- OLED TV topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
premete
veterán
válasz Vhunter #15327 üzenetére
Ritkán van rá szükség, egy ismerősöm ajánlotta a Humansoftot, NBD-garis laptopjában az alaplapot kicserélték 2 óra alatt. Utána én is vettem tőlük magyar, háttérvilágításos billentyűzetet, korrekten megrendelték, átvettem, betettem és megy szuperül.
Ha valami gondom lenne a cuccal, biztos őket hívnám, de ezzel a 4 darab e4300-assal még semmi gond nem volt.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
Seliet
csendes tag
válasz Vhunter #15327 üzenetére
Üdv!
Én is a Humansoft-ot tudom ajánlani ,pont ma voltam náluk és teljesen korrektek voltak.
Gyorsan megcsinálták , nekem az optikai meghajtót cserélték. Viszont ha nem őket választod akkor szerintem hívd fel a szervizet mert én úgy jártam, hogy az egyik az csak cégeknek vállalta a szervizelést, a másik céggel meg úgy, hogy közölték a dell hamar rakta ki őket az oldalukra, mert még nem kapták meg az engedélyt.... Szóval mindenképp érdemes előbb telefonálni mielőtt odamennél. (abban az esetben ha mégsem a Humansoft mellett döntenél)
Remélem tudtam segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- OLED TV topic
- trek81 károsultjai
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Gran Turismo
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- 90 - Lenovo Legion Pro 5 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070
- Toshiba Tecra R950, 15,6" HD+ Kijelző, i5-3230M CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- Lenovo ThinkPad USB C gen 2 dokkoló, 135W-os adapterrel
- HP ZBook Fury 17 G7, 17,3" FHD IPS, I7-10750H CPU, 32GB DDR4, 512GB NVMe SSD, T1000 4GB VGA, WIN 10/
- HP ZBook 17 G5, 17,3" FHD IPS, I7-8850H CPU, 32GB DDR4, 512GB NVMe SSD,1TB HDD, P3200 6GB VGA, WIN 1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest