Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Papaj x

    tag

    válasz KROK640 #157759 üzenetére

    Nem a 19-es évek, helyell közzel a 9-es évek, pedig akkor is volt már más relevania. Igazából, a mai napig vissza sírom, mert álltalános felhasználásra mai napig több mint elég lenne a közel 15 éves konfig, azzala vgaval. S nem lenne bajom. Csak azok ára is az az "egekben", pedig egy q procit egy 4850-el, esetleg egy régi abit lappal..

    Amennyire szerettem a régi bartont, annyira utálom az új ryzen és társait (bár 1-2es szériákkal nem rendelkeztem), nekem szemét, szó szerint. Legyen szó laptop, pc, csak a kínylódás van vele. Amennyire az ati/amd érszemről favorizált vga terén, azt a ryzen és az összes chipsete csak a kínylódás, napok telnek el hiba nélkül, majd következő indításnál komptatibilitási hiba, amit ki kell találjak, hogy mi a baja... Nagyon meguntam, s nem értem... Nekem szemét, s copás..

    Ez nekem olyan mint a ford, bár ezzel sokan nem fognak egyet érteni. Nagyon sok fordom volt, nagyon sokat is szereltem. Az utolsó ford egy generátor cserére jött, abból az lett, hogy új/bontott másik compi, annak újra programozása/másolása, óracsoport újraforrasztása, stb stb.. Féltöltéssel éppen "hiba mentesen" ment az autó, ahogy meglett a töltés, minden elszállt.. Ez csak egy kirívó példa, de így lett 2 hónap egy generátor csere, meg sok 100 ezer ft.. Nah ezek után, nemhogy fordom nem lesz, de a területemen nem akarok ilyet látni, szerelni meg főleg nem..

    "Ha nem indul a focusod egyik napról a másikra, b@ssz rá a műszerfalra", utána indul. Ha nem, akkor többször...

    [ Szerkesztve ]

    "A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”

Új hozzászólás Aktív témák