- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gorneck
legenda
Másnál is brutál lagok voltak tegnap?
Gorneck#1239
-
Janusz001
őstag
Van arról mostmár tapasztalat, hogy a depth diggers működik a wd mana töltős rúnájával?
-
Gorneck
legenda
Mivel nagy átlagban WDvel játszom...így arról írnék.
ZuniWD - egy vicc...sokat erősödött a DMG, de a védelem mondhatni nulla. SH item kicsit kitol a dolgon...de aki nem szeret halni, de szeretne magas GR-en menni csapatba annak felejtős. Meg úgy általában is bezúzható...mivel nincs köré értelmes build.
PókWD - még nem próbáltam, klántárs elmondása szerint sokkkal jobb lett, lehet vele menni T10 speedeket...ma kipróbálom bounty-ra.
LoN - mivel szinte alig van hozzá bármim így nem próbálkoztam vele (csak a denevéres érdekel, Köpi rohadt unalmas már). Kolléga elmondása és amit láttam belőle DMG ok, tyúknessz nem ok. Egy zöld tócsába úgy folyt le a HPja, hogy vmi brutális...míg Én szotyiztam benne, illetve csomó esetben nem tudott közeljönni a pakkokhoz. Szal vagy nagyon különleges játékstílus kell hozzá, vagy tényleg mint hímestojás úgy kell vele játszni.
HT-WD - Vele: [link] próbálkoztam klasszik felállás, klaszik build és csapatba, 3 fős partyban 79-en is viszonylag kényelmes. A tegnapi lag remélem vmi egyéb gond lesz, mert összecibára azonnal lagolt a játék, denevérekre azonnal lagolt a játék...mikor egyszerre ment a kettő állókép...
Ami tetszik benne, hogy végre nem kell püfölni verdesni a billt, hogy működjön a kari és nem esik össze magas GR-re minden xartól, mint a többi szettel.
Pet AI mondhatni nincs...sajna csomó esetben újra kell idézni őket, mert nagyon nem mind1 1-1 rendezett pakk esetén honnét csapkodnak...
BOSS-ra a DPS is elfogadható...79-en mondjuk kellett idő. Perendi bácsira...
[Ha ehhez a buildhez hozzá lehetne csapni vmi tényleg erős aoe DMG-et osztó skillt, akkor nem lenne rossz.
Így sajna csak a 3dik legerősebb WD build, de legalább set.Jade - minden szempontból bezúzható...
Sanci/pitti:
Mi olyan 18-19-től kezdtünk és 23-ig toltuk...végig brutál lag volt (nem csak nálam)...akkor ezek szerint a WD okozta? Remélem nem...[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
emmm
őstag
Az szép. Én mentem egy kört a friss deselere wizemmel (sosem toltam még vele), mivel nekem a játékidő probléma miatt bőven kihagyásom volt, ezért csak tesztnek egy 44-es gr-t mentem
Nekem elsőre gyengébben sebzett, mint a tal összeállításom. Egyszer haltam, saját hibából. Éppen csak meglett, a boss ugyan kb. 15 másodperc alatt megvolt. Viszont a tiéddel összenézve, még hiányzik: unstable scepter, meg a triumot új újra kell kadaláznom, mert nem duplázta meg az s4-ből a % orb dmg-t.
Én még próbaképp megnéztem az energy twisterrel is, de nincs még hozzá meg mindenem. És hoppá, a passzívok sem voltak még átállítva. Azt látom, hogy arcane-re mentél rá, nekem meg kb. minden tárgyam fire %-os, mert épp akkor az volt a menő.Lesz még hova fejlődnöm
[ Szerkesztve ]
-
solyomb
tag
válasz Gorneck #86507 üzenetére
LoN dart wd :
Soloba próbálgattam tegnap, 75 viszonylag mindenféle gond nélkül meglett. A karakter továbbra is papir az elitek komoly kinszenvedést okoznak, mivel nagyrészük minimum 2 olyan affixal rendelkezik ami elég hamar borit - reflect kb instant halált jelent
Elsőre swampland gatyával nézegettem, de este forgattam még egy Depth Diggerst, ma majd kiprobálom azzal is - viszont itt kérdéses, hogyha átrakom a dartot manatöltőre akkor poisonról psyhicalra megy át a sebzés, mivel a runája, psy?Amugy az a vicc, hogyha a spiritwalkot visszatennék a régire, akkor már jelentősen javulna szerintem a túlélési esély.
[ Szerkesztve ]
-
kökény
aktív tag
Nos akkor barbár: raekors új kocka recivel (60+-os gemek) GR65 10 perec alatt, de olyan szopás ez a build, hogy tiszta idegbeteg lettem már az elején, ha nem jó ütemben tolja az ember seperc alatt lever egy fehér kis kocsog is, olyan 70-et látok benne, de aki ezzel80+-t megy, hááát respect v mazohista.(Standoff nélkül)
Standoff farm legegyszerűbb módja rare polearm kovács, aztán kockareci és 5.-nek be is adta
Beszéltem haverral is, ő is elszívott fél doboz cigit, úútálja ezt a buildet, de ezzel lehet magasakat menni és kell, mert supp barbinak ki kell farmolni a cucokat.
DH multishot (erre is tettem pár gemet 50 körülieket): mindig is kedvelt buildem volt, GR62 lejött vele, fun build, Mara6-hoz még gyűjtögetnem kell, azzal lehet majd70+ pirítani...remélem
4 fős nephriftben MS DH szuper, egy 800-as parás WD-vel öltünk mindenkit, pedig volt még 2 1000+ parás barbi is
"Barbitesvír szenvedsz goblinnal...ehhh jövök és mire pörögsz egyet is, már szedheted is fel, amit dobott a kis manó" -
T. M.
aktív tag
válasz noblem1983 #86505 üzenetére
A 60 jópárszor megvolt már az előző patchel is soloban.
Most elég tré cuccokkal simán halál nélkül hozható már. -
Gorneck
legenda
válasz solyomb #86509 üzenetére
Én nem akarok azzal már játszani...1,5-2 éve nincs más...fizikai fájdalmat okoz a játék vele.
Passz...nem nagyon olvastam utána Darts témában...Pont ezt mondtam tegnap a srácoknak...hogy GI benne van a buildbe...de a CD így is fájdalmas lassan megy le...pedig öltünk és viszonylag gyorsan...Garga CDje borzalmas...az AI miatt kb nonstop újra kéne idézni...BOSSnál véletlen elhalsz, akkor kb ennyi voltál...
Gorneck#1239
-
Thrawn
félisten
Demon Hunter: A Shadow set még folyamatban van, Unhallowedet próbáltam ki. Danettával piszokgyors vele a T10, poénból mentem vele pár kört. Yang íjjal mentem pár GR-t, 60 -> 65 -> 70 lement elsőre, a 71 meg sokadjára. Zéró plusz stat van a gearemen, szóval még nincs kiaknázva teljesen a kari, meg amióta megláttam Tibe milyen fegyót rakot be ide, hát szereznem kell egy hasonlót
Barbár: értelmes dps barbim még 1.x idejében volt, azóta csak support. Most is az lett belőle, működik is, de valahogy érzésre úgy tűnik, hogy a Solanium messze nem termel úgy health globe-ot, mint patch előtt. Pedig ugyanúgy be van kockázva, mint előtte. Na mindegy, ez ilyen. A monkot nem lehet ezzel a builddel pótolni, az a rengeteg healing pótolhatatlan, se inner, se berángatás nincs. Utóbbit úgy-ahogy megoldja a Ground Stomp, de nem az igazi.
Mi volt még? A wiz OP soloban és partyban is. Tegnap publicon egy péezer körüli wizzel gyakorlatilag ketten hoztunk le egy négyfős 70-es GR-t, miközben a többiek volt, hogy még az előző szinten csapkodták a mobokat (noobz). Ráadásul supporttal voltam bent, úgyhogy tulajdonképpen a wiz hozta le egyedül az egészet.
Azt már Gorni is írta de én is megerősítem, hogy lag biza az volt gazdagon, ezt nem sikerült teljesen kiiktatni a játékból. Sokat javult a helyzet, percekig tartó állóképben nem volt részünk, de akadt bőven olyan helyzet, hogy egyik pillanatról a másikra mindenkiből fakareszt lett. Kár
Ezt meg megörökítettem, ha már ilyen szép kerek szám lett
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Gorneck
legenda
válasz solyomb #86513 üzenetére
Most már T10-es lett... Több DMG...több védelem...
Manajuma's Way
(2) Set Bonus Hex - Angry Chicken bonus damage increased from 200% to 400%Spirit of Arachyr
(4) Set Bonus Bonuses are now applied immediately after summoning the ToadDamage reduction increased from 40-50% Duration increased from 10 to 15 seconds
(6) Set Bonus Damage bonus increased from 800% to 1200%
Gorneck#1239
-
granini
őstag
válasz Thrawn #86514 üzenetére
Udv, en is kiprobaltam a Shadow meg a Marauder/Chakram DH buildet tegnap, szimplan csak azert hogy el tudjam donteni mit inditok Seasonban. (mondjuk ami elobb kiesik azt )
Impala DH erdekes.. jopofa build, de nekem TX-en haldoklott a kari tomegben Fieldsen.. oke ez group build, tehat valszeg partry buffal meg fal emberekkel jobb lesz. a sebzeset nem vitatom, az a 40,000% wpn dmg az nemtom hogy jott ki a Blizzardnak, de kb folyamatosan lehet tolni, es ugy sebzett 50-60 milliardokat hogy nulla darab ancient item volt rajtam (fegyver se volt az..) es nulla legend gemmel voltam turbozva.. ugyhogy dps az boven van ebben a buildben, csak elo kell hozni..
Chakram DH se gyozott meg, plane hogy a Diablofans leiras szerint nincs generator skill a buildben igy kvazi elfogyott a hatred.. lehet a link majd nem mindenhol jo ebben a szipiszupi tablazatban. Ma este clusterre es Manticore-al fogom tesztelni.. egyelore en is ugy latom hogy a felturbozott multishotos Hallowed DH lesz a nyero TX-re farmolni..
De a legjobb az ebben a patchben hogy osszehozta a klant, es mindharom Officerem tolja a gamet!!
Ja es van egy nemet idegenlegiosunk aki szinten elokerult, es ugyanugy kesereg a looton mint S4 elott<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
Tom5
addikt
válasz granini #86516 üzenetére
Chakran DH-nál én e szerint öltöztettem fel és a Spines of Seething Hatred miatt egyátalán nem fogyok ki. Idővel megnézem a többi bulidet is. Sok kimaradt a DH-val de most nagyon bejön a játék vele!
[ Szerkesztve ]
-
Cadal
őstag
válasz Joezyka #86517 üzenetére
Hehh, legalább nekem nem kell linkelnem, hogy tegnap mit sikerült összehoznom wizzel alvás előtt (megfelelő fegyver nélkül alap gearben)!! Amúgy GZ szerintem még bőven van ebbe a kariba pár szint. Úgyhogy csak nyomjad keményebben!
[ Szerkesztve ]
-
sith7
nagyúr
DH - nak stricken vagy taeguk a 3. a zei, meg a trapped mellett ?
-
SQX_Barto
addikt
En Stricken-t hasznalok, mivel a Hatred mindig kifogy.
Barbarnal WW-t lehet nyomni, mint suket a csengot es mindig amint felmegy vegig maxos Taeguk stacken vagyok. De a DH-nal mindig nyuszorog a Hatred miatt.
Persze lehet, en csinalok valamit rosszul[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Valkűr
addikt
Én egyenlőre igy festeek, de van még mit lecserélni...
iPhone 15 Pro Max, iTab Air 5
-
gbela
senior tag
válasz SQX_Barto #86524 üzenetére
Hm, én tegnap DHztam kicsit, de istennek nem tudtam hatredet elfogyasztani. Igaz elég lowlvlen, 55-60. Elsőre még cinder volt cube-ban, úgy meg sem moccant a hatred multi spamnél sem kb, aztán kivettem, úgy már fogyott néha, de generátorból 1-2 lövés úgyis kell f/r miatt.
Természetesen perma vengeance must have. -
gbela
senior tag
Hát, kb 2 hete játszom, szóval nem hiszem h rosszabb lenne cuccotok Kökény cuccai sokkal jobbak pl Csak át kell pörgetni 1-2-t h perma vengeance meglegyen, onnantól tényleg nagyon nehéz elfogyasztani hatredet. Meg persze kell a dawn cube-ba. Ez igaz minden buildre majdnem (ami elég egyhangúvá is teszi a DH-t kicsit ilyen szempontból).
-
MegalodonS
őstag
Genarator monk szoloba siman GR70+!!
Igaz csak CDR46% kevesnek tartom,de en okos betortem par nappal ezelott egy masik shenlong's set-et mert ugye nerfeltek az sc-t!! Siman magas paragonnal GR80+ HC -ra diamond gemekkel erosen ajanlott
Egy video Inna's Generator Monk (GR 83+ | Patch 2.4) (volt mar parszor)
-
proci985
MODERÁTOR
válasz granini #86516 üzenetére
Chakram DH: Spines of hatres kotelezo kockaba, egyebkent nincs hatreded. Dawn viszont nem fer bele vele. Kb betonstabil, de en az eletem is eluntam vele, plusz a damja kb GR65re nekem keves volt, de kb egy kozepes kessel toltam.
TXre UE? ne viccelj mar, tegnap 3-4 perces GR50 koroket mentem sorban 2.3mas gearben (2.4es tegezzel). bekockazott Dawn + vengeance sisakkal se lett jobb.
GR60 meg 7-8 perc kozott mozgott ugy, hogy boven tul volt meretezve a kari vedelme.
kb 55-60ig <4perces riftet tudnia kene tartania, szoval TXre tippre overkill lesz.
GR67 ok, egyelore probalom beloni, hogy mi az optimalis. S4 alatt a kari GR54en foldbeallt, aztan inkabb felhuztam egy barbit es harom nap alatt azzal nullarol megvolt a GR60 solo.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
kökény
aktív tag
Ja-ja közben látom,hogy át kell pörgetnem a RCR-t CD-re, 3 cumón is még a régi pörgetés van, azzal valóban jobb lesz a helyzet
Lehet övet sem ártana WH-ra cserélni, szóval van itt még mire nézni, az a baj, hogy én egyből azt vártam,hogy peccs élesben és amiket előkészítettem karik 70-t simán lehozzák, háát egy nagy xart, küzdjél csak szépen fiam, pedig ez az első peccs, amire tudatosan készültem...de minek[ Szerkesztve ]
-
pckownz
őstag
Mit takar ez a kockazas, porgetes?
-
oxox
addikt
válasz MegalodonS #86532 üzenetére
nice.
ez hc karakter? ill. miert nincs bent rendes potid (vagy azt nem mutatja?)Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
sith7
nagyúr
na látod nekem még dawn sincs, a mara set se fullos csak rorg - gal, és a f+r gyűrű párost se tudom még használni emiatt, fegyver, tegez se a tuti; + gem csak a csizmában van a többi nem ancient, vállas sincs még meg ami kell ...szóval igazából semmi nincs még
igazából még T10 - en is figyelnem kell, mert könnyen megfektetnek ... szóval amiket itt irogattok, hogy GR60-65-70 ...
kökény
Szörnyű érzés lehet[ Szerkesztve ]
-
SQX_Barto
addikt
válasz pckownz #86535 üzenetére
Kockazas az a Canai Cube-ra vonatkozik. Mivel mar 8 recept van igy a szovegkornyezettol is fugg, pontosan mire is gondolnak, de valoszinuleg arra, hogy a kockaban epp az adott leg affixek vannak aktivalva.
Porgetes az meg valoszinuleg az Enchanter, tehat, hogy egy tulajdonsagot atporgethetsz masra (vagy akar ugyanarra csak jobb ertekkel)#sith7: Berakhatod kockaba a RoRG-ot es akkor mehet a Focus Restraint paros. Lassan mar mindenhol kotelezo az a gyuru set, ahova befer. (Kiveve a LoN buildek ertelemszeruen)
#oxox: Az nem HC karakter, akkor mutatna a portrenal a koponyat. Rendes potit meg mutatnia kellene, szoval nem volt bent ezek szerint
Nyilvan SC-n boven van mozgaster es a kutyat sem erdekli, ha parszor megborul... Nem veletlen hogy a HC/SC kozott jocskan van (gondolom) szintkulonbseg a Leaderboardon.[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
oxox
addikt
válasz MegalodonS #86539 üzenetére
pedig mar inveltelek is volna jatekra
SQX_Barto jaja kerestem a koponyat, de annyit latom, hogy fogalmam nincs megis hol kene lennie
reggel meg valami gr78 volt a record...[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
DioRobber
tag
Tegnap beizzítottam én a patchet: gyorsan kikockáztam az ugrabugra barbár itemjeit, bármi volt tettem és rolloltam, szal még fapados: BARBI LINK
Hát 60-as kés a vajon, nagyon aprít, figyelni kell a skillek ellövésére és akkor nagyon sima 70+-os riftek mehetnek vele. kényelmesnek tűnik a build, mivel, hogy ordításokkal sebzel így kb zongorázni lehet a billentyűzeten, tehát a support barbár játékstílust örökli.
DIO: HRobi01#2786 - Children Of The Skorn - LoL: Derivál
-
-
-
SQX_Barto
addikt
Te HC-zol, nem en
De emlekeim szerint a portre karika also kozepso reszen van. (lehet ezek a design-os uj portrek valtoztattak rajta, nem tudom)#sith7: Ezt Neked kell eldontened, mit akarsz kezdeni (vagy nem kezdeni) a jatekkal
Ha javitani akarod a karakteredet biztos itt vagy a klanodban talalsz embereket, akik szivesen segitenek. Bar most sokan (koztuk en is) a season-ra fognak koncentralni, lehet jobb lenne ott kezdeni egy uj karaktert, ott lesz eleg ember, aki segitsen es csapatban mindig gyorsabban halad az ember elore.Mas kerdes: Barbarok, valaki probalta mar (akar PTR-en) az uj earth setet? Kezd szep lassan kipotyogni, es kivancsi lennek valaki velemenyere, aki hasznalta, jo-e valamire?
[ Szerkesztve ]
-
kökény
aktív tag
válasz diegho #86544 üzenetére
Szokni kell,azon már azért javítottak, hogy a főbosst nem kell félóráig nyírbálni, de ha kifogysz a FC-ból tényleg egyhitelhet bárki... tény, hogy ez nem a barbi peccse... leap nekem nem tetszik és állítólag olyan 70-ig okés, én még megpróbálom FC-vel a solo70-t megcélozni, közben DH-zok, hogy legyen élvezet is a D3-ban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Hardcore café
- Wuthering Waves
- Milyen videókártyát?
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Dolce Gusto
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest