Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz diablo1984 #50900 üzenetére
Nemigazan. Sima már de nem annyira h ujra kelljen huzatni. Az ablakemeloknel látszik a hasznalat az Renault betegseg az a gumirozas de azonfelul semmi. Valtoszoknya azep egyedul a gombnal van picit kikopva a tetején. De szintén nem annyira h athuzassam.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Scoobyka
addikt
válasz diablo1984 #50886 üzenetére
Na beszeltem veluk telefonon,azt mondtak a kormanyt le kell szedetni ami azt jelenti,hogy egy autoszerelo is kene hozza :/ tud valaki tanacsolni egy hozzaertot?
-
-
SOAD19
addikt
Nem rossz forgalmi szituáció : [link]
Zsákutca, hiába nem úgy tűnik.
[ Szerkesztve ]
-
Dan-szan
senior tag
Horgászok figyelem ! Eladó egy Shimano Catana 4000R orsó + 3 pótdob ehhez hasonló ,persze az ár barátságosabb. Képet küldök ha kell,személyesen is megtekinthető Db-ben,privátot írjon akit érdekel.
Más.
Kihúzták előttünk a Digi kábelt,ha upc-ről akarok váltani új kábelt húznak be a házba (2 tv) a boxról magamnak kell gondoskodni? Mire kell,ajánlott figyelni? Tippeket, ötleteket,tanácsokat elfogadok,köszönöm.
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
sirály69
őstag
Keresek PCI-E vga-t...
Az ár a fontos és hogy működjön!
Irodai gépbe kellene csak szövegszerkesztéshez...[ Szerkesztve ]
Szerver Hosting Debrecenben
-
törölt tag
Sziasztok!
Eladó Acer Aspire E1-570 Notebook
Ár alkuképes! -
br.rak
őstag
válasz Dan-szan #50906 üzenetére
itt sok hasznos info van az első hsz-ben Digi kábel TV - digitális adás
Elvileg rá is köthetnek a házon belüli kábelezésre, ha akarod.
Boxot vehetsz és bérelhetsz is a digitől.Br
-
Scoobyka
addikt
válasz diablo1984 #50909 üzenetére
Valakit tudtok tanacsolni aki autoszerelo ert is hozza?
-
SOAD19
addikt
-
pohár
félisten
válasz sirály69 #50910 üzenetére
nekem van egy 4830-as Atim, erősebb terheléskor (például BF3-4) elkezd villogni a képernyő (mintha ki-be kapcsolgatnád a monitorod), de csakis ilyenkor csinálja, irodai használat mellett, és egyéb, gyengébb játékoknál ez nem jelentkezik
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Gercsa
senior tag
Albérlet ha érdekel valakit:
Debrecen Vezér utca, 50nm 1+1/2 szoba, saját gázcirkó.
Ablakok felújítva, friss festés,új parketta, padlószőnyeg.
45e HUF/hó; rezsi alacsony.
Nem én kiáltok, a gazdaság dübörög.
-
lorcsi
veterán
volcraft akkutöltőt eneloop akksikkal használ valaki?
dobjon már egy pm-t..eladó: vadi új soundcore motion+
-
Borosz
őstag
Debrecen-Miskolc viszonylatban tudna segíteni valaki transportban? Egy noti hdd és egy akku lennének az alanyok.
-
dalac5
tag
válasz Borosz #50921 üzenetére
Sziasztok!
Tudnátok segíteni Windows telepítésben? Vettem egy Asus gépet és sehogysem tudok rátenni operációs rendszert, mindig a telepítésnél elakad, amikor formázni akarja a lemezt. Ahogy eddig sikerült kivennem talán UEFI beállítással lehet a baj, de ehhez sajna nem értek. Van esetleg valaki, aki tudna segíteni?
Köszönöm!
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
dalac5
tag
válasz #65675776 #50923 üzenetére
Már próbáltam dvdről is meg pendrive-ról is, és nem usb3-ba ment.
Mindig ezt a hibaünetetet írta ki: 0x80070057[ Szerkesztve ]
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
Blabcsi
senior tag
Egy röpke kérdés:
Asrock E35LM1 lap uefi bios-ának a képernyő méretét billentyű kombinációval lehet állítani? ( kicsinyíteni kellene, hogy tv-n is megjelenjen. ( most csak csíkozódva látszik 3 oszlopban )https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
dalac5
tag
válasz dvdbackuper #50934 üzenetére
Mindkettőt próbáltam már.
-
vlevi
nagyúr
válasz dalac5 #50922 üzenetére
Ha a bootolas uefi, akkor az is gondot okozhat, ha a telepitesre kiszemelt hdd-n van mar particio. Ilyenkor nem eleg next-next-finish vegigmenni, hanem elotte torolni kell minden particiot a hdd-rol, es utana lehet ujrakezdeni. Termeszetesen ilyenkor egy bit sem marad meg a vinyobol, tehat ha van rajta valami, akkor ez nem jarhato ut.
Rz azert van, mert altalaban, ha ey hdd-n van mar korabbrol particio, akkor az tulnyomoreszt mbr tipusu particios tablat tartalmaz. Uefi bios viszont csak olyan helyrol bootol be, ahol gpt tipusu a particios tabla. Ezert kell indent torolni, es ujra letrehozni, mert az uefi bootolassal inditott windows telepito mar gpt particios tablat fog kiirni.
Masik lehetoseg a biosban az uefi bootolas kikapcsolasa. Altalaban legacy boot vagy hasonlo neven hivjak. Ilyenkormmenni fog az mbr particio is. -
rayoliviero
veterán
Upc net működik nálatok?
-
dalac5
tag
válasz dvdbackuper #50936 üzenetére
Asus vivopc vm40
-
Nazara
őstag
válasz rayoliviero #50938 üzenetére
Nekem a Bem téren tökéletes.
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
copass
veterán
válasz dvdbackuper #50934 üzenetére
win 8.1 szaporább mint a win7, classic shell-el meg totál win7 kinézet.
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
kungzi
veterán
villáskulcs készletet hol tudok venni baráti áron?
-
mezis
félisten
válasz rayoliviero #50938 üzenetére
Igen. (Nálam elég gyakran előfordul az, hogy a modemet újra kell indítani....)
[ Szerkesztve ]
mezis
-
dalac5
tag
Linux-al sem megy, amint elkezden formázni a merevlemezt hibát ír ki. A lemezt már letesztelmet és nem volt vele gond.
-
SOAD19
addikt
Azt a betyár mindenit : kenyai magasugrás
Az atlétikai versenyeken se lehet sokkal magasabbra állítva a léc, és ott más technikával, szerintem még könnyebben is abszolválhatóan teljesítik a számot.[ Szerkesztve ]
-
BLiNk3r
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest