Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PBA

    aktív tag

    Lehet reménykedni csodákban, meg hogy majd megt@sszák a fizikát, de én inkább kivárom amíg: 1. elindulnak végre, 2. milyen lesz a lefedettség, 3. milyen sávszéllel.

    Egy biztos, a mostani elég jó flottás ajánlatok mellett váltson az egy kezdetleges hálózatra, akinek két anyukája van. Nem fogok 500 Ft-ot havonta spórolni azért, hogy az országban utazva görcsölni kelljen, hogy van jel vagy nincs, és hogyan vánszorognak a bitek vagy sem. Persze mindenki azt választja, amelyiket akarja.

    Most is van digis szolgáltatásom, amikor gond van épp vagy ügyintézni kell, hát akkor a hajam tépem. A személyes ügyfélszolin halál kedvesek és cuki, csak éppen: nincs nomadikus számot tartalmazó boríték, nincs ez, nincs az, nem tudjuk hogy kell, stb. Nincsenek csodák: azt a minőséget kapod, amennyit fizetsz, ez ilyen.

    Emlékszem azt is, hogy már hányszor vették itt sokan biztosra az indulás időpontját is, előre hörögtek, hogy hülye szkeptikus mindenki, csak ő a villamos. Aztán eltelt mennyi idő, és még mindig ott tartunk, hogy lelkesen beírja egy-egy ember, hogy jaj, láttam a hálókódot itt vagy ott. Szuper. :)

Új hozzászólás Aktív témák