- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen processzort vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Projektor topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GoTReX
őstag
Streamereknél látom hogy nyitnak egy GR-t,benéznek és kilépnek.Nem az a tipust adja be random ami nekik elég gyors runt adna? Vagy miért?
[ Szerkesztve ]
XBOX ID: GoTReX #4839
-
_ocsisajt
őstag
válasz GoTReX #113103 üzenetére
Yepp!
Fontos a pályadesign is (sőt!), hogy ne cső legyen mondjuk. Battlefields, Festering Woods style a legjobbak (még biztos vannak, de nekem és sokaknak ezek, elsősorban)
[ Szerkesztve ]
tl;dr: ENFP-T, 2w3 :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
_ocsisajt
őstag
válasz GoTReX #113108 üzenetére
Szépen haladol.
Ez ma jutott eszembe az ikszedik rift után... Már barimra unom a juggereket, állandóan beragad, zsinórban 5-6 jön... Tudom random, meg nincs szerencsém csináltam egy meme-t rá.
[ Szerkesztve ]
tl;dr: ENFP-T, 2w3 :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
Daelion
őstag
válasz GoTReX #113111 üzenetére
Juggernaut 'Elite ellenségeken lehet tulajdonság' az CC 'crowd control' immunis, vagyis Bane of Traped gem sem működik rajta vagy skillek amik ezt csinálják.
Ez miatt meg a legtöbb ~meta build nagyon sok sebzéstől esik el vagy konkrétan nem is működik rendesen juggerek ellen.
Magasabb GR-be van, hogy célszerűbb otthagyni őket a fenébe mert több időt vesztesz mire lecsapod mit amennyit adna.
[ Szerkesztve ]
-
GoTReX
őstag
Ohh köszönöm, így már értem. Amúgy tök furcsa, alig találok Wizard streamet mostanában. Nem népszerű már?
-
GoTReX
őstag
válasz _ocsisajt #113113 üzenetére
Nekem a Swamp Land Waders nem esik már mióta elkezdtem a játékot,pedig az kellene a Buildhez. Kétségeim vannak abban, hogy egyáltalán benne van a játékban
-
SQX_Barto
addikt
válasz GoTReX #113120 üzenetére
Seasonon es nonseasonon belul a lada kozos. Szoval csinalsz egy WD-t, es sargabol upgradelsz neki gatyat. Fel sem kell huzni a karaktert, csak figyelj ra, hogy level 70-es gatyat upgradelj. Tehat seasonos WD-t csinalj mindenkepp.
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
_ocsisajt
őstag
Szent "papír"
Dex egyértelműen át fog alakulni valamilyen elementté, még nem tudom kinek adom... Impale-nek szerettem volna (GOD dominál mindent), de szerintem inkább Mundu WD-nek lesz rendszeresítve.
-
_ocsisajt
őstag
válasz reelc #113125 üzenetére
nem, már nem HC-zok.
Pont az utolsó halálok egyikénél "finoman" mérgelődtem. (Szegény cicus elszaladt jó messzire...)
Majdnem végtelen ciklusba kerültem a következő miatt. Beteges szintű tökéletesre (gearre) való törekvés vs HC amit imádok... Aztán nyert az első.
Szóval, ez a tárgy már végleges!
Jöhetnek a zrikák!
(Tibi úgy sem fogja bírni kihagyni a ziccert. )tl;dr: ENFP-T, 2w3 :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
Daelion
őstag
válasz _ocsisajt #113126 üzenetére
Amiket csinált a neted korábban én már rég hagytam volna HC-t.
Annyit nem ér semmilyen játék se, hogy csak mérgelődjön az ember.Egy ugyan olyan Primal Traveler Amut nekem sikerült elbukni még régebben egy HC nekroval ami elfeküdt egy GR speed runba nyamvadt Rathma settel. 'beléptem GR-be azt kaptam pofámba Corrupted Angelt meg winged assassint és annyi is volt'
Azt egyszer kerestem NS HC chestbe ezt az amut, mondom nem igaz hogy ennyire vak vagyok aztán eszembe jutott hogy ja igen azt 'elhagytam'.
-
thesound
addikt
Melyik conquestet a könnyebb megcsinálni necroval soloban? Az act I-V 1 óra latt vagy a boss killest? nincs ssd, szóval van töltési idő is teleportkor 😁
[ Szerkesztve ]
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
thesound
addikt
Na majd nézek buildet, mert Act 1-4 ment le 20 perc alatt. Meh. Ehhez nincs kedvem...
[ Szerkesztve ]
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
reelc
veterán
Meglepő fejlesztőcsapat készítheti el a Diablo 2 remake-et
Na, akkor a Classic Games csapat megváltozott, nem a Warcraft III: Reforgeot készítő csapat hozza el a Diablo 2 remake-et. Már ha persze tényleg készül. Túl sok pletyka volt már arról, hogy csinálják.
-
-
reelc
veterán
válasz shotika #113137 üzenetére
Aranyszedés, valamilyen szintű felbontás növelés - ezzel együtt ne essen ki a szemed a grafikától szerintem alap.
Aki nagy dolgokat vár, szerintem csalódni fog.
Már vannak egy ideje modok, amikben szerintem sokkal több munka van, mint ami a Diablo 2 új változatában lesz. Nem bántásból írom. Igaz ez azzal jár, hogy benne vannak a modderek saját elképzelései is. Ami így van jól.Én örülök neki, hogy egy olyan csapatot is ráállítottak, akik már csináltak 2 sikeres felújítást.
Viszont nem szabad elfelejteni azt amit David Brevik hajtogat évek óta: nincs meg a forráskód, ezért nagyon nehéz dolguk lesz.
Szóval nem mostanában várnám, nem várnék sokat tőle, de van esély, hogy minőségi lesz. Amúgy annyira nem érdekel, és attól tartok az árcimke se lesz baráti.Meg ott van az a dolog is, ha levetkőzzük a nosztalgiát, meg akik "csak a Diablo" szemlélettel vannak azok ezt, akkor egy kicsit látványilag pofozott, +pár QoL funkciót kapott, de lényegében ugyanolyan Diablo 2 az eredmény. A kemény D2 fanokon kívül mekkora bázisra lel? Nyilván megéri a Blizznek megcsinálni, megfog térülni.
De játékos részről?
Azért vannak olgok amik elavultak benne, és kiderül, mik upgradelhetőek, és az jó irány lesz-e.
Főleg olyanoknál, akik sok ARPG-t toltak azóta, és találtak jókat is?
Akárhogy is nézzük, 21 éves játék lesz idén, és nem ebben az évben fogjuk megkapni, az tuti.Valamennyire lehetne ezzel kapcsolatban támpont az újra kiadott Diablo, de erről nincs infó.
Az elmúlt években rengeteg remaster készült. Jó, hogy a Blizz nem hagyja ki ezt a lehetőséget.
[ Szerkesztve ]
-
faragojof
őstag
válasz reelc #113138 üzenetére
20 éves játékok olyan játékélményt adtak, amit a mostani játékok nagy része meg sem tud közelíteni. Persze, hogy remasterelnek. Nem kell ötletelésért fizetni. Nekem az nem pálya, hogy most olyan a grafika, hogy "közelíti a valóságot". Ne kelljen már naptejet is magammal vinnem, ha csata után leheveredek az árnyékba pihenni kennem kell magam, mert leég a naptól a kilógó lábam!
"Formicate Under Command of the King,,
-
reelc
veterán
válasz faragojof #113139 üzenetére
Más korszak volt.
A kiadók másképp álltak még akkor a fejlesztőkhöz.
Ha volt egy jó ötleted, jó eséllyel megcsinálhattad.
Lehettél kreatív. Sőt elvárás is volt néhol, csinálj olyat amit más nem tud.
2001 - volt pár emlékezetes cím ekkor is. Amik ma szinte elképzelhetetlenek lennének.
Pl. mert single player, mert összetett, stb. pl. Black & WhiteA mai helyzetről szerintem nem csak a kiadók és a fejlesztőcsapatok, de a vásárlók is tehetnek. Közös eredmény.
Ha nem elég szép egy játék, meg nem lehet sokmindent csinálni benne, akkor a játékosok egy része fanyalog (hol a 4k 120fps? RTX? stb.), meg semmi új az előző részhez képest, stb.
Szerintem jó dolog a remaster, ha igényesen van megcsinálva, és hű az eredetihez.
De akkor is a helyén kell kezelni. Egy 20+ éves játék, az 20+ éves játék. Ismétlem, főleg akkor érzed, ha az adott műfajból játszottál újabbakkal is azóta. Láttad az ottani újításokat. Ez persze nem von le semmit a régi értékéből, abból, amit a maga idejében elért."közelíti a valóságot": Csata után nem dögleni kell, hanem sietni haza mosogatni.
-
Daelion
őstag
válasz reelc #113138 üzenetére
Én sem várok kb semmit tőle csak kis modernizálást pláne a felbontás terén.
Mostani 21:9-es ultrawide monitoron nagyon kellemetlen a D2 ha akarnék is játszani vele. 'tudom van rá mod singlebe de most zárt Battlenet-es játszásról beszélek'Meg igaz, hogy akármit is csinálnak a játékkal bizony nem mai darab és akik régen évekig játszották már max megnézni/nosztalgiázni mennek majd vissza egy kicsit.
Annyira engem sem vonz, hogy a tobb 1000 MF run után megint azt csináljam.
Rakás Baal/chaos stb run, eh lehet el is vettem a saját kedvem tőle.Meg azóta már a tradeléshez sincs gusztusom/türelmem és D2 nem éppen reális self found módba, pláne mai szemmel nézve.
Szerintem azon is kéne csiszolniuk egy kicsit, droprateken vagy valami.Max 1 karival ránézek azt csá, teljes árat viszont nem leszek hajlandó adni érte.
[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
válasz Elemental #113142 üzenetére
Nem, ilyet viccből sem. Ezért adják ki olyan vacak állapotban a cégek játékokat.
Előrendelők, day 1 vásárlók, stb. miatt.Lesz úgyis mindenfelé teszt. De még ez se tuti, előbb jöjjön majd ki pár patch.
A Blizznek bizonyítania kell, hogy kitud adni normálisan játékot manapság is. -
_ocsisajt
őstag
válasz faragojof #113143 üzenetére
Én a magam ura vagyok! Nem szól bele senki, hogy mit csináljak, kivéve a macskámat, ha éhes, játszhatnékjah van vagy jön dorombolni.
Anyway! Szóóóval, én döntöm el, hogy ki főz, mosogat, takarít, porszívózik, mos/tereget/inget vasal...
OHH WAIT!
De akkor is én döntök, na! (most majdnem beszúrtam egy "biáccsos" gifet!)[ Szerkesztve ]
-
Daelion
őstag
válasz _ocsisajt #113149 üzenetére
Na akkor már én is hozzá teszek.
Nekem meg nem kell megmondani, hogy takarítani kéne mert alapjáraton csinálom magamtól mert utálok koszban/rendetlenségben élni és simán zavar.
Ruhákat se dobálom szana szét vagy valami, mindennek megvan a helye,stb.Pont most takarítottam szobámat ~1 hete, már zavart a szőnyegen lévő morzsa meg a bútorokon a por pedig elég gyakran takarítok. 'ünnepi időszak rásegített a koszra'
Neveztek már tisztaság mániásnak is de annyi baj legyen, nekem így jó és még mindig jobb mint az ellentéte.
Pedig amúgy pont hagyhatnám a fenébe mert nincs senkim de ez amolyan személyes igény. 'D3 stash is állandóan rendezve van '
@ reelc
Én is veszek első napos játékokat meg elő is szoktam rendelni ami nagyon érdekel, Half Life 2 CD-s verzió volt éltem első előrendelt játéka.
Nem volt vele semmi gond meg azokkal se amit elő rendeltem azóta, nem ez miatt van a gond szerintem.D4-et is elő fogom rendelni amint lehet tudni a hivatalos megjelenési dátumot.
Annyira nem tudják elcseszni, hogy ne szórakozzak vele és nekem ez elég, mások meg majd fanyaloghatnak minden kis izé miatt.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Farming Simulator 25
- Építő/felújító topik
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen autót vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest