- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nyomtató topik
Aktív témák
-
-
bod101
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem az igaz, hogy ha videóval veszek fel valamit a tv-n nem tudok mást nézni csak azt amit a videóval veszek fel?
Magyarán ha pl. a tv2-ön nézem a joban rosszbant akkor az rtlklubon a barátok közt nem nézhetem ?
Köszönöm és mindenkinek BUÉK!1-es golf, 2-es golf, ... (Bëlga)
-
Kiskutya
veterán
dec elso heteben megrendeltem a 2 belteris akcioban nem tudjatok kb mikorra varhato a baszereles mostansag?
egyebkent upc kabelt cserelem le remelem megeri!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]hmm...
-
Bandus99
őstag
Szamold ki mennyit fizetsz UPC nek (nem UPC Direct) mondjuk kabelen keresztul 5322Ft? De itt is a Csaladi csomagban levoket 1 dekoderrol nezheted. Esetleg berelhetsz meg 1 dekodert havi 1000FT ?
Tehat ha fizetsz 6300Ft ot havonta?
Tegyuk fel extrem eset rendelsz ket digi tvt 5400 es 4db belteri egymastol fuggetlenul 4 fele musort nezhetsz...
Miert is gazos ez annyira?Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
Bandus99
őstag
válasz Kiskutya #4506 üzenetére
Nincs konkretan megmondhato ido.
4-6 hetet mondanak kp-ban de vegeredmenyben a szerelo donti el mikor megy ki hozzad.
Mennyi meloja van feled megeri e neki stb stb.
Egyertelmuen erdemes a szerelonel erdeklodni, aki majd anno jon szerelni.Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
Bandus99
őstag
-
mogyesz
aktív tag
szia!
Ha a TV2-n nézed a jóban rosszbant, ami 19:40-kor kezdődik, akkor nyugodtan nézheted a Barátok köztöt mert, az meg 20:25-kor indul. Vagyis se felvenni nem kell, se lemaradni nem fogsz az adásokról... És ezekhez még a DigiTV sem kell, hiszen országosan fogható szabad adók... -
Bandus99
őstag
-
Bandus99
őstag
válasz FreeMan60 #4525 üzenetére
A kerdes eredetileg onnan indult, hogy a foldi sugarzasu adok eseteben, ''megsporolhato'' a konverter...
Tehat tudok egyidoben mondjuk nezni pl TV3 at mikozben mondjuk a video veszi fel a TV2-t
Lehet rossz az gondolatom, de ezesetben mondjuk a TV 1 csatornajara raprogramozom a belterit , ekkor ami muholdrol jon allomas a belterin valtogatom, mindekozben mondjuk a 2. 3. 4. csatornara meg raallithatom m1 tv2 rtl programokat, amiket viszont a TVn valtogatok.
Mindez mondjuk akkor erdekes csak, ha nincs mas bemenetem (euroscart v rca)
mert, ha van akkor pl foldi antenna kabel bele TV be belteri meg ezen csatlakozok vmelyiken es kesz is
Ha rosszul gondolom javitsatok...
Belterim meg semmi sincs, csak varom. De forumokon korbeolvasva Hyundai lesz belole nagy valoszinuseggelVan me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
matyics
őstag
válasz Bandus99 #4527 üzenetére
A legegyszerűbb valóban az a megoldás, hogy a földi antenna koaxát közvetlenül berakod a TV-be. A beltérit pedig Scart-on csatlakoztatod. Szvsz legylább 1x éve nem forgalmaznak olyan TV-t amin nem lenne Scart vagy RCA.
Ha Isten azt akarta volna, hogy ne maszturbáljunk, akkor rövidebb kezet csinált volna
-
Bandus99
őstag
válasz matyics #4528 üzenetére
Ez lehet hogy igy van, viszont a 3. tv ami a konyhaban van sajnos osregi es nem rendelkezik mas bemenettel. Namost az hogy ez miert gond nekem annyira reszletesen kellene leirni, amivel nem feltetlenul szukseges a forumot terhelni.
Otleteket vegulis kaptam a leirasokbol mikent lehet megoldani a problemat.Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
crashs
csendes tag
Sziasztok!Az csa nekem van hogy nem írja ki azt amit nézek digiTV-n mert ott van a hely...Vegyet fel msn re lécci : [L]dosa_david@hotmail.com[/L]
-
cyberjohn_
tag
Nem találom az astra 2-t. Ezt nem hiszem el. Már vagy én vagyok a hülye, vagy a Hunyadi beltéri
Mert olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
FreeMan60
tag
-
borisz33
csendes tag
haliho!!
csak annyi kérdésem lenne ,hogy győrben és környékén kötött valakinek a triatronic kft?
nameg mennyiért és mit?
előre is kösz!borisz
-
nnunuke
csendes tag
Sziasztok!
Ha van olyan aki még csak gondolkodik a digitv előfizetésén az ne tegye!!! Engem közel 30000 forintnyi előfizetésem lenyelésével akarnak átvágni/mivel két előfizetésem is van/.1 hónapnyi levelezések és több ezer forintnyi telefonálgatások után/mivel ezek nem vezettek eredményre/úgy döntöttem hogy bíróság elé viszem az ügyet,és beperelem őket.
Ha közületek van olyan akit szintén megpróbáltak átverni,azok csatlakozását szívesen várom. -
Bandus99
őstag
válasz nnunuke #4535 üzenetére
Sajnalom ami veled tortent.
Azert irhatnal 1-2 reszletet mirol is van szo.
Befizetted a fizetni valot, Ok meg azt allitjak, hogy nem? Az egyszeru, ha megvan a csekk akkor nincs min vitazni.
Vagy az a gond, hogy ket elofizetesed van? De ha az a gond, akkor miert?Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
szabi9811
tag
Sziasztok!
Az mért van, hogy a társbeltérin 20%-al gyengébb a jel.
Fel van füzve a főbeltérire. -
cyberjohn_
tag
Yeeeesss, megvan az astra 2, köszi mindenkinek a segítséget. Jól volt beállítva a tányér, csak olyan lassan érzékelte a Hunyadi a szintet, hogy mindíg átsiklottam felette.
Mégegyszer kösz mindenkinek.Mert olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
cyberjohn_
tag
Ma délelőtt megált a digin minden csenel. Az m1, rtl KLUB és a spektrum ment csak. A többin vagy ki volt merevedve a kép, vagy no signal felirat jött. Szerintem valamit fejlesztgetnek a srácok, vagy csak egyszerűen vihar volt Románia felé.
Mert olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
o.gaby
tag
Feltünt még valakinek, hogy a Digi bevont még két új orzságot a szolgáltatási területei alá? Lehet, hogy a csatornák összevonása nem minőségi javulást hoz, hanem csak egyszerűen olcsóbb összevonni és nem új TP-ket bérelni?
-
beard
tag
válasz Silencer83 #4545 üzenetére
Akkor váltson a szomszéd UPC Direct-re, fizessen kétszer annyit (ha nem 3x) és ha mégsem tetszik neki, akkor majd felajánlják, hogy kevesebbért is tudják ám adni, amiért eddig sokat fizettél!
Aztán meg majd próbáld lemondani, talán vissza is fizetnek valamit, persze csak ha te vagy a szerződő fél és nem a feleséged (egy család, nem is értem?! ). Akkor te még a házassági akv-ivel sem tudod lemondani.
Egyébként nekem februárban lesz 1 éve hogy Digim van, szinte probléma mentesen. Előtte UPCD volt, ezek a problémák annál is megvoltak, csak 3x annyi pénzért néztem a kockásodást és az állóképeket! -
Kiskutya
veterán
hat en a upc-rol akarok atterni a digire most ahogy latom vannak hibak azert itt is de nekem a upc ugyfelszolgalatabol meg lehuzasabol mar elegem lett ha van a digin kivul mas megoldas varom a valaszokat.
hmm...
-
Bandus99
őstag
Na majd meseld el reszletesen, konkretan, mifele bajai vannak a Digivel.
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
mogyesz
aktív tag
''taho egy brigad annyi szent,..'' ismered őket? Van személyes tapasztalatod?
''szomszedom is...'' aha, mint a több 100.000 Digi előfizető, akinek nincs vele baja...
''csak a gondja van vele'' konkrétabban?
''allitasa szerint'' - aha. Értem.
Összefoglalva: a szomszédnak van valami baja, amiről semmi konkrétumot nem közöltél, és így szerinted is ''taho brigad''.
Köszönjük a pontos, személyes tapasztalatok alapján levont konzekvens tapasztalatod megosztását, sokat segítettél.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest