- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Notebook hibák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Destiny 2
(Xbox One, PS4, PC)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Batawanga
tag
Az Uldren-sztorinak annyi és Marának is, amit azért nem értek, mert még egy kiszivárgott spoileres videó is volt. De ezeket már a Shadowkeep megjelenéséig kellett volna rendezni.
Úgy értettem, hogy az új gonosz Oryx lánya, Savathun lesz. De akkor ki lesz a Witch Queen 2021-ben, elhúzódik addig a lerendezése? -
Batawanga
tag
-
ldave
félisten
Nekem úgy tűnik, hogy hasonló upgrade most egy random kék és az új umbral engram, ami esik, de lehet az utóbbi pár ponttal többet ad. Strike-okat játszottam és Gambitet főleg, de utóbbiban ugye számít a gear, így az invadernek elég csak rám néznie, hogy összeessek
900-ig remélem ma eljutok.
A Slime draws near! Command?
-
saen
veterán
Éjjel Charlemagne bot mondta, hogy az utolsó 10 órában (szóval kb tegnap délutáni időszak), a játékban az activity-k 63%-a bukott forge volt, szóval az emberek több, mint fele farmol.
Én legit csinálom, így lassú vagyok a fejlődésben... De reset előtt jó lenne a másik két karakterrel is megcsinálni a dungeont.
-
aktív tag
Ideje volt, hogy eltűnjön a csóka. A kezdetektől fogva ellenszenves volt (láttam pár postot ami szerint az sem volt éppen egyszerű történet ahogy bekerült a nagyobb streamerek közé és ezt jóval a jelenlegi balhé előtt emlegették páran, továbbá a csóka Kevin Spacey-t is védte anno, természetesen az összes bizonyítékul szolgáló videót "véletlenül" mindig gyorsan leszedték alternatív platformokról is copyright strike-okkal) mivel néha úgy osztotta a magas lóról az észt a hozzánk hasonló egyszerű pór népeknek mintha ő lenne minden titkok tudója és arra sem lennénk méltóak, hogy a lába nyomát megcsókoljuk.
A gear sunsetting melletti tűzzel-vassal való kardoskodása miatt a szememben amúgyis totális bohóccá vált. Az egyik érve az volt pl., hogy de rengeteg helyen használhatjuk majd a régi gearünket, majd erre jött bungo és bejelentette a content vaultot amivel a raide-ek 3/4-e, a bolygók és az azokon lévő strike-ok nagy része megy a levesbe ami azt jelenti, hogy a season 8-as gear garantáltan csak 5 helyen lesz jó s12-ben (EDZ, Hold, Tangled Shore és Dreaming city illetve a crucible non power enabled mode-jaiban) -tipikus tátott szájjal a f*szerdőbe esete.
Egy másik érve meg az volt, hogy de majd így csinálhat új érdekes dolgokat bungo, aha, az új exotic gl az broken, a két "új" s11-es kard broken/bugos, trials kilőve már az első héten mert bebugolt a lighthouse , a hitreg borzalmasabb mint valaha mert a mobok 0 hp-ról gyógyulnak vissza néha mert már a 140-es shotikat sem tudja kezelni az ultralacsony tickrate-es "szerver" a remek p2p networkinggel megfejelve, ja és a szezonban a tartalom egy jelentős része meg arról szól, hogy farmolj ki egyes s8-10 közötti geareket megint mert azok magasabb powerre lesznek infuse-olhatóak mint azok amiket korábbi szezonok alatt kigrindoltál azaz az eddig beleölt időd azt kb. semmisnek tekinti bungo.[ Szerkesztve ]
-
saen
veterán
Páncélok ügye magas stattal esnek jellemzően, szóval ha kell még új páncél akkor ez jó forrás.
Fegyver oldalról meg minden réginek frissült a power levele és van két új is:
-Forward path: egyetlen random roll-os kinetic 600rpm auto rifle, meta lesz pvp-ben még egy darabig.
-Bite of the Fox: god roll ebből azért elég jó pvp sniper és nagyon sok sniper kimegy most szezon végével és még nem tudjuk mi jön köv szezonban, szóval ha esik jó, érdemes félrerakni
Többi fegyver is lehet szituációsan jó, de olyan kihagyhatatlan nincs. Nekem esett Swarm of the Raven megint spike-kal meg field preppel, de ügye nerfelve lett ez az archetype nemrég, szóval már nem olyan erős. Minden másból csak hulladék jött, pedig mindhárom karakterrel végigtoltam ezt az ib-t és váltottam tokent is bőven. Szerintem lesz még két-három ib ebben a szezonban, majd még lesz lehetőség farmolni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hamarosan...
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Horgász topik
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Notebook hibák
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest