Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • yogibear

    addikt

    válasz Gróf... #57138 üzenetére

    Nem tudom mit ugrottál át...
    Nekem november közepén megvolt a decemberi számla, be is fizettem.
    Decemberben már nem volt meg a januári.
    Eddig érthető.
    DE akkor január közepén meg kellett volna kapnom a január-február összevont számlát február végi fizetési határidővel, ami viszont nem történt meg, nekem kellett betelefonálni 20-a után, hogy az ügyfélszolga megcsinálja és pár nap múlva megkapjam. Vagyis a rendszer nálam nem boldogult a kéthavi számlázással.
    Most a március-áprilisit kellene majd ezek szerint megkapnom március közepéig, mert februárban nem kaptam külön márciusit.
    Ha az sem jön meg, megint lehet telefonálgatni...

    De a jelen esetben a tárgyhó (értelem szerűen KETTŐ) van a számlán. tehát.: 2020. 01.01-től 02.29-ig. A befizetési határidő is 02.29.
    Kérdés: ezt az összevont számlát konkrétan mikor kaptad meg? Februárban? Mert szerintem ennek már januárban kellett volna megjönnie. Ahogy nekem sem jött.
    Ügyfélkapun visszamenőleg meg tudod nézni, mikor mit fizettél, abból kiderül, hogy kimaradt-e egy hónap, de kétlem... A decemberi számládat (ha egyhavi volt még) azt november közepén meg kellett kapnod, december 31-i fizetési határidővel, ahogy én is anno megkaptam és be is fizettem.

    (#57149) pjen:
    Egy bankszámla kényelmes,megúszod a sorban állást a postán,nem kell a kp vel kinlódni.

    Bankkártyát is elfogadnak. ;]
    Plusz ha úgyis le kell mennem vmi csomagért vagy egyéb, akkor ez is belefér, ha meg nem, utalom neten az ügyfélfiókból. Szabadon választott. :))

    „Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”

Új hozzászólás Aktív témák