Új hozzászólás Aktív témák
-
HANDO88
senior tag
Enduró+HANDO88+szánhúzó kutya találkozása - 40 m csúszás, ruha és bőr hiányosságok,döglött kutya, tönkre ment váll izület,
Vagyok aki voltam,leszek aki vagyok.
-
pohár
félisten
válasz devil-k #71550 üzenetére
hát ez már vagy 10 éve volt, anyám elküldött valami fűszerért a boltba hétvégén délelőtt, aztán én meg azt olvasgattam hazafele tekervén, aztán bumm
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
diablo1984
veterán
anno vagy 10 éve az egyik csoporttársam robogóval jött volna suliba, de csak a suli utcájának a végéig ért, elé kanyarodott egy autó és nem ért el többé a suliba..... csak pislogtunk, hogy mi a szirénázás miegymás, majd másnap tudtuk meg, hogy mi történt.....
ő sem mehetett gyorsan, de elég egy figyelmetlen autós, vagy akár egy macska vagy kavics az úton, a motor nem véd meg semmitől, sőt még néha jobban jár a motoros, ha inkább lerepül róla!
sórogom és nővérem elé is elé ment egy részeg 50 éves nyanya, nem adta meg az elsőbbséget stop-nál, a polo hátuljába belevágódtak, tesóm mindkét lába eltört, mert lerepült, sógorom medencével megfogta a kormányt, 2 hónapig pakolgatták összefele, mindkettejüken motoros ruha volt, a karcoktól megvédte őket nagyjából..... ők sem mentek gyorsan, a böszörményin kifelé a BMW szalonnál szóródtak szét a kawasakival, de cseszheted, ha valaki kimegy eléd, akkor már fékezhetsz, blokkoló kerekekkel nehéz megállni időben, kerülni meg hirtelen lehetetlen, pláne 2 emberrel.....
[ Szerkesztve ]
-
patex1983
őstag
A Malomparkban van a Tenno Foto-nak üzlete? Ha igen, akkor vállalnak azonnali fényképnyomtatást?
X
-
Beerdrinker
tag
Na ha már ez a téma. Igaz nem motor, hanem bringa... Ifjonc koromban, nagy keményen tekertem lefelé egy lejtőn, mint az őrült, aminek az alján hatalmasat zakóztam. Csúsztam vagy hat métert az apró, éles kavicsokkal felszórt járdán, egyenesen bele egy derékmagasságú csalánnal benőtt árokba... természetesen nyáron, pólóban és rövidnadrágban... Hát nem tartozik a kedvenc gyerekkori emlékeim közzé...
"Where is Jessica Hyde?"
-
pohár
félisten
válasz devil-k #71553 üzenetére
hát nekem a térdem/könyököm bánta, meg a kerék, meg az első villa, de az csúnyán...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Irmscher 353
aktív tag
a gond az hogy egy motorost nehezebb észrevenni, pl egy kereszteződésben, mint egy autót/buszt
főleg, ha a motoros nincs kivilágítva, illetve nem mindig sikerül tartaniuk az 50-es sebességet...
emiatt sok autós eléjük fordul, hogy áhh csak egy motoros, kiférek még...a másik probléma a helyi közlekedéssel:
rengeteg olyan ember is autóba ül, és vezet, akinek jogosítványt sem lett volna szabad kapnia
a másik pedig, hogy a közlekedési morál itt Debrecenben a béka s*gge alatt van...
(Budapest jobb, haladósabb a közlekedés náluk, s előzékenyebbek az emberek a többi autóssal)
Míg itt ha sávot váltanál szabályosan sem fognak beengedni, mert nehogy már eléjük kerülj... -
diablo1984
veterán
válasz Irmscher 353 #71561 üzenetére
(Budapest jobb, haladósabb a közlekedés náluk, s előzékenyebbek az emberek a többi autóssal)
Míg itt ha sávot váltanál szabályosan sem fognak beengedni, mert nehogy már eléjük kerülj...te voltál már Budapesten? akkor sem mindig előzékenyek, ha teherautóval vagy! már volt olyan, hogy a teherautómra húzta ráfelé, nehogy bemenjek, de a többség azért fosik a nagygéptől, de lassan egy éve furgonnal járok, azzal már megy a k**vaa**ázás, mert b@sznak beengedni, vagy sávot váltani a csőcselék, egyszerűen a dugóban rátapad az előtte lévőre, szinte le kell hogy told, hogy beengedjen, egy fos a közlekedési moráljuk, sérülésmentes autót is alig találni olyat, ami pesten futott!
Debrecen falu Pesthez képest, itt a dugók is max fél-1 óráig tartanak, márha dugónak lehet nevezni azt, hogy 1-2 lámpaváltás alatt nem érsz át a kereszteződésen..... -
ati012
őstag
Keresek: 5 x 114.3 acélfelni garnitúrát, lehetőleg gumival.
Csak autómozgatáshoz kellene. Jelige: OLCSÓN. -
rambo4ésfél
senior tag
Sziasztok!
Keresek egy olyan magánorvost aki nem oep-es és egy igazolást ki tudna nekem állítani, aki tud ilyet jelezze felém.
-
izee
őstag
Eladó 2x 16C téligumi 5mm-rel. 10k /2db
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
-
7Sony7
addikt
Db Okmányiroda mikor van nyitva? Diákigazolványhoz kellene.
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
Zola007
veterán
válasz patex1983 #71562 üzenetére
ha csak ilyen 9x13, 10x15 méretben kell, akkor a Rossmannban tudsz nyomtatni a főtéren, illetve az egyetemen 6-ig van a Kémia épületben a fénymásoló, nekik is van fotóprinterük.
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz 7Sony7 #71568 üzenetére
18:00-ig, [link]
#71570) Atomantiii: ott nem tud oktatási igazolványhoz időpontot foglalni[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz 7Sony7 #71573 üzenetére
akkor adnak gépből időpontot, de mára már nem biztos, hogy lesz
-
Irmscher 353
aktív tag
válasz 7Sony7 #71575 üzenetére
Kormányablakban nem tudják ezt megcsinálni? Lehet egy telefont megérne a dolog, náluk hátha gyorsabb...
-
tahepa
senior tag
Kinai fali hálózati töltőhöz keresek hazai adaptert személyes debreceni átvétellel.
-
7Sony7
addikt
válasz Irmscher 353 #71576 üzenetére
Nem hiszem, de rákérdek. Köszi neked is.
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
Laraxior
titán
Debrecenben nem látott valaki valahol ilyen sárga Red Bullt?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
John_Deere
tag
válasz diablo1984 #71563 üzenetére
Sziasztok!
Évek óta járom Debrecent nap mint nap, aazt látom, hogy körülbelül az elmúlt fél évben talán vagy kicsit régebb óta, durván megnőtt a forgalom, vagy valami van.
Minden nap délután 4 körül, Kishegyesi út, Tesconál torlódás, Kelet terv felől Faraktár felé torlódás, és több helyen is lassú a forgalom, de amire ki akarok lyukadni, hogy sokkal borzalmasabb.
Vagy Én öregszem, de valószínűbb, hogy egyre többen ülnek autóba, esernyőnek is hamarabb előveszik, a város infrastruktúrája nehezen veszi. Dugó az túlzás, hogy van, talán egy két speciális szituációban van, de a ma délutáni ballagási forgalom az kiütötte a biztosítékot Nálam. Hihetetlen torlódások mindenhol.
Én annyit fűznék még hozzá, hogy az emberek itt Debrecenben inkább türelmetlenebbek lettek. Sámsoni útra, mire valaki kienged a Budai Nagy Antallal párhuzamos kisútról, negyed óra telik el...[ Szerkesztve ]
-
devil-k
nagyúr
válasz John_Deere #71585 üzenetére
A türelmetlenség nem korlátozódik le erre a városra. Az egész élet ilyen már egy ideje. Rohanás, rohanás ... Most van 1-2 dolog átalakulóban.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
HANDO88
senior tag
Valahol Debrecenben lehet ilyet kapni?
Vagyok aki voltam,leszek aki vagyok.
-
Zola007
veterán
válasz John_Deere #71585 üzenetére
rva sok az autó
Pl. nálunk a Görgeyn fullon van este az összes parkolóhely, még "szerencse" hogy nincs autómMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Ajánlom magam, újabb, frissebb tartalommal.Más:
Hibátlan Xerox 4800 szkenner eladó / cserélhető.
Oka: Linux nem támogatja.
Illetve:
Kitűnő állapotú, nagyon keveset használt 16'-os gyerekbicaj eladó.
Irány ár: 6000 Ft.
Képek: https://plus.google.com/u/0/photos/104985039217825921889/albums/6031888139722580417https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
izee
őstag
válasz jim bcs #71596 üzenetére
A coolink ventimhez kaptam ilyen gumikat, de nem akartam felhasználni, mert nekem egyszer felhasználhatónak tűnt.
#71598: Királyság.
[ Szerkesztve ]
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
tothantal27
csendes tag
Sziasztok!
S.O.S.eladó.Aki ma viszi 3.500 ft
Measy A2W Miracast HDMI stick
[link]Nem vagyok új csak elhagytam a régi e-mail címem emlékeztető válaszát!:-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest