- Milyen házat vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Nyomtató topik
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
Amit cheatnek hívsz, az kb. "maphack" lehetett, de már elég régen kivette KJ, amikor felmerült, hogy a Blizz orrba-szájba akar mindenkit perelni. A többi csak extra információ, amit a Blizz is betehetne, ha nem lenne béna. Lásd pl. buffok kezelése, 4 éve nem bírják normálisan megoldani. Inkább az az elszomorító, hogy ha egy ember ezt mind meg tudja oldani normálisan, akkor a Blizz miért nem? Vagy miért nem engedi a modok használatát...
Egyébként, ha jól tudom, akkor a Blizz csak az ellen védi a D3-at, hogy a írjanak bele, a turbohud viszont csak olvas, így eleve el se bukhat a szűrőn. Ettől függetlenül én nem használom, mert f*sok attól, ami még sosem következett be.
Az is tény, hogy 3rd party app, így akár bannolhatnak is érte, a leokézott TOS+Eula alapján. 2012-ben írta egy Blue, nem a Turbohudra, hanem általánosságban: "All mods are in violation of the Diablo III Terms of Use and can result in your account being permanently banned. "
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Bird
addikt
válasz CactuS #87401 üzenetére
Enyhén szólva is EULA ellenes (1. c. ii.) és jogtalan (?) előnyre teszel szert a használatával. Ez számomra cheat és még sokan így vagyunk ezzel. HC-n viszont megértem, hogy használják... Ellenben, ha szívünkre tesszük a kezünket a TOP 10-es eredményekben ez is benne van. Mindezt nem bántásból, csak tény. PEACE.
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
CactuS
Arcképgyáros
Egyetértünk abban, hogy elég nagy előnyre teszel szert vele, és az is biztos, hogy a top 10, de szerintem a top 50 is használja. HC-n meg főleg. De ez valahol azért érthető is. Mint írtam én sem használom, de abszolút megértem azokat akik igen.
A használattól függetlenül én azt mondanám, ha már a funkciók tizedét értelmesen implementálnák a D3-ba, akkor töredékére esne a Hud használók száma.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
kökény
aktív tag
Még mindig UE DH kérdés:
valaki próbálta a settet Danettevel használni?Szinte minden változatlan, a bracers az nyilván AncientParthan Defenders. Arra lennék kíváncsi, hogy hatékony tud-e lenni GR70 körül vagy inkább fun build és T10 farmra jó? -
_ocsisajt
őstag
válasz solyomb #87408 üzenetére
Szerintem több van a LON-os variációban! HC és SHC-ben egyaránt LON uralkodik... NS-ben be tudott csúszni mögém harmadiknak egy HT-s... doszt
más!
EU NSHC sader harmadik egy magyar user natúr "klántalanúúl"
nem ismeri valaki? jó lenne magas GR-re játszópajti:
BékésiSzilva#2780(így ismeretlenként, nem akarom friendelni, én sem fogadnék el random)
[ Szerkesztve ]
tl;dr: ENFP-T, 2w3 :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
Gorneck
legenda
válasz solyomb #87408 üzenetére
NS-t mikor legutóbb néztem, akkor egy HT-s vitte a LB-t.
Vmivel sztem több van, mivel ott van olyan skill ami sebez is...de még mindig olyan messze vok a normális bat-es geartől, hogy ihajja...
Ám szomorú, hogy a DMG-et minden esetben a Garg teszi ki...és nem Te. Ha kiszeded a dog+garg kombót máris visszarepít az őskorba.Gorneck#1239
-
Reinhardt
őstag
A terkep felderitese es az ellenfelek latokoron kivuli mutatasa valoban jogosulatlan elony.
De lassan (nagyon lassan) kezd a Blizz atvenni dolgokat belole, ami annak aki nem ismeri/hasznalja a HUD-ot nagy es pozitiv fejlodesnek tunik, es az is, csak a HUD-dal mar regota elerheto (timer, gemlvl es hasonloak).
Hamarosan (egy-ket even belul) majd atveszik, hogy kijelezze melyik leg ancient, talan kapunk egy jobb sajat/party dmg kijelzes is, esetleg egyeb statisztikakat. De jelenleg annyival tobbet ad a HUD, hogy elviselem ha ezert csalo vagyok -
Vistaboy
veterán
Hát, srácok, aki kitalálta ezeket a Set Dungeon-okat, annak én ízenként szedném le a húst a csontjáról. Sikerült annyira felbasznia az agyamat, hogy egyből uninstall lett a vége. Eddig még minden szezonban sikerült megszereznem legalább a petet és a portrét, de most egyszerűen nem megy. Sem a Monkey settel, sem az Inna settel nem tudom megcsinálni. Pedig már csak ez kellene hozzá.
De nem megy. Egyszerűen annyira felhúzott most, hogy nem megy... asszem lemondok róla, ez már nem az a diablo, amit megszoktam. Nincs időm már ilyen hülyeségekre...
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
granini
őstag
válasz kökény #87400 üzenetére
Yolo kokeny! Tegnap letoltam Gr67-et 12 perc alatt. Nekem is CoE volt bent kockaban es eleg volt a taknesz, asszem 2x v 3x fekudtem el, ebbol 2 csunya elit volt, 1 meg kb sajat hujeseg, vegigvaultoztam hosszaban egy arcane lezeren.. hehh.. Csak a sapim, chest armorom nem antient meg a DML, de azok is viszonylag jo rollosak es mindketton van disc a sapi meg 6 chc+ multishot. Ov nalam nem is WH volt hanem anci Hunters.. azon a sloton egy jo WH meg tok sokat tudna tolni de nem hogy ancient nem esett de semmilyen.
Viszont tegnap maxos kozeli Yang esett (innen a motivacio hogy solozzak egyet mar..) par percig csak nezegettem konnyes szemmel.. 10%/7%/45%/11disc 3590-et ut asszem.. a loot orome.. En wolfot vittem es templart (aki cannot die..) es ok ketten mar eleg jol tankoltak elol.
Tul. keppen makos palya volt, az Adria elotti palya, es sok helyen ezek ketten bealltak az ajtoba az elit ele en meg fullba tudtam tolni a multit. 3 db 60-as gemmem volt trapped+zei+stricken. En a teagukot nem birom fenntartani rendesen.. Elkezdem lassan beletorni a 60-65-os gemmeket azokba a slotokba amiket kb mar vegleges gearnek gondolok, szoval szerintem a solo 70 meglesz napokon belul..
Kerdes (Procinak is!) - Gyuruk.Ura
Hogy ugyanis F+R gyuru parossal megyunk, oke.. De nekem esett eleg brutalis Fire SoJ es ancient Manald heal is, mindketton vna mondjuk 10-12 disc.. nem erne meg jobban..? Nezelodtem es egyelore arra jutottam hogy nem, mert ez additiv dmg lenne csak, mig az F+R multiplikativ, tehat keptelenseg lenyomni, de azert jatszadozzatok mar el ti is a gondolattal.. nemtom.. 2 x 12 disc az baratok kozt is + 240% dmg nemde..?<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
-
Vistaboy
veterán
Mondjál már légy szíves, ilyeneket, hátha van közöttük olyan, ami menni fog. Jó lenne, ha egy összejönne. A többi nem érdekel, eddig sem mentem el a szezon végére, de legalább az első nem ártana.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Bird
addikt
válasz Vistaboy #87415 üzenetére
Az általam említett pókos szettel elsőre meglett a master több, mint egy perc maradt még.
Itt a build és a gear videóval megspékelve. Ezzel biztosan menni fog....
Az invokeres set sem nehéz a vidik alapján.
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
kökény
aktív tag
válasz granini #87413 üzenetére
Első körben nem is a 67-hez gratulálok, hanem a lézeren hosszában való bukfencedhez mondjuk a múltkor én is állok és vigyorogva lövöm a sárgát, miközben alattam a poison szépen ki is nyírt - ez ilyen ha bebambulok GR65+-on fakereszt.
Igazából végignéztem a cuccaimon és fejes,fegyó, páncél, bracers hiába anci, de cserére érett, nagyon hiányzik a +24 discipline, addig nincs is értelme a 70-nek nekimenni, szóval farmolás ezerrel.
Gyűrűre csak azt tudom mondani, hogy próba, bár sztem meg is válaszoltad, hogy ha összeadódó, akkor nem bizti sokat ér a F+R-el szemben.
Taegukot én ehhez a buildhez soha nem is használtam peccs óta, addig az volt nyilván... -
dargelot
senior tag
válasz Vistaboy #87415 üzenetére
A pókos, IM, SWK is könnyű,Shadow,Zuni is gyorsan meglehet, Ivoker, Firebird is gyorsan lemehet ha tudod hogyan kell csinálni. Ne felejtsd el, hogy a pethez nem kell időre megcsinálni, tehát ha ott vagy az swk dungeonban, akkor menj csak generátorral és ha nincs ellenfél akkor kapcsold be a windet újra és újra hogy ne essen le. Tehát idő korlát nélkül ha ezt betartod, akkor nincs az az isten hogy ne menjen. A húzás meg magától értetődő.
-
Bird
addikt
válasz Gorneck #87417 üzenetére
Tegnap este rápróbáltam a gr45-re a zéró szettes hydrás wizámmal. Enyhén szólva is kiábrándító volt, estem keltem. Blizz a szívatás "mestere".
Viszont azóta megtaláltam ezt a gear/build combót este rápróbálok.
A pókos dungiban strongarm volt rajtam, azzal hatékonyabb szerintem. Este te is behúzod... Csak esne már ingeom...
-
Joezyka
senior tag
válasz Vistaboy #87412 üzenetére
volt feljebb egy link (persze, hogy nem találom ) ami azt tartalmazta, hogy melyik milyen nehézségű.
Én pl majd leszopt@am magam mire meglett, rohadt idegesítő, pedig direkt a kasztomból az egyszerűbbet választottam. azt mondom, hogy kell 1 zacsi leszarom tabletta és neki kell álni próbálkozni :Spet-hez amúgy elég csak az 1ik feladatot megcsinálni a 2-ből (3ból)
[ Szerkesztve ]
Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!
-
-
granini
őstag
válasz Gorneck #87423 üzenetére
Hat talan azert mert hosszu ido ota most eloszor Seasonozol, es hosszu ido ota most eloszor az egyetlen erdemi kulonbseg S meg NS kozott hogy S5-ben megszerezheto ez az extra tab. Mert aki magas GR-t akar menni, meg XP-t akar farmolni, annak semmi ertelme S5-ben nyomulni, mert itt heteket "vesztegetsz el" mire eljutsz arra a gear meg gem meg paragon szintre ami NS-ben a nulladik naptol a rendelkezesedre allt es minden adott volt hogy 80+ fole menj..
Szoval a notorius nullarol kezdoket leszamitva kb az egyetlen ertelmes motivacio ez a tab lehetne Seasonra.. mas kerdes hogy koszibmegBlizzard hogy ilyen agyf*sz idiota lehetetnel questeket kell tomkelegevel megcsinalni hogy megkapd..
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
kökény
aktív tag
Ezért vettem én meg inkább a +3 karaktert adó változatot, jók lesznek hordárnak, az egy gond most már csak az,h ugye nem lehet tudni, hogy a köv. peccs-ben melyik sett/kaszt lesz az op, ezért valóban egyre több cumót kell elraktározni.Szerintem ancikon kívűl már mást nem is kell felhalmozni (kivétel fullos ékszerek talán), aztán jön majd a kieg. 80-as szinttel és akkor kuka minden, szóval lesz itt hely dögivel
-
SQX_Barto
addikt
válasz granini #87426 üzenetére
Gorneck...
En nem tartok magam egy tul jo jatekosnak, Neked pl szerintem joval tobb tapasztalatod, erzeked van a jatekhoz mint nekem.
En mar megcsinaltam a plusz tabot, most a vegere eldontottem, hogy raprobalok a Guardianra is.Season Journey: sok helyen az osszefoglaloban is linkelve van minden.
Valasztasz egy faek egyszeru Set Dungeon-t es megcsinalod Mastery-re, mert az kell a ladahoz.
Invoker pl faek egyszeru, a pokos WD setrol is mondtak, de en direkt nem csinaltam semmi mast meg, mert gondolok a kovektezo seasonra is.
solo 60, 3db 55-os gem, nem egy oriasi kihivas. Az egyetlen kihivas ebbe az egesz Journey-be a ket (esetemben mar 3) Conquest. 50 millio aranyat elerni nem olyan nehez, 4-es rift partiban nemi Gold Find-dal talalsz egy Gilden Baron-t (goldos goblin) es voala. Elso conquest kipipalva.
Masodik conquestra pedig meg vannak valasztasi lehetosegek is. 6 set-sel lehozni a solo 55-ot, vagy 45-os solot elerni minden setbonusz nelkul (tehat csak legendary cuccokban), esetleg a Quest 1 ora alatt, de az meg csapatban sem egyszeu, hiaba hangzik annak, mi parszor nekifutottunk, mindig az volt, hagyjuk a fenebe...11nap alatt csinaltam en meg para 500 kornyeken. De masok mar elobb keszen voltak vele.
A seasont en arra akartam eredetileg hasznalni, hogy felhuzzak egy hasznalhato crusadert, bar idokozben kicsit elcsusztak a dolgok, de meg megeshet, hogy megprobalok majd osszehozni egy 70 kepes Invoker crusit..
#kökény: Az egyik skill ad meg plusz Discipline-t megpedig a Preparation - Invigoration
[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
granini
őstag
válasz Reinhardt #87439 üzenetére
Ha a traveller+compass rozsi-ra gondolsz akkor elvileg de, de gyakorlatilag meg mindig ugy tunik hogy az R+F verhetetlen a damage bonusz mukodesi elve miatt.. - viszont ha ezt a combot valasztjuk akkor ugrott a HF amulet amit a multishotos DH-k sztem mind hasznalnak a +1 passziv miatt. Ha igy nezem akkor annyira durvat biztos nem fog hozni a +30 elite dam meg a +10-12 disc egy Soj-on..
A gyakorlati problemam hogy nincs mindenbol olyan jo cuccom hogy erdemben ossze tudjam hasonlitani egy tesztben. se a HF amum se a Traveller cuccom nem annyira maxos hogy empirikus eredmenyt erjek el
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
solyomb
tag
-
mikromanus
veterán
Nyomul valaki nem "leveles" karakterrel? Esetleg mondjuk DH-ként? A "fun" clusteres buildemből csak a kulcselemek hiányoznk, így meg épp a lényeg marad ki. Tüzes clusteressel nyomulnék sentry nélkül, mer' az olyan idegen a nuke stílushoz. Persze így nem lesz meg a GR2000, de nem is az a cél. Amolyan one-shot jellegű karira gondoltam. Most olyan T6-7 körül müködőképes, de az egy lövés-minden hal ilyen alulgearezetten még inkább T5 körül lehet. Kb minden hibádzik, így vannak alap itemek, meg egy noname ancient legendary cölöpbeövő (kb olyan mintha ajtófélfából faragták volna ki).
lehet valahol élősködni?
Kéne egy anci manticore, meg pár nem setes anci item. Ja, meg a gyűrűset az anci item buffal. Ugyan az van régi, de elég satnya mind. KIváncsi lennék meddig lehet húzni odab@sz-továbbugrik módra. Ha tömeg van most is muris, de elitek és a riftboss igényel még pár extra lövet napalmot. Még picit kiforratlan.
edit: ja, meg megvan az anci immo sujtó és esett egy ram hozzá, így az most egész jó. Mindig olyanhoz esik valami amit éppen nem játszanék épp.
[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Thrawn
félisten
válasz mikromanus #87442 üzenetére
A spanyolviaszt már feltalálták
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
kökény
aktív tag
válasz mikromanus #87442 üzenetére
Vagyunk egy-ketten és DH-val szoktunk nyomulni
Rajtunk élősködhetsz, Manticorból esett 2 anci is, nyilván nem az kellene nekem, ezért dobálja a kedves Blizz -
Thrawn
félisten
válasz mikromanus #87445 üzenetére
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
rumkola
veterán
S5-ben megvan a t10 speed farm wizard, de szívesen csinálnék egy sup monk karaktert hogy valami értelme is legyen csapatban a játékomnak. Segítene valaki lvl70-re? Elkezdtem egyedül de megőrülök mire összejön.
Ja, és nem vagyok egy nagy pro player. -
mikromanus
veterán
-
gbela
senior tag
válasz mikromanus #87449 üzenetére
Nehéz olyat mondani amit te szeretnél, merthogy miért használna az ember olyan buildet ami csak t10ig jó mondjuk, ha bármelyik fullsetre alapuló build 3szor akkorát üt? Sajnos vagy nem sajnos, blizz úgy csinálta, hogy a setek legyenek igazán életképesek.
Pl én is szeretem a cluster drága de nagyot sebző mivoltát, de set nélkül nincs értelme. Ha meg set, akkor cluster az marauderrel kell menjen (mert a többi nem ad neki bonust egyáltalán).
Akkor pedig kellenek sentryk is, még ha nem is használod őket sebzésre, le kell rakni percenként egyet, hogy a cluster kapjon 3000% buffot.Fentieket egy special eset üti, ami a LoN gyürü set, de az is jóval egyengébb clusterrel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest