Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • diablo1984

    veterán

    válasz csapee #18140 üzenetére

    bocs, de böszörményben a GE bár nagy gyár de rég nincs annyi alkalmazottja is mint anno, most csak párszáz maximum! bár minap hallottam, hogy a kormány stratégiai együttműködési szerződést kötött a GE-vel, szóval ez sem megy innen a törökökhöz!

    szóval annyian ha lapátra kerülnének, sem érné váratlanul az ott dolgozókat, de viktor nyelve tövig a vezérkar alvázában, így még fejleszthetnek is akár(a veresegyházihoz hasonló itt is lehetséges lehetne), a lehetőség adott!

    de azt mondani, hogy itt csak a GE van, baromság, kilencvenes években talán helytálló volt, de most azért ostobaság!

    a tesco meg hááát, f@sz tudja, szerintem egy 30k-s város nem etet elég angolt, főleg kinnt a sunyiban a szántóföldeken, rossz helyválasztás, biztos bukta! berettyó azt hiszed maga kitermelne egy tesco-t? a picsát, romániából átjárnak, meg a környező településekből, mert a közelében sincs máshol "hipermarket", itt meg ha beül valaki kocsiba, 20km-re ott van debiben a nagy, bővebb választék, másabb akciók, stb!

    amit itt a tesco elveszít, azt presztízsben elnyeri, a többi nagy megtermeli a hasznot, ha becsuknák, presztízsben lenne nagy veszteség, szerintem még ezt nem engedheti meg magának ez a cég.....meghát viktor hosszú nyelve ide is elért, szerintem ők is betonba önthetik magukat magyarban, nem mennek sehová!

Új hozzászólás Aktív témák