Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jazz

    veterán

    válasz mikromanus #35223 üzenetére

    Még soha nem találtam olyat, ami jobb lett volna magamnak mint amit ah-ból vennék....de hát ez így is van rendjén. Egy pöttyet nagyobb az esély/valószínűség/válaszétk ah-ból való találtra, mint solo random drop-ból.:)

    Üzlet alatt a kereskedést értsed. Ne a valós pénzes megélhetési célt. Félre értettél. (bár vannak olyanok akik abból élnek hogy dio-znak, és havi 300k-t összeszednek, de az ritka)
    De maga a játék nagy része AH-ból és kereskedésből áll. Ha azt is mérné a játék hogy mennyi időt töltünk az AH-ban, egész meglepő számok jönnének ki.:)
    Ezen felül a hobby játékosok is üzletelnek, nem keveset. Hasznoért eladják €-ba adott itemet. Van aki pozitívba jön ki, van aki negatívba....Ilyenek is sokan vannak.

    Ezt azoknak mond akik már most eladják az itemeiket. Bármit adtam el, azt később viszont láttam 5 perc múlva. (tehát nem saját használatra vették, és egyáltalán nem áron alul adtam). Még 5millás hasznoért is újra kiteszik. Akkor is ha eleve baromi drága, akkor is ha olcsóbb. Már mindenki vonul ki, pedig hol van még a kieg.:(

    free your mind

Új hozzászólás Aktív témák