Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KicsiPaszuj

    tag

    válasz mcsabee #5749 üzenetére

    A medianban az, h tápos a cuccod az az alap. Sokkal jobban rámegy a játékos tudására. plussz, ugye a széttápolt cucaidat teljesen magad kosztümizálod, nemvagy annyira droppra utalva. Fogod betöröd, csinálsz sajátot. ezzel eléri, h a geared fölött is közel teljes befolyásod van. Azaz bármikor ha úgyérzed, h a medián nem megy, vagy ugye "fos a kari", az a TE hibád. én ezért csippantom. Emellett a legbrutálabb alap D2es szitut sem merném monnyuk 1 Belial leöléséhez hasonlítani. Eleve a játék min2szeres sebességen pörög. Többek között...

    Emellett tudtommal egyszersem mondtam, h a D2 nemlenne kellően nehéz, főleg, h könnyű. Azt hogy a Median nehezebb... az tény.

    Továbbá 92es Smiter, és egy 96os Cold-Fire szorci tulajdonosa voltam, legalábbis ezekre emlékszem is

    És némi ráadás, h a nehézség mennyire szubjektív, konkrétan én Pl. nem akadok el nightmaren sem, hellen sem Medianban. Szimplán már tolom 1 ideje, közel bármelyik karival elvagyok. A nehézségre való utalásom szimpla álltalánosítás. Az más kérdés, h itt ugye hell bál csak félút. utána jön a nagyja.

    Mégemellett sajnálom, ha kicsit ugye erőszakos voltam, szimplán szerettem volna egy mediános közösséget gyorsan összedobni, és főleg nemszerettem volna kissebbíteni az alap D2 érdemeit. De a median az álltalános változtatások mellett rengeteg új mapot, bosszt és jutalmat vezet be. Ez mindenképpen előny.

    "Andrish, Andrish! Sztaffold meg a wipszeket!" -Ratamon

Új hozzászólás Aktív témák