árat is felemelik a nemzeti szinvonalra... de azt nem várom meg náluk.. pesten oké de vidéken ahol én élek ott híresen csodás a térerő... speciel most mobilnetröl a messenger-videohivás is szétbontogat.
Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
zelikocc
senior tag
válasz qnadam #42455 üzenetére
OK. Ezért viszont elnézést kérek, az eddigi tapasztalataitokból az látszott, hogy a Xiaomik többsége nem kezeli a Digi VoLTE Roamingot, de ezekszerint csak felkellett hozni témának és egyből megjöttek azok a néma felhasználók is akiknek működik jól.
Egyelőre írjatok be minden infót a topikgazda által létrehozott táblázatba és majd valamikor rendszerezem.
-
gjoco1
addikt
válasz qnadam #47112 üzenetére
Ez ettől összetettebb dolog . .
gyulaszu nem a Vodához mentem .
4Grider ezt nem fejtette ki a srác . Nem tudhatom . De amúgy szerintem már szinte mindegyik telcsi dupla SIM es . Nem gondolnám , hogy 3210 es telója van .
Mindegy is . . . Az egészből annyi a konklúzió , hogy nem valami ügyfélbarát az egész ügyinzézés .
Meglátjuk mi lesz a vége . Megírom érintőlegesen"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
zelikocc
senior tag
válasz qnadam #47131 üzenetére
Én mindig törekedek arra, (és másnak is ezt javaslom) hogy klönböző szolgáltató legyen a 2 kártya, hogy esetleges szolgáltatás kiesés/lefedettségi probléma esetén legyen egy backup vonal.
Mint ahogyan például nem olyan túl régen fél napra elérhetetlen volt a Digi Mobil szolgáltatása is. A bérletemet sem tudtam volna használni, ha nincs másik szolgáltatótól kártyám.Jelenleg már a Digis 50-es számom áthordoztam céges Telekom előfizetésbe, de ott van mellette egy román Digi amivel a Yettel hálózatát használom, ha kellene. De van egy feltöltős vodás eSIM-em is (kikapcsolt állapotban) havi 100 MB nettel, ha minden kötél szakad az már csak azért, mert az a régi 20 éves 30-as számom, amit már nem használok, de nem is akarom eldobni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -65% 15,6" i7-8850H 32/1TB QUADRO P2000 4GB 4K Touch
- Canon 750D + Összes tartózékával 5600 EXPO
- Eladó félkonfig! i9 10900KF/16GB/1TB SSD/1TB HDD/WIN11PRO
- HP ProBook 15-colos 11.-generációs Core i5 laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest