- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibbike01
őstag
Sziasztok,
Tud valaki jóféle SEAT szerelőt Debrecenben? Konrkétan seat leon-t kellene szervizelni, illetve hibakódot törölni.
-
magyar777
tag
///Huawei P10 Plus///Apple Ipad Air 32GB///
-
XmoD
senior tag
Hétfőn nyíregyi átvétellel keresek keresek üzleti notit 45 ezerig vinyo nelkul!
-
Borosz
őstag
Eladó:
LG-GE50 régi noti: 1.7Ghz Celeron M, 1*512MB DDR2, 80GB IDE hdd, hiányos bill (magyar), laza zsanér, Intel mini PCI wifi, 1024*768 LCD, töltő. Kissé viseltes. Elindul, volt is rajta XP, de elszállt a boot sector (lehet hogy BAD miatt) - 2K -
Laraxior
titán
válasz #05304832 #83259 üzenetére
Erre nincs valami gyógymód? Mert nekem is ez a bajom, hogyha felveszem a hangot, hogy halljam a beszédet, akkor meg az effektek leszakitjak a fejem, meg a szomszed szobaban sem lehet mast csinálni.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Borosz
őstag
válasz Borosz #83038 üzenetére
Eladó cuccok:
ZTE Blade I - középen nem érzékel, de működik a készülék, akku jó - 2K
ZTE Blade III Telenor, doboz, töltő, jó állapot - 6K
Nokia E51 Telenor - 2K
1/2 PC (Asus K8N-AGP, DDR1, Athlon AMD3000+, 2GB DDR1, 450W táp, ház) - 3K
ARCTIC Freezer 7 pro REV2 (S775/1150/1155) - 3K
Seagate 80GB IDE HDD - 1K
2 db 1GB DDR2 noti RAM. Egyik 667(Kingmax), másik 800-as(Kingston) - 2K/2db
Gigabyte G965p DS4 SLI S775 lap - 5K
..és az említett LG GE50 noti - 2K
Érdeklődni PÜ-ben.[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz erik365 #83265 üzenetére
nekem volt, erősítőaszimmetria hiba miatt ment vissza gariban
Hangjától nem estem hanyatt, 10-ért ennyi jár, de én filmezéshez legalább a microlabot venném[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
MilkyWay97
csendes tag
Sziasztok!
Okj-val kapcsolatban kérdeznék néhány dolgot.
Jelenleg Miskolcon tanulok gimiben, idén fogok érettségizni, és Debrecenben tervezem a továbbtanulást. Okj-s képzésekben gondolkozom. Néhány dologgal nem igazán vagyok tisztában, és itt hátha van valaki, aki jártasabb a témában. Szóval ha például egy debreceni középsuli által tartott okj-s tanfolyamra szeretnék jelentkezni, akkor azt megtehetem-e úgy, hogy nem az adott iskolában tanultam, és érettségiztem, vagy úgymond "kívülállóknak" ez nem lehetséges? A másik kérdés pedig az, hogy a különböző ilyen tanfolyamok, amiket nem középsulik indítanak, hanem például egy cég, azoknál hogyan működik az államilag finanszírozott rész? Csak felnőtteknek támogatott államilag, vagy így én is, mint frissen érettségizett jelentkezhetek-e?Köszönöm a válaszokat!
-
diablo1984
veterán
válasz MilkyWay97 #83277 üzenetére
bárki bárhol tanulhat, és te hogy leérettségizel már felnőttnek számítasz, a céges okj-s cuccok felnőttképzésnek számít! csak férj be a létszámba és annyi! előtte amúgy nem árt rákérdezni az ilyen dolgokra, a sulis képzések az mind állami finanszírozású és a nappali képzések esetén jár a családba tovább a családi pótlék is!
-
Zola007
veterán
válasz #05304832 #83274 üzenetére
Nem a 2.1-el van baj, hanem azzal, hogy 100 alatt nincs normális belőle
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
HUTCHDB
nagyúr
Fiam pc-jen ma este megjelent a kék halal.
Ujratelepitettem a windows-t, de ismet kek halal.
Telepitettem a win-t a masik vinyora, es akkor is ez lett a vege.
Mindket telepites lefutott, konfiguraltam mindent, de a kijelzon nagyon gagyi volt a megjelenites sok sok vizszintes pixelcsik darabokkal.
Valakinek van otlete mi mehetett tonkre?2x4 giga ram
Nvidia gforce Gtx560-as videokartya
Asus m4n68tv2 alaplap
Amd phenom II x4 b55 (3.31 ghz) alaplap[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
diablo1984
veterán
van 2x1gb v-data ddr2-es 533-as memóriám, kompatibilitási gondok miatt megválnék tőlük, 3 nap gari! -2,5k
(#83286) HUTCHDB: próbálj másik videokártyát! memtesz sem árthat, de a csíkos kép vga-ra utal, lehet csak rossz driver miatt, lehet a kártya halt le!
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz HUTCHDB #83289 üzenetére
nem, valószínűleg a VRAM döglődik, akkor szokott csíkozni, meg egyéb színes dolgokat csinálni, de attól még megy a gép (egy darabig legalábbis)
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz copass #83291 üzenetére
állandó a játék online...
és ezzel a vga-val nem lehet mit kezdeni? (ram csere rajta?)
fél éve vettük sok sok pénzért...igaz használtan..." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
adi mester
aktív tag
Sziasztok!
Hozzám került néhány videokártya, amit el szeretnék adni. Ha érdekel 1-2 darab, akkor priviben bátran lehet jelentkezni utánuk, ha véletlenül elfogyna, akkor előrendelést felveszek:ATi Radeon Hd3650 512 MB GDDR2 128 bit DVI, 2xDP = 3.000 Ft / db
Nvidia Geforce 9300 GE 512 MB GDDR2 64 bit 2xDVI = 3.000 Ft / db
AMD Radeon HD5450 512 MB GDDR3 64bit 2xDVI = 3.500 Ft / db
Nvidia Geforce 210 512 MB GDDR3 64 bit D-sub, DVI, HDMI = 4.000 Ft / db
Illetve hozzám került 2 db komplett gép is korábban, azóta kicsit combosabban eladóvá váltak:
Siemens P5615 (X2 / 4 GB / 80GB S2 / 3650 512 / Ház+táp+optika) = 20K / gép
+ gyönyörű állapotban lévő TFT monitorom = 12Kszerk.:
HUTCHDB:Valószínűleg kezd elmenni a videokártya az élők sorából, mint ahogyan azt mások is írták. Ha szerencséd van, akkor másik driverrel, akár korábbival is megszűnik a hiba, én ezzel próbálkoznék először, ha ez nem segítene, akkor még érdemes lehet megpróbálkozni a memória modulok alacsonyabb órajelre történő visszavételével próbálkozni, talán megoldást jelenthet. Korábban egy 8800GT-t próbáltam így életre hívni, saját használatra, nekem nem volt szerencsém, mert visszavett órajelekkel is csak pár napig volt hibátlan a kártya, de megpróbálni még ha csak ideiglenes megoldásnak is, de megéri.
[ Szerkesztve ]
Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz adi mester #83295 üzenetére
Köszi a tippet, de el sem jutunk odáig, hogy drivert tegyünk fel.
A rendszer csak csökkentett módban hajlandó elindulni, ott meg nuku net..." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
pohár
félisten
válasz Sebestyen01 #83297 üzenetére
meg lehet még sütni, hátha javít a helyzeten, de rontani már nem ronthat...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz Sebestyen01 #83299 üzenetére
hát így sem használható a BSOD miatt, nem hinném, hogy ennél már sokkal használhatatlanabb lenne tőle
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest