Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • abéla

    senior tag

    Komolyan mondom, az account-eladás környékezett, amikor láttam, hogy a kedves Blizzard már másodjára dobja ki az ablakon azt a néhány száz órámat, amit eddig ebbe a játékba toltam.
    Ugye 1st a cmww-wiz, most meg ez brutális resi emelés, meg a globe-nerf, ezzel szépen a szinte kizárólagos és számomra élvezhetetlenül egyhangú archon gear/build irányba terelve ezt a szerencsétlen kasztot.

    De Granini-hez hasonlóan ellenállok, nem haladok a korral, nem wd-zok és nyomom tovább a non-archon wizzel :DDD .
    Igaz hogy duplájára növekedett a resource kltsg-em (torrent), meg globe-ból éltem túl, de sebaj, visszaraktam a jó öreg storm crowt a 9-es APOC-cal, meg van +70k globe-bonusz.
    A tervezett moonlight fétis miatt pedig sajnos a szegény Vaxo-mtól is el kell búcsúznom :( .

    PTR még nem jött le, így normál módban arc. orb-bal (ez szintén 30AP, dmg meg kevesebb, de talán gyorsabb (?), mint a sájninyú arcane torrent, meg desi) teszteltem (T6, Halls/Keep): ha van legalább 2-3 ellen nem fogy el az AP, de 1-1 magányos masszív monszta esetén kell a braci-res töltés (már ha van globe), már csak a globe-bónusz elégséges mivolta a kétséges...szóval van élet a ketseg nerf után is :P (bár a puding próbája a ptr, du/este ha lejött, próba)

    def-wiz

    Jól érzem, hogy a Unity-follower csítet khmm... ficsőrt kivették? (mondjuk ez OP volt, nem vitás)

    [ Szerkesztve ]

    hootka!

Új hozzászólás Aktív témák