- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Notebook hibák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Destiny 2
(Xbox One, PS4, PC)
Új hozzászólás Aktív témák
-
prokxy
veterán
Tegnap mi is megnéztük ezt a bug-ot, de nem sikerült előhozni az óriási damage-t.
Pontosan mire kell figyelni?
Titanon rajta a kezes, megütötte rivent, majd beleállt a wellbe, rakétázott és lőtt 1,6M-t Riven-be, a WL-kal én meg 3-at.
Volt körülöttünk 1-2 mob.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
vitaro
senior tag
Riven kill a standoff emote-tal!
The Arcana is the means by which all is revealed.
-
prokxy
veterán
Kösz szépen, még az arc killeket megcsinálom ma-holnap este, riskrunner-rel gyorsan meglesz, aztán ami marad strike/NF azt így csinálom.
Mondjuk a 20 alatt 1 értelmes cucc nem esett nemhogy exotic...Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
ldave
félisten
Tudom, hogy kisebbségi a véleményen, de nagy hiba volt a Year 1 fegyverek felhúzásának a lehetősége. Egyszerűen semmi nem ösztönöz arra, hogy grindeljek valami god roll új fegyverért, amikor ott a Midnight Coup és a hasonló Year 1 tökéletes darabok.
A Slime draws near! Command?
-
ldave
félisten
Sajnos én eddig csak egyszer voltam raid-en, ami fegyver esett az mind kuka a random perk-ek miatt. Nekem nagyon nem jön be ez a random roll mindenre megoldás.
Ha lenne mondjuk egy rendszer, hogy dismantle során a perk-nek lenne esélye mod-ként megmaradni, majd más fegyverbe beletenni, akkor azt mondom, hogy simán farmolgatnám azokat, mert az új raid-es hc megvan, de a lehető leghaszontalanabb perk-ekkel, míg random smg és sidearm, ami sose használnék, az bezzeg jön rampage, dragonfly és outlaw kombinációkkal...
A Slime draws near! Command?
-
saen
veterán
Ugyanezt mondtad a Thunderlordra is aztán mégis... Jelenleg az LMG-k a legjobb legendary power fegyverek, mind pve, mind pvp-ben. A hammerhead az voidos, ez meg most solaros és kifejezetten jó. Ugyanazt tudják mint a Thunderlord, csak az aoe nélkül. Ezek lehetővé teszik, hogy a másik két sloton tudj exoticot használni...
-
-
VirDan
aktív tag
Mert új psn profilt csináltam, így mindent előröl kellett kezdenem.
Viszont van egy kis bibi. A jelképválasztó csarnokban, mikor lövöldözném a szimbólumokat, egyszerre 3 körben változik a szimbólum. Csak annak kéne elvileg változnia amit lősz. De most mellette még 2 változik. Ezt bungi csinálta hogy ne legyen egyszerű a "free raid chest" lootolása?[ Szerkesztve ]
The Danee™ | PSN/Steam/Epic/Ubi : Nomad-HUN
-
pulffy
őstag
Aha... Ugye azok a legalsó sorban vannak a fegyver fremek, amik augment fegyvert adnak? Amugy tegnap lenyomtam egy olyat is, megcsináltam a hozzá tartozó dolgokat(3 lost sector kellett dreaming cityben), el is mentem forgezni, ki is esett egy dead man walking sidearm új változata, csak néztem az állást ott black armorys csajszinál, és nem írta be hogy 1/2 hanem tovább ra is 0/2 volt. Azért kérdeztem rá hogy még is mi kell pontossan, de akkor jó helyen kapizsgáltam, csak valami bugos lehet... De akkor ma még gyórsan reset előtt lenyomok még eggyet így hogy meglegyen... Köszi
Why? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.
-
VirDan
aktív tag
-
saen
veterán
Ez az egész forge-os dolog szerintem roppant unalmas... Ez nem lesz a legnagyobb sikerű kieg az biztos.
Annyi azért jól esett, hogy az imént befejeztem a múlt heti hand cannon-os frame-et és outlaw + explosive payload-os pisztolyt kaptam, ez már nem rossz Kell mellé az új raides shoti és elég jó összeállítás lesz.
-
pulffy
őstag
Akkor most ismét földi forge van, 3 fegyvert lehet kiszedni, de csak 2 ballistic logot. Akkor most mi van? Ez a ballistic log esik máshonnan is, vagy el kel dönteni hogy mi az a 2 fegyver amit ki szeretnénk szedni?
Why? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.
-
pulffy
őstag
-
vitaro
senior tag
Ez szerintem megint egy béna lépés volt a Bungie részéről. Ha a többiek nem mondják, hogy van valami puzzle, nem is tudnék róla. Röhej, hogy az embernek a twittert meg a twitchet kell néznie, hogy tudja mi történik a játékban, mert a fejlesztők még egy rohadt felugró üzenetet sem voltak képesek összehozni.
The Arcana is the means by which all is revealed.
-
VirDan
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hamarosan...
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Horgász topik
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Notebook hibák
- További aktív témák...
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + 2db játék garanciával hibátlanul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest