Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LélekVándor

    tag

    válasz maladyce #96820 üzenetére

    Szerintem nem így kellene fogadni egy ilyen videót, mint ahogy tettétek. Elég kevesen készítenek Diablohoz már videókat, ha felmész twitch -re streamet nézni ott is 1-2 emebrnél nem találsz többet, és azokat sem nézik vmi sokan. Szóval jómagam örvendetesnek tartom a lelkesedést és a kitartást amivel egy ilyen videó elkészül, főleg hogy tudom mekkora munkával jár, mivel Én hivatásszerűen is vidókat készítek és filmeket utómunkázok. Biztos vagyok benne, hogy rengeteg kazuál játékos hasznát veszi az ilyen videóknak, az Ő nevükben köszönöm a videót. Nyilvánvaló, hogy nem a 3K+ paragon huszároknak fog újat mutatni, hanem a kezdő játékosok, akik még esetleg nem döntötték el, hogy melyik karaktetrel induljanak, vagy csak egy karakterrel van tapasztalatuk, nagyra fogják értékelni, és igen nagy segítség Nekik az ehhez hasonló munka.

    Nekem egyetlen gondom van vele csupán, hogy gr60 nem reprezentálja autentikusan aT13-at, persze ugyanaz a nehézség, de tapasztalataim szerint a GR ek jóval tömöttebbek, ergo hamarabb le fognak menni, mint egy szellősebb rift.

    Mindenesetre ne add fel, nagyon építőnek tartom, hogy egy tapasztaltabb játékos videókat is készít a játékról, hogy másoknak segítsen^^

Új hozzászólás Aktív témák