- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Androidos tablet topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Új hozzászólás Aktív témák
-
radio100jozs
őstag
Most jött, hogy 2021.01.31-el az ex UPC hálózaton lekapcsolják a We-Free WiFi szolgáltatást, így akinek volt ehhez hozzáférése, mert UPC-s netje volt otthon, na az ezentúl nem fog tudni más routerére felcsatlakozni, és így akár a WiFi hívást indítani Digivel, hálón belül így ingyen, de lefedetlen területen sem fog tudni telefonálni. Ez pl. lakhelyemen, ahol ép van itt-ott kültérben 1 pálcikányi lefedettség, eddig teljesen jól működött a WiFi hívás, mert itt csak ex UPC optika van, így majd minden házban van internet és router, így kvázi le volt fedve telefonálásra a település "Digi"-vel VoWifi használattal. Beltéri lefedettségre meg szintén jó volt, ha ide-oda mentem ismerőshöz a településen, akkor is ment a Digi a VoWifi-n.
[ Szerkesztve ]
-
snooze
veterán
digi appban az adatforgalmat is lehet már látni..👍👍
150g a keret most..😊[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
törölt tag
válasz snooze #29702 üzenetére
Nem csak az appban neten is a
https://ugyfelkapu.digi.hu/szolgaltatasok/forgalmi-adatok
oldalon. És a telefonforgalom is látszik.
Viszont sajnos a DIGINet aktív 50 "stickes" mobilnet adatforgalma továbbra sem látható, pedig ott szinte a kezdetek óta lassítanak az 50GB elérésekor. -
Exian
addikt
válasz #23310336 #29703 üzenetére
Ójaj. Kösz a linket.
Ránáztem a lányom számára, aszongya': Felhasznált adatkeret: 42.62 GB. Ja és ugye még csak fél hónap van!
Lesz gond januártól
Aztán kérdezem tőle, hogy te lányom, hogy lehet ekkora forgalmad? Aztán kiderült, hogy itthon se kapcsolta be sosem a Wifit... mindvégig DIGI mobilnettel ment hónapok óta. Hát most megmutattam neki, hogy hol van a telefonon a Wifi gombóc...
[ Szerkesztve ]
-
Exian
addikt
válasz sfdrakex #29709 üzenetére
Ja. Kérdeztem tőle, hogy de miéééért? Aztán mondta, hogy mert mindig vacakol a wifi... és mondjuk ez igaz, a routerünk folyton lefagy, dobálja a wifit, stb, úgyhogy mondja, hogy a mobilnet jobb szokott lenni
De most már rendberaktam a wifit, ráadásul a lányomnak csak 15 GB-s verzió lesz januártól, mivel kell a 200 perc ingyenbeszéd, mert most is már 1000 ft körül jár... a 200 percbe meg bele fog férni a barátnők hívogatása.
-
Masato
tag
"a 200 percbe meg bele fog férni a barátnők hívogatása"
Miért nem hívja őket valamelyik népszerű appon keresztül? Mostanság a Google Duo-t szoktam felrakatni az ügyfeleimmel, mert egyszerű, mint a faék. Célom a spúrolás mellett a legtöbb telefonhívásom nyomának elrejtése a mobilszolgáltatók elől.
-
Exian
addikt
-
trec12
addikt
válasz Lajosnagy17 #29695 üzenetére
Távozásával kapcsolatban készült is vele egy riport:
InfoRádió - Aréna - Drozdy Győző - 2020.12.10.[ Szerkesztve ]
-
DevKiller
senior tag
Végre ez is pipa, haladnak szépen.
Akkor mégsem feladott ez a projekt, azthittem, hogy teljesen háttérbe fog szorulni.
Még én is reménykedhetek talán tán lefedettségben..HONOR 50 5G 128/6 GB (Telekom HU/ Telekom HU)
-
vadpanda
lelkes újonc
Azt gondolom elég sok pénz áll benne a feladáshoz. Lehet unortodox a megközelítés, de kb a jelenlegi rádióhálózat árát nem költötték el frekvenciára...., amivel lehet mást kezdeni
-
andor80
senior tag
Sziasztok lottozni tudok az előfizetésem terhére januártól? (Okoslotto)
Tartsd tisztán a képernyőd ne engedj a digitális szennyezésnek.Blokád alatt tartom én is!
-
4Grider
nagyúr
válasz Lajosnagy17 #29723 üzenetére
Közel sem biztos, hogy a bank amit adott volna frekvenciára hitelt, azt most odaadja bázisállomások építésére. Főleg 5 MHz-nyi frekvenciával rendelkező szolgáltatónak.
-
DevKiller
senior tag
válasz Lajosnagy17 #29720 üzenetére
Igen arra.
Én azthittem, hogy úgy marad, és nem nyúlnak hozzá, max javítják ha valami valahol elromlik.HONOR 50 5G 128/6 GB (Telekom HU/ Telekom HU)
-
trec12
addikt
válasz Lajosnagy17 #29723 üzenetére
Nekem úgy tűnik te folyamatosan azt gondolod, hogy a Diginek vég nélküli forrás áll rendelekzésére... "Kiestünk" a tenderekről; hát sebaj akkor építgessünk tovább, mi történhet...
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz trec12 #29726 üzenetére
Sokan elfelejtik, te is.....hogy a mobil használatának feltétele egy meglevő szolgáltatás ! Tudod ez nem véletlen !
Így érik el, hogy ne ingyen adják boldog-boldogtalannak ! + Jan1-től +1000Ft+ a hívások után a morzsák ! Ismered: Sok kicsi...sokra.
Tudjak ők mit csinálnak ! Lehet most bukó van....de csillapítják ezek a dolgok, amiket kérnek érte ! Idő kell nekik, hogy jó legyen minden, főleg így, amilyen helyzetbe hozták őket ! -
törölt tag
Sziasztok!
Ebben a hónapban kapott már közületek valaki számlát?
-
Renwick
őstag
I see you blaming each other -- And I love you still
-
n00n
őstag
válasz Lajosnagy17 #29730 üzenetére
Wow, nem kis munka lehetett ez a térkép. Az engedélyezés alatt lévő tornyokat is frissíted? A lefedettség a hivatalos települések listája alapján van vagy a lefedettségi térkép alapján?
-
szilacus
tag
válasz snooze #29702 üzenetére
Szia.
Nálam az appban és a digiügyfélszolgálat oldalon is, a forgalmi adatnál minden adat 0,00.
4 telefon szám van a nevemen de minden adat 0,00.
Ha lehúzom az ujjam azaz frissítem, akkor sem változik.
Beszéltem a 1272 -vel azt sem tudták hogy van ilyen menü rész.
Majd azt közölték hogy még kísérleti fázisban van, és normális hogy nálam minden 0,00.
Vagy nem jól frissítem? -
trec12
addikt
válasz Lajosnagy17 #29730 üzenetére
Szép munka a térkép! Optikázniuk azért bőven kell még....
[ Szerkesztve ]
-
ggabor02
aktív tag
válasz Lajosnagy17 #29737 üzenetére
Most nézem, hogy sok olyan településen (körzetszám szerint) kértek vezetékes számokat, ahol eddig vezetékesen nem szolgáltattak. Ezek szerint ott is fejlődnek:
[link] -
trec12
addikt
válasz Lajosnagy17 #29740 üzenetére
A 95 biztos az (ott eddig semmi hír fejlesztésről csak mobillal vannak jelen). Remélem ez valahol azt is jelenti, hogy az összes Inviteles területet beoptikázzák.
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz Lajosnagy17 #29737 üzenetére
Én bejelöltem a Digi Mobil-t, és nem látom az autópályák melletti bázisok nagy részét. Hogy lenne pl. lefedettség az M7-en, ha Törökbálint és Kápolnásnyék között nincs bázisállomás. Az M6 mellett sem látom őket. Az M5-ön is hiányzik jó pár. Solt Kecskemét között az 52-esen 4 bázisállomás van, egyik sincs feltüntetve. Mint ha a térképed csak a belterületi bázisokat tartalmazná...
-
félisten
Mivel Februártól kb. nem tudok DIGI-s lenni semmilyen téren beállítottam minden SIM-re, hogy nem kérem.
Ma barátnőm kérdi, hogy mi lesz végül a kártyával mivel jön az SMS folyamatosan, hogy váltsak. Nézem erre az egyik SIM-re be van rakva a DIGI MAX és már nem tudom módosítani sem
Más járt már így?
-
UHHH
senior tag
válasz szabonagyur #29745 üzenetére
Pontosan így jártam, le is mondom az egészet, illetve mondtam, emailben... A válaszra várok...
[ Szerkesztve ]
-
Speccy
senior tag
válasz szabonagyur #29745 üzenetére
Igen, én Pluszra állítottam be, erre azt látom hogy Max van ott, és már nem is engedni módosítani... felhívtam ma az 1272-t, de ők se tudták átállítani, be kell menni személyesen elintézni
There is hope!
-
ggabor02
aktív tag
válasz Lajosnagy17 #29740 üzenetére
Van benne olyan is, de a 73-83-85 körzet szerintem nem az.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.