- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Aktív témák
-
Steelheart
senior tag
válasz Viktor77 #251 üzenetére
És ebbe nem tartozik bele a havi előfizetés sem? :f Szentég, mennyi pénzük van egyes országokban
Amúgy a WoW tényleg nagyon jó üzlet a Blizznek: nem kellett hozzá egy hűdeüber motort kidolgozni és a nagy WC fantábor miatt emellett is népszerű, nem kell vele túl sokat bajlódni, egy konkrét csapat dolgozik vele, és bőven megtérül. Remélem, ezzel a befolyt összeggel is a D3-ra kuporgatnakXFire profile: http://profile.xfire.com/crystalheart ________>>--(O.o)-->________ http://www.youtube.com/watch?v=0NM45lYPb_A _________>>--(X.x)-->_________ http://crystalheart.extra.hu/e107_files/downloads/video/myvid/ggstart_f2_3kbps.avi
-
Jazz
veterán
Nna? Semmi ujabb hir?
free your mind
-
HavocS
senior tag
Nagyon valószínű, hogy valamilyen szinten online lesz, viszont ez azt hozza magával, hogy egyedül lehetetlen lesz végigvinni... ennek meg nagyon nem örülök, mert a többi online játékon is látszik, hogy mióta minden putriba bekötik a netet, azóta rettenetesen lecsökkent az értelmi színvonal, mindenhol az omfgwtfbbq, lol, n00b, h4xx0r megy...
Ajánlom amúgy minden diablo fannak a Titan Quest kipróbálását, remek diablo klón, sőt, szerintem az eddigi legjobb -
-
Lacza
senior tag
válasz Slayer Valor #260 üzenetére
Egy biztos.
Ma a WOW mellett nagyon nehéz havi előfizetéses játékot csinálni.
Én benéztem egy-két MMORPG-be de meg sem közelítik az ÉLMÉNYT!
Mert ez már azBéláim!!! Gyúrunk vazze?
-
bigman00
tag
WOW-ot szidni tilos... VIVA LAS BLIZARD/ WOW
-
Integra
titán
ha valami képes a wow-ot megfogni akkor az max a diablo lehet, más semmi.
és szerintem a diablo nem ütné a wow táborát.
én imádom a mai napig a diablot de a wow absz nem mozgat meg
egyébként az sw galaxies iszonyat jó még, szerintem simán veri a wow-ot, de ez nem lényeges a dio szempontjából...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
addikt
Ahogy elnézem az idén nem fogjuk jáccani ezt a játékot sem főleg így hogy még be sem jelentették hivatalosan hogy mikor is lesz kész, de azért piszkosul várom ám
-
misuti
tag
Ma olvastam a gs-en,hogy a blizzard valszeg három be nem jelentett játékon dolgozik!
Remélem az egyik a Dio 3! -
misuti
tag
[link]
Ez az a cikk,de megy a ködösítés rendesen! -
Slayer Valor
őstag
Uhmhmm, WC4nek sztem betesz WoW is..
De ha mégis lesz, akkor egy brutális stratgém lesz, ahogy SC2 is
Ha már lesz dió 3, akkor abban atomesztíresbrutáluldurván loccsanjanak a belek,ahogy eddig volt Ez ki ne maradjon!!!
Kiváncsi leszek erre a 2007es ''óriási játékbejelentés''-re
[Szerkesztve] -
v@n
csendes tag
válasz Slayer Valor #269 üzenetére
Arra én is!
De ha most jelenne meg a piacon már az is késő lenne,mert mióta is mennek az igéretek,hogy jtszatunk a dio 3mal?pepe - lyukasora.hu, aegisalapitvany.hu, sit-e.hu
-
Hannibál
csendes tag
Naon szomoru vok hogy a Blizzard sorra passzolgatja le a méltánhíres cuccait mindenféle orosz fejlesztőcsapatoknak (lásd StarCraft ghost). Remélem ez legalább otthon marad..
Azt mondják elmebajban szenvedek.... Pedig ez nem igaz, minden percét élvezem.
-
misuti
tag
válasz Hannibál #272 üzenetére
Szerintem nem passzolgatnak ők el semmit!
A starcraft ghost amúgy meg konzolos játék lett volna,de már lehet nem is lessz!
Ezeket a játékokat nem fogják külsősöknek adni,nehogy tönkremenjen a hírnevük!
Egy pár hónapja olvastam valahol,hogy a dio 3-at már évek óta fejlesztik,csak valamit nagyon elszúrtak,ezért újra kellett kezdeni az alapoktól!Persze ezeket az infókat nem kell túl komolyan venni,de lehet benne ráció,mivel már évek óta csak a wow-ot nyomják! -
v@n
csendes tag
Haller!
Lehet de nem hinném, hogy valami hiba miatt elöröl kell kezdeni egy játékfejlesztést, bár nem vagyok szakértö... Jah és mellesleg a dio 2höz rengeteg modot kiadadtak már... Gondolom azért volt szükség erre, hogy életben tartság ezeket a játékokat.pepe - lyukasora.hu, aegisalapitvany.hu, sit-e.hu
-
dave1234
csendes tag
válasz Slayer Valor #271 üzenetére
Még semmit nem hallottam róla...
-
R.Carlos
tag
Most egyáltalán van vmi hír arról hogy megjlenik valaha Dio 3?
Én a legtöbbet a Dio 2-vel játszottam.Nagyon király játék volt csak már meguntam.
[Szerkesztve] -
bigman00
tag
Én ugytom hogy semmi de semmi hír nincs arról hogy diabló három egyáltalán tervbe lenne véve... és bár lehet hogy a Blizzard valameik hátsó rejtett szobájában nagyban fejlesztgetik DE erre semmilyen jel (screenshotok, reklámok de főként videók) nincsen. Egyesek szerint (és ezt nekem is nehezemre esik kimondani a diabló 3 totyikban) csak egy kósza netes pletyka az egész.
[Szerkesztve] -
Djuree
félisten
Készült a Diablo3...De Hellgate London lett belőle és nemsoká kijön...
Persze nagy baklövés lenne ha nem csinálnák meg az igazi Diablo3-at.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
misuti
tag
De a lényeg,hogy majd lesz valahogy!
-
Integra
titán
gs cikk:
''paul sams, a blizzard ügyvezetője egy interjúban elárulta, hogy a cég évente szándékozik majd kiadni egy-egy kiegészítőt a wow-hoz - eddig ez rendben van, de a legizgalmasabb: sams szerint jövőre hatalmas bejelentés várható. elismerte, hogy valóban folynak tárgyalások a microsofttal egy közös konzolos produkcióról... mivel pletykák szerint ez a diablo3 lesz, a jövőre bejelentésre kerülő játék talán a... a... kis sem merjük mondani, starcraft 2 lesz!''
beszopjuk egy konzol átiratnak a dio3-at?!...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
alitak
senior tag
-
sluczok
csendes tag
csácsá! namármost én elolvastam mind a 258 wagy nemtom mennyi üzit igy egyhuzamban és azt szűrtem le h ez a d3 nagy át....szás! ojen ez mint amikor mutterom aszonta h lesz netem + nyomópadom. Jó igaz 3év múlva lett is netem de nyomópadom még most sincs. És akkor nézzük ezt Blizzardos színvonalban..... Hát iggen.
De azért d2 4ever! -
sluczok
csendes tag
ja és: Slayer Valor! kb 2 éven keresztül 9-10hetes a kutya?
-
misuti
tag
lesznek még itt jó kis blizzard gamék,sőt én szinte biztos vagyok abban,hogy jövőre lesz dio 3 bejelentés,de pont ez az a játék,ami mmorpg-ként igen nagyot tudna szólni!
Csak sztem nem fognak a wow-nak konkurenciát állítani,persze semmi sem biztos!
Főleg ha belegondolok,működhet egymás mellett két mmo is! -
Integra
titán
szerintem itt nem az a kérdés hogy lesz e dio3, mert lesz, ez evidens.
a kérdés az, hogy mikor és mi lesz?
wow féle borzalom grafika, vagy igyekeznek ezt a mesés rajzolt cuccot átültetni full 3d-be valahogy és 20x akkorák lesznek a pályák, zsírúj brutális karakter rendszer lesz e és így tovább......egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest