-
PROHARDVER!
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prien
addikt
válasz juliabrilke #29653 üzenetére
Akkor már értem, hogy a jófogáson miért emelik ki az eladó routereknél, hogy megy Digivel.
A kevés is több a semminél.
-
szaboi6512
őstag
válasz juliabrilke #29653 üzenetére
Jól mondod.
Digi-hez másik Firmware telepítésére van szükség. Ha Telenoros volt eredetileg a szoftver.
Ami érdekes hogy alap Huawei Firmware kezeli, probléma nélkül, a Digi-t is.ASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!"
-
n0k0m_
tag
Van e valakinek infója arról, hogy belföldi roaming beállítható e a diginél? Elég kellemetlen, hogy relatív nagyobb településeken sincs egyetlen adó sem, így simán nem hogy mobilnet de telefon nélkül is maradok. Felhívtam az ügyfélszolgálatot, ahol először azt mondta az ügyintéző, hogy szerződésmódosítással beállítható a "belföldi roaming", majd szétkapcsolt, mikor újra hívtam a 2. ügyintéző szerint nem lehetséges...
-
törölt tag
Nekem másfél éve Digi Aktív sim van a vidéki routeremben (Huawei B535), megy hibátlanul, okoskonnektor, 3 kamera, cloud feltöltés, 4 hőmérő. Előtte Telenoros volt a sim, de a Digi simmel stabilabb a kapcsolat, a Telenoros hiába volt elméletileg gyorsabb, ha állandóan eldobálta magát.
@Prien: amit én láttam, hogy Digvel is megy, azok nem routerek, hanem mifik, abból is 1 típus, ex telenoros firmware-rel. Amilyen független routerrel eddig próbáltam, ment mindegyikkel.[ Szerkesztve ]
-
user01
aktív tag
válasz szaboi6512 #29656 üzenetére
Ami érdekes hogy alap Huawei Firmware kezeli, probléma nélkül, a Digi-t is.
Ezek szerint nyugodtan megvehetem üzletben a Huawei E5576-320 mifi-t? Menni fog a digivel mókolás nélkül?
-
szaboi6512
őstag
-
n00n
őstag
válasz Lajosnagy17 #29658 üzenetére
Ezek új tornyok?
-
n0k0m_
tag
válasz domper2015 #29665 üzenetére
Kártya átirányítást hogy kell érteni? Nyilván az is fontos, hogy a bejövő hívásokat megkapjam, ezt viszont a Digi-vel az ügyfélszolgálaton kell intézni (hogy amikor a Digi-s simem nincs hálózaton, akkor másikra irányítson)?!
[ Szerkesztve ]
-
BlacKSouL
addikt
Az le van írva valahol feketén-fehéren, hogy a 200 perc lebeszélhetőség, és a 15 Gb adatkeret az havi? Mert a honlapon a keretes ajánlatban, meg alatta a szöveges részben ez így nincs leírva. Akkor pedig nem egyértelmű. Lehet az is hogy nem havi, hanem a szolgáltatás indulásától míg el nem fogy és kész?
Az ott van, hogy havi előfizetési díj, de az nincs odaírva, hogy havi adatkeret, és havi lebeszélhetőség...[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
user01
aktív tag
Hátha segítek vele valakinek...
Megvettem a Huawei E5576-320 mifi-t és tökéletesen működik a Digi-vel! Olyannyira, hogy új profilt sem kellett beállítanom, amint bekapcsoltam, ment rajta a net. Szuper kis kütyü, ez jelenleg a legolcsóbb Huawei... Csak ajánlani tudom! -
lacy86
addikt
Hello,
e-sim -et lehet kerni a Digitol?
( mobilinternet miatt kerdezem ) -
BlacKSouL
addikt
válasz rothfb #29669 üzenetére
Ok, így valamivel szürkébb, de akkor mondom hogy hangzik ez magyarul:
A harmadik sor: "Havi előfizetési díjat tartalmazó lebeszélhető percek száma". magyarul így értelmes:
Havi előfizetési díjban foglalt lebeszélhető percek száma
Ugyanígy "Havi előfizetési díjat tartalmazó adatmennyiség" ez is látszólag rosszul fordított birtokos(?) eset, helyesen: Havi előfizetési díjban foglalt adatmennyiség.
Hiszen nem a lebeszélhető percek tartalmazzák az előfizetési díjat, mint amit az eredeti mondat jelent, hanem fordítva.[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
veterán
válasz BlacKSouL #29677 üzenetére
Nos abban egyértelműen igazad van, hogy fogalmazásban nem erős a Digi. Alkalmazhatnának egy olyan ügyvédi irodát, amelyik magyarul, helyesen, jogilag tökéletesen fogalmazza meg ezeket a hivatalos szövegeket, mert sokszor nem egyértelműek.
Ugyanilyen félreérthető szöveg az is, hogy pl a 200 perc milyen irányban beszélhető le. Mert úgy írják, hogy "hálózaton belül, belföldi és eu irányba". Miközben így kellene: hálózaton belül, belföldi mobil és vezetékes, illetve eu irányba. Bár ez az eu irány is mit jelent??? -
zichie
senior tag
válasz zichie #29639 üzenetére
Kipróbáltam a Váci úton az 5G mobilnetet. 3400-3500 MHz-es hálózatra számítottam, de csak 1800 MHz-es (n3-as). A sebesség rendben, sokkal jobb, mint a digi 4G, bár az upload elég szerény.
Azon gondolkozom, ha a digi a teljes 4G és 2G hálózatát lekapcsolná 1800MHz-en és helyette csak 5G lenne, akkor ez lenne a sávszélesség a jelenlegi átlagos 8-10 Mbit/s helyett?
[ Szerkesztve ]
-
zichie
senior tag
válasz Lajosnagy17 #29682 üzenetére
Én is 3400-3600 MHz-re számítottam, de a cellmapper szerint csak 1800 MHz. Ez biztosan 5G, mert amikor visszaváltottam a telót 4G-re, akkor csak 10 MBit/s körül volt. Jobb lett volna a 3400-3600 MHz.
-
bociusz
aktív tag
válasz zichie #29683 üzenetére
1800 MHz-en a 4G üzemel. Mivel ez egyelőre Non-Standalone 5G (NSA), ezért a jelzések továbbra is azon mennek, az 3600-on működő 5G sáv csak "hozzáadódik", ezt jelzi a Cellmapperen az LTE+NR felirat. Mivel NSA 5G kapcsolat esetén az Android nem teszi kiolvashatóvá a gNodeB azonosítóját és információt, ezért ott csak az "gNB 0 Cell 0 - NR" felirat fog látszani.
-
dchard
veterán
válasz zichie #29681 üzenetére
Az ENDC elárulja, hogy itt bizony LTE+NR hálózatot látunk, az más kérdés, hogy a progi amit használsz, csak a 4G-t mutatta (nem látjuk az NR frekvencia infóját, viszont az tuti, hogy 1800-on a szokásos 3MHz-ben ment a Digi LTE). Ha hiszünk a telefonnak, akkor a pocsék sebesség azért volt, mert az NR részt alig látta a telefon (NR SS RSRP, RSRQ és SINR mind pocsék).
Újra kéne mérni úgy, hogy az NR SS RSRP és SINR kicsit (sokkal) jobb. És biztosan nem 1800-on ment az 5G
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
zichie
senior tag
Köszönöm az infókat.
A digi Váci úti bejáratánál álltam, ott mértem. Az épületbe nem mentem be. Örülök, hogy kiderült, hogy mégis csak 3600-on ment az 5G.
Messze lakom onnan, Kispesten. Csak azért utaztam be vonattal a Váci útra, hogy kipróbáljam a telefon 5G képességeit. Szabadságot vettem ki a mai napra, bár nem emiatt. Pandémia miatt sajnos nem nagyon mozdulok ki itthonról, home office-ban vagyok, így talán jövőre visszamegyek mérni. Évente egyszer járok arra. Most csak az 5G miatt mentem. -
dchard
veterán
válasz zichie #29686 üzenetére
Legközelebb ne a bejárat elé állj, mert az antenna a tetőn nem lefelé sugároz. Az épüllettel szemben lévő oldalon a Mol-Bubi állomásnál (metró kijárat) tűnik a legjobbnak tesztelésre, utcakép alapján itt van dominancia és rálátás.
-
RAZR_v3
tag
Üdv!
Mik a tapasztalatok a budapesti metróhálózattal kapcsolatban, már van térerő az M4-es metró állomásain? Aki többet használja a tömegközlekedést a fővárosban, milyen pozitív tapasztalatai vannak a tesztidőszak kezdetéhez képest? -
Masato
tag
Ma este elkerekeztem a "Pécel" kódnevű új bázishoz (eNB ID 25631). A Cellmapper szerint már szombaton üzemelt, azonban ma úgy tűnt, hogy kikapcsolták. Feltételezem, a frekvenciaszűkösség végett a közelben lévő, eNB ID 31561 bázist leszerelik, aztán lesz csak ez az új végleg beüzemelve.Befejezésképp egy pár kép.Most nézem, hogy a telefonom az új bázisra kapcsolódott a screenshot szerint. De miért ilyen gyenge a jel? Nem ez az a bázis?
[ Szerkesztve ]
-
Lajosnagy17
senior tag
Honnan veszed ezt, hogy leszerelik? 25631 -es az távolabb van Péceltől.
[ Szerkesztve ]
-
Masato
tag
válasz Lajosnagy17 #29690 üzenetére
Csak feltételezés. 1 km-re sincs egymástól a két bázis, Pécel lefedettségét tekintve meg kb. ugyanazt produkálná a kettő.
-
Lajosnagy17
senior tag
Távozott a Telenor Magyarországtól a cég vállalati kapcsolatokért felelős vezérigazgató-helyettese, Drozdy Győző.
Azt hiszem a DIGI sokáig emlékezni fog a nevére.
-
nyitom
aktív tag
válasz Lajosnagy17 #29695 üzenetére
Átjöhetne a DIGIhez mert lenne mit törlesztenie !!!
ELVTÁRSAK KONYEC !!!
-
dchard
veterán
válasz zelikocc #29694 üzenetére
4x4 MIMO-nál 256QAM-on (értsd: labor körülmények) az elméleti maximum 388megabit.
Reálisabb de még mindig elég optimista megközelítésben (2x2 MIMO 64QAM) 146Megabit.
Ami még érdekes, hogy milyen nyalábformálást használnak. Ez az egy userre vetített maximum sebességet nem befolyásolja, viszont egy szektor teljesítényét nagyon is. A maxmimális 64T64R mellett a fenti számok szektor szinten és optimális esetben akár nyolcszorozhatóak is. De az ilyen aktív antennák és a hozzájuk kapcsolódó alapsáv nagyon drága.
-
törölt tag
válasz Lajosnagy17 #29695 üzenetére
2db havidíjas előfizetést mondtam fel a mocskos húzasa miatt a telenyomornál !
Remélem nem kell majd sehova......féreg !!!! -
MasterMark
titán
-
n00n
őstag
válasz MasterMark #29699 üzenetére
Az Ő javaslatára tették vissza azt a passzust a kettővel korábbi frekvencia árverésen, hogy ne indulhasson olyan akit előtte időben megbüntetettek. Az időintervallum csak a Digire illet rá...
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest