Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • viktorhu

    veterán

    válasz wwenigma #3185 üzenetére

    Hiába dobja át a másikra, ha ugyanaz a frekvencia. Teljesen mindegy, hogy egy vagy több cellán kell az x mennyiségű frekvenciát elosztani. A több cella segíthet abban, hogy a különböző frekvenciákat különbözőképpen használják (mélységi lefedettség, utcai lefedettség, meg hogy a mögötted lévő ház se legyen leárnyékolva és ő is kapjon valahonnan jelet) - de akárhány toronnyal veszed körbe az utcádat, akkor is a bruttó 40 megabiten kell osztozni, csak ott segít a másik, ahol a tiedet árnyékolja a másik felhasználótól valami.

    Kötelező roaming meg nincs Magyarországon - ha átvennék az EU-s szabályozást, akkor ha jól emlékszem a 40% fölötti előfizetőszámú szolgáltatóknak lenne kötelező roamingot adniuk (egyedül amikor állami szolgáltatót akartak indítani, akkor vették bele a roaming engedélyezését a frekvenciapályázatba, de azt érvénytelenítették, a mostaniban ez nem volt benne).

    A Voda meg nem 800-on adja a 150 megabitet, hanem 800+1800 kombón, szóval ezt idehozni példának megint "a fizika mondjon le" kategória.

Új hozzászólás Aktív témák