Hirdetés
-
PROHARDVER!
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
t_godfather
csendes tag
Sziasztok!
Digi lecserélte az eszközét egy ZTE ZXHN F6600R-re.
Most bridge módban van, mögötte egy Tp-Link C5 v4.Kitenném a C5-öt a rendszerből minek menjen két eszköz (F6600 hozza a C5
teljesítményét?)Ha direktbe kötöm a géphez akkor sem látom 192.168.1.1 címen (manualt nem találtam hozzá).
Ha resetelem (3x 😊) ahogy fentebb írták (#107720 hiddenroth), akkor ugrik valami Digi-s
beállítás, vagy az bele van drótozva szórakozhatok nyugodtan? -
t_godfather
csendes tag
válasz GoodSpeed #109862 üzenetére
>Amúgy ez a ZTE ZXHN F6600R jó ONT/HGW, jobb a jelenlegi TP-Link C5 V4-nél is, mert már tudja a WiFi6-ot.
Azért is gondoltam, hogy aktiválom.
>Milyen ONT volt a csere előtt?Így nézett ki:
http://hr.shopmadeinchina.com/product-image/ZTE-ZXA10-F620-GPON-FTTH-ONU-4-ethernet-ports-2_13405489.shtmlMeg voltam vele elégedve, vagy 10 éve bekötéskor hozták.
>Miért cserélte? Meghibásodott, vagy "korszerűsítették"? Maguktól cserélték, vagy kérésre? :DEgyszer csak hívtak, hogy jönnének cserélni. A szerelő sem tudta miért, csak kiadták neki a címeket.
-
-
t_godfather
csendes tag
válasz BITBOYS #110150 üzenetére
Nekem is az a fekete ZTE ONT-om volt mögé kötve egy a TP-Link C5 v4
Én ilyet kaptam 1 hónapja (Bp.):
ZTE ZXHN F6600R
[link]
WIFI-je gyengébb egy kicsit, mint a TP-Link-é (ház legtávolabbi pontján ahol vígan volt térerő, ott most határeset).Csak 10 fix IP-lehet beállítani rajta.
Néhány beállítást nem jegyez meg:
- kikapcsoltam a WPS-t, áramtalanítás után visszakapcsolja.
- lekapcsoltam a 5 GHz-es WIFI-t, áramtalanítás után visszakapcsolja.Eddig más hibát nem tapasztaltam.
-
t_godfather
csendes tag
válasz Rison77 #110160 üzenetére
>Akinek esetleg már cserélték mennyire adnak az újhoz hozzáférést mókolni vele?
Én alapból hagyattam a szerelővel Modem módban csak később "dobtam ki" a router-t.Felületéhez csak a Router üzemmódban való átkapcsolás után lehet hozzáférni
(user: user, jelszó: digi (jelszót át lehet állítani).A legjobbat el is felejtettem írni.
Miután áttettem Router módba rögtön volt net is a drót végén.
Mikor beléptem a felületébe már ki volt töltve minden (felhasználónév, jelszó. stb).
Vagy mikor a szerelő hozta akkor lekérte az adatokat (vagy 15 percig várta míg a mobilján kapott valamo OK visszajelzést) vagy mikor átkapcsoltam akkor kérte le a router automatikusan.
Úgyhogy bolondbiztos volt az átállás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest