Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • M_AND_Ms

    addikt

    válasz Freezee #41348 üzenetére

    "látszik sosem néztél sportműsort.... beprogramozod 14 órára kb mint ahogy írtad és elindult egy NHL meccs 13.05-kor akkor abból mit fogsz látni :D a végeredményt... gratula... sorozatfelvételt a boxok csak úgy tudják ha mindíg abban az időpontban indul el. Namármost az NHL, NFL meccsek időpontjai folyamatosan változnak. most 3 nap alatt ezek az időpontok voltak. 19.00, 21.00 , 13.30 , 15.45, 04.00 , 06.00, 17.00 , 02.00 és ezek két különböző csatornán na erre írjál programot ha olyan okos vagy."

    Na itt most nagy a keverés.
    Nyilván, hogy egy élő esemény közvetítése követi (vagy nem) az esemény kezdési időpontját. Ha előre hozzák, akkor valószínű előbb kezdik közvetíteni. Ezt nincs EPG ami lekövetné már csak azért sem, mert nincs ember egyik szolgáltatónál se, aki percre pontosan karbantartja az EPG-t. (Személyes tapasztalatalapján mondom, a Ténél sincs)
    Az is nyilvánvaló, hogy sok adó beleszarik a saját műsorrendjébe és önkényesen eltologatja műsorokat, de ez sem róható fel a szolgáltatónak.

    Amit meg az NFL-ről írtál az a merő tudatlanság. A rengeteg időpont amit írtál az nagyrészt az ismétlések időpontjai. De, miért is kéne mindent felvenni automatikusan??? AZ NFL meccsek szépen rendbe mindig ugyanakkor kezdődnek hétről hétre. Persze eltérések vannak, de azokat előre kiadják
    Hidd el, az USA tévés piacon megjelenő szereplők nagyon figyelnek a pontos kezdésre.

    Röviden, a Dignél is van EPG, pont ugyanolyan jóságú mint bármely más szolgáltatónál és pont ugyanúgy használható rögzítés programozására. A sorozatfelvétel pusztán az EPG-t használó eszköz szoftverének kérdése (ez meg Diginél szabadon kiválasztható a piacról. Némelyik olyan extrákkal felruházható, amikről a Té és társai ill. azok előfizetői csak álmodoznak - mindezt nyílt forráskódú szabad szoftverekkel)

    Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

Új hozzászólás Aktív témák