- Projektor topic
- Androidos tablet topic
- Házimozi haladó szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz werszomjas #78306 üzenetére
Egy citroen nemoval járok, nem saját autó,amint írtam céges. Nevezzük utasításnak,hogy 110-es tempóval mehetek max,de ki is próbáltam,ezen a tempón a legjobb a fogyasztása ennek az autónak. Hosszútávon pedig a tulajnak van igaza,ebben az esetben a "sok kicsi sokra megy" alapon.
Ha jársz autó pályán akkor tudhatod hogy rengeteg a kamion teherautó,amik nem mennek 110-el,és akad bőven személy autó is akik 90-100-as tempón autóznak. Előzgetni ezeket lehet az én sebességemen. Természetese igazad van hogy belsőben ne tötyörögjünk ezzel a sebességgel,de a 140 illetve fölötte meg nem engedett. Azért meg senki meg ne haragudjon,de nem feltartás hogy megvárom míg a másik befejezi az előzést.A közlekedésnek is van,kéne lennie egy kultúrájának,akad azért olyan sofőr,aki nem a dudálással villogással kezdi elsőre.(#78303) zolikaDB Csakis emberi viselkedésre gondoltam.
(#78309) PLaci58 130km/h a megengedett, nem pedig kötelezően alkalmazandó!
Inkább ebből a vitából is kiszállok!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz werszomjas #78311 üzenetére
Úgy látom nem érted...
A három dologhoz elfelejtetted hozzá tenni azt az apróságot hogy ha a cég ezt követeli... Ezt tudnod kellene ha te is alkalmazott vagy.
És itt tényleg kiszálltam a vitából!
-
törölt tag
válasz PLaci58 #78315 üzenetére
Már bocs! De ha csak a rosszat vagy hajlandó feltételezni másokról,akkor persze elhiszem hogy te mindig szét nézel, a korábban linkelt videón is szétnézett a manus tolatáskor,egyáltalán nem hibás hogy 2x is átment az emberke fején.
Egyszerűen el kellene fogadni hogy az autó pálya mindenkié,tudni kellene rajta biztonságosan közlekedni,figyelni és vigyázni magunkra és másokra is.Egyébként pedig ugyan ezt mondtam én is,hogy kellene egy közlekedési kultúrát betartani! Mindenkinek! Lassabban és gyorsabban haladóknak is!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #05304832 #78445 üzenetére
Igaz,én tintasugaras nyomtatót használok,de soha többet nem töltetem a patront,és utángyártottat sem veszek. 1-2 alkalommal töltettem,aztán jött a szívás,állandóan fejet kellett szervizelni,hibásan nyomtatott,végül kukázni kellett a nem is kevés pénzen töltött patronokat.
Ezek után ha gyárit nem kapok,akkor nem nyomtatok itthon. Persze szigorúan egyedi,egyéni vélemény! -
törölt tag
Sziasztok!
Ilyen beledugós védőtokot Debrecenbe hol tudnék venni?
-
törölt tag
válasz sto1911 #78681 üzenetére
Hasonló véleményem van,természetesen ők is emberek,van családjuk stb,de ők választották,van más polgári foglalkozás. A katona élet mindig is ilyen lesz!
Viszont a probléma sokkal nagyobb mint gondolnánk. Az EU nem akarja megállítani még időben! Ha nem tudják,az nagy baj,mert ez civil mozgás,mi lenne ha katonai csapatok jönnének?! Ha meg nem akarják az meg ránk nézve nagy baj. Most komolyan! Németország elég erős stabil gazdasági háttérrel tényleg ezekkel az emberekkel akar munkaerőt növelni? Ezt ki hiszi el???[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Üdv!
Tabletet szeretnék venni páromnak,sajnos még soha nem használtam ilyen kütyüt,így semmi tapasztalatom nincs. Internetezésre lenne főleg használva,egyenlőre stabil erős wifi és jó akku ami szempont!
Tudnátok ajánlani néhány kütyüt,hogy legyen kiindulási alapom?! -
törölt tag
kungzi árat direkt nem írtam,mert f!ngom sincs hol kezdjem a keresgélést! Asztali pc,laptop,okos telefonnál van tapasztalat,tabletnél nincs. Telefonomat sosem használom játékra,nem is volt opció vásárláskor. Tablet elsődlegesen internet használatra lenne,ami még hirtelen eszembe jutott az a stabil gyors működés!
atike nah,valami ilyen,vagyis pontosan ilyen tanácsra van szükségem,mit is vegyek figyelembe! Köszönöm!
sto1911 neked is köszönöm!
csapee oprendszer mindegy,inkább szempont a folyamatosság. Használt mennyire ajánlott?
Igen,valószinű hogy kipróbálunk személyesen többet is,több méretben.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nagyon köszönöm!
Ahogy említettem páromnak kellene,főleg esti internetezéshez,gondolom ebben benne van az,FB,viber,esetleg munkahelyről hazaküldött pdf-ek elemzése stb. Filmhez nem rég vettünk megfelelő tv-t Játék biztosan nem lesz rajta,párom nem szeret semmilyen számítógépes játékokat (velem ellentétben ), én pedig asztali pc híve vagyok ha gémelni lenne kedvem.
Méret így elsőre,és a sok segítségből adódóan is szerintem olyan 10" körüli kellene. Kisebb méret minek,akkor ott a telefon .(#78722) vlevi Köszönöm! Hasznos! Kérdezni is akartam utólag hogy tableteknél van e ajánlott vagy épp kerülendő soc-al szerelt kütyü. Telefonnal korábban befürödtem,MTK-s soc volt benne,ami sajnos nem a legjobb (volt akkor).
(#78724) local1 , (#78727) gps76 Konkrét ajánlatokat nagyon köszönöm!
Hamarosan megnézem őket neten.(#78728) keccsa Szintén köszönöm a tanácsot!
-
törölt tag
Annak idején amikor megvettem az első asztali pc-met annyira nem értettem hozzá,hogy kíváncsiságból bele bele kukkantottam a számítógép házba. Tényleg semmit nem konyítottam hozzá,mivel láttam írtó poros benne minden gondoltam kitakarítom. Egy athlon 64x2 5600+ procim volt akkor,gyári hűtőhöz nem fértem hozzá,gondoltam leszedem. Na jah,teljes tudatlanságom miatt paszta nélkül raktam össze... így hajtottam vagy 2-3 évig,amíg el nem adtam... A világon semmi baja nem lett!
-
törölt tag
Sziasztok!
Tudom,van erre megfelelő topik,remélem azért kapok tanácsot,mint eddig mindig!
Telóra keresnék valami értelmes böngészőt. Gyárit éd chromot nem szeretem. Jelenleg CM Browser van fent,ami egész korrekt,gyors,nem fagy,nem akadozik,nem lép ki meg hasonlók,viszont pl itt fórumon néha bevillog a kép egyes helyeken. Korábbi telómon ilyet nrm tapasztaltam ezzel a böngészővel. Nincs nagy igényen,lényeg a gyorsaság,kevés memória igény,és magyar nyel támogatása.
Köszi előre is! -
törölt tag
Sziasztok!
Okostelóhoz és pc-hez milyen felhőtárhely javasolt? Nem megosztás hanem tárolás a cél.
Google drive,dropbox. Ezekről mi a vélemény? Melyik biztonságosabb? Esetleg más jobb alternatívát ismertek?
Köszi -
törölt tag
Mindenkinek köszönöm az infót! Google tudom,barátom, de inkább felhasználói véleményekre lettem volna kíváncsi!
Köszönöm még egyszer! -
törölt tag
válasz Zola007 #79316 üzenetére
Én akkor néztem furán nagyon sűrűn amikor megvettem első pc-met,és mindenféle fórum oldalakon próbáltam segítséget szerezni. Mai napig találkozok olyan rövidítésekkel pc-s kifejezésekkel hogy elsőkörben magát a segítséget jelentő szót kell megfejtenem😂
A fiatalok mai internetes,chet beszédstílusukat meg már nem is említem. Teljesen új nyelvet "írtak"maguknak -
törölt tag
válasz Zola007 #79371 üzenetére
Persze,egy szakmai nyelv mindig is más,a számítástechnika is is idetartozik. Csak sokan elfelejtik hogy nem mindenki profi,nem vagyunk otthon a témában.Sokan már a szakmai kifejezéseket is rövidítik átfogalmazzák,és jön a "végképp nem értem mit mondasz" gondolat.
Akinek van tinédzser korú gyereke az egyszer kukkantson már bele a beszélgetéseibe. Nem tudom másként kifejezni,teljesen más nyelvet használnak,olyan szavakat rövidítéseket hogy az eszem megáll . És ez végképp nem szakmai nyelv -
törölt tag
Sziasztok!
Samsung galaxy Ace4 telefont keresek,vennék! Vodafon vagy független érdekel,ha lehet nem leharcolt össze tört berepedt kijelzővel! Az se baj ha még garis!
Köszönöm! -
törölt tag
Sziasztok!
Samsung galaxy Ace4 telót keresek! Ha valakinek porosodik otthon egy tartalékba ne tartogassa tovább! -
törölt tag
Sziasztok!
Androidra Office fájlok olvasgatására valaki tudna ajánlani egy aránylag kis energia igényű alkalmazást? Semmi extrára nincs szükségem,csak ha kapok ilyen jellegű fájlt valahonnan el tudjam olvasni. Nagyon max írásra használnám.
Köszönöm előre is! -
törölt tag
Üdv!
Samsung galaxy ace 4 telefont keresek,független vagy vodásat.
Árat részleteket privátban.
Köszi! -
törölt tag
Samsung galaxy Ace 4 telefont keresek megvételre! Vodás vagy független legyen,csak sérülésmentes jó állapotú érdekel,doboza cuccai jó ha megvannak de nem feltétel,gari viszont előny!
Ár részletek privátban! -
törölt tag
Üdv!
Eladó Párom LG Optimus L7 II telefonja dobozában minden tartozékával. Papírjai megvannak,gari sajnos már lejárt. Természetesen hibátlan készülék,szilikon tokban volt hordva,kijelzőn fólia van,ez már csere érett. Van hozzá egy szilikon belsős flip tok.
Ár részletek privátban!
Üdv! -
törölt tag
Sziasztok!
Eladó párom LG Optimus L7 II telefonja!
Részletek a hirdetésben,ár alkuképes! Érdeklődni privátban vagy a hirdetésben!Üdv!
-
törölt tag
Eladó LG Optimus L7 II okos telefon.
Illetve szintén eladó egy Női téli kabát!
Részletek privátban! Mindkettő alkuképes! -
törölt tag
Sziasztok!
Eladó LG Optimus L7 II okostelefon, Női, és férfi kabát!
Részletek privátban,az árak alkuképesek! -
törölt tag
válasz Zola007 #80667 üzenetére
Voltak,vannak és lesznek ilyen emberek sajnos!
2-3 hete felhívott egy emberke hogy megvenné a hirdetett telefonomat. Elsőre kérdezte hogy mennyit engedek az árból, (már ez kezd egyébként az agyamra menni,hogy piacon érzem magam otthon) megegyeztünk egy mindkettőnk számára elfogadható összegben,aztán csak úgy odaböki hogy akkor várja a postást. Na mondom hogy jó várja,én meg várom utalással az összeget,plusz posta költséget. Erre teljesen meglepődik az emberke,és hihetetlen számára hogy neki kell még a postát is kifizetnie. Jó...végre elfogadja hogy előre utalás posta költség és a teló ára,és mire elköszönnék újra elkezd alkudozni. Mély sóhaj részemről aztán teló kinyom... Inkább nem adom el neki. -
törölt tag
válasz mong08 #80674 üzenetére
Ugyan ezen a véleményen vagyok,hamarabb töri rá az emberre a szomszéd az ajtót,mire belefúrsz a betonba hagyományossal.
(#80670) _seth_
A jófogás egy kalap sz@r! Nekem legalábbis sokkal jobban bejött az OLX. Amíg üzemelt szinte csak azt használtam,jobb volt minden tekintetben.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
Sziasztok!
Eladó LG Optimus L7 II okos telefon!
Érdeklődni privátban! -
törölt tag
Sziasztok!
Családi verdánkba (1.3 benzines ignis) kezd tönkre menni az akku. Tudnátok Debrecenben megbízható boltot ajánlani?! Jó lenne egy kiinduló pont márkában is,hogy a boltban ne kelljen 15 féle típusból szerencsét próbálni. Árban kb mennit ér egy megbízható jó minőségű akku?
Köszi előre is! -
törölt tag
válasz tahepa #81760 üzenetére
Szerintem semmi baj nincs itt. A linkelt média oldalon lévő fotók alapján annyi látszik hogy sok ember gyűlt össze,ami még normálisnak is mondható,főleg hogy jön az év vége,ünnepek előtt szinte minden üzletben ez van.
A média nagyban befolyásolja az embert. Sok esetben nekik köszönhető a balhé. Véletlenül sem az igazságot adják vissza. -
törölt tag
válasz tahepa #81863 üzenetére
Szerinted az minek mondható hogy vastag betűvel kiemelve írja a kedves újságíró hogy egymást taposták az emberek stb... A fotókon pedig mi is látszik? És ennek az ellenkezője is elég sokszor elhangzik a médiában.
A politika pedig szinte teljesen felhasználja a médiát az emberek (meg)vezetésére.
Nem megyek bele ebbe vitázni. Véleményem lehet mint mindenkinek...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz dvdbackuper #82015 üzenetére
Az az Arctic hűtő brutális hűtést tud,persze ekkora mérettől nem is lehet rosszat várni,de érdemes vigyázni az ekkora méretektől. Nekem anno a "kisebb tesó" volt egy GTX670-en,a nyák nem bírta,rendesen meghajlott,működött csak rossz volt ránézni .
Gondolom a vízmértékkel a méreteket szemléltetni kívánja az eladó
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Üdv!
Van itt fórumon olyan ember aki fogorvos, vagy fogorvosnál dolgozik? Fogszabályozás miatt szeretnék segítséget tanácsot kérni!
-
törölt tag
Sziasztok!
Létezik normális hírportál,olyan ami próbál független maradni,nem rabja egyik pártnak sem? Csak egyszerűen közli a tényeket valóságot.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hírportálos kommentemre válaszolóknak köszönöm a válaszokat
Akkor esetleg olyat tudtok ajánlani ami a sok "hazugság" mellett némi valót is közöl? -
törölt tag
Köccike!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Projektor topic
- Androidos tablet topic
- Házimozi haladó szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Crypto Trade
- BestBuy topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe SSD IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm stainless steel 1 év Apple jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest