- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
Munkatársam keres laptopot 100.000 forintig. Mit tudtok ajánlani (használt, esetleg új)? Általános használatra kellene neki.
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
-
bul07
nagyúr
válasz HUTCHDB #124553 üzenetére
Garancia az legyen
Néz rá erre a videóra [link]Ha nincs benne csak 4GB memória akkor egyből bővíteném
És SSD is alap
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz Mikulásbá #124558 üzenetére
Miért HA mikkor 6hó bolt garanciával is kap [link]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
HUTCHDB
nagyúr
Köszönöm a laptoppal kapcsolatos kommenteket, ajánlásokat!
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
tahepa
senior tag
Keresek
Suzuki Swift gépkocsit jó állapotban , minimum 2019 végi műszakival , rendezett papirokkal 400 ezer ft alatt.
Köszi , hogy elolvastad és nem akarsz mindenáron meggyőzni arról hogy miért költsek többet.....a kölöknek első autónak lenne.. -
bul07
nagyúr
-
xuldar
addikt
válasz bambano #124549 üzenetére
Költöznek a Lisznyairól, hirtelen nem tudom, hova. A honlapjukon eddig kint volt az infó. Addig is ajánlom a Pizza Unot, ami a Campus Hotelben van.
Zola: L profilt is lehet készíteni bútorlapból, az lábként nem fog vetemedni. Ha hazaérek és nem felejtem el, készítek 1-2 képet.
[ Szerkesztve ]
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
-
atike
nagyúr
Eladó dolgok:
TP-Link gigabites PoE adapter - TL-POE150S (új, ki lett bontva, de nem lett felhasználva)
4 000 Ft3 000 Ft---
Jabra BT2046 bluetooth-os füles - az asszonynak vettük, de túl nagy a füléhez a fülbedugós rész, így eladjuk. A töltökábele megvan.
4 000 Ft
---
CSX 1 Gbyte DDR2 800 Mhz memória 500 Ft
Kingmax 2 Gbyte DDR2 800 Mhz memória 1 000 Ft
2 db noname 512 Mbyte DDR 400 Mhz memória 500 Ft / db -
Thermaltake
tag
-
scope2007
addikt
Ha valakit érdekelne Phanteks 14es ventilátor
[link]CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
bambano
titán
válasz Thermaltake #124572 üzenetére
úgy érted, hogy fizetsz 6 rugót annak, aki elviszi és szabályosan megsemmisíti/feldogozza?
(#124567) xuldar, (#124570) iscsu: már nagyon régen elköltöztek a Doberdóra, ha igaz, ami a webjükön van. Ezért furcsállom, hogy az, hogy elköltöznek egy gagyibb helyre, meg korlátozzák a házhozszállítást, önmagában pénzügyi problémákat sejtet, és akkor most ilyen ideiglenes bezárásról van hír a webjükön... vagy tönkrementek vagy a tisztiorvosi szolgálat talált valami gikszert és bezáratta őket, vagy mi van?
tegnap kénytelen voltam a gilbertből rendelni, mert csak az az egy általam ismert pizzéria volt nyitva, romlott gyümölcslevest meg agyonégett pizzákat küldtek. Remélem, sokat csuklott a szakács, és elveszítettek egy vevőt.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
stb123
tag
-
depe95
tag
Porszívóhoz porzsákot (s-bag) hol tudnék venni kicsiny városunkban?
-
Papaj x
senior tag
Újfent állást fogok keresni!
Végzettségem: Gépészmérnök, Gépjárműtechnikai szakirány. Nyelvvizsga hiányában abszolutórium.
Több mint 10 éve foglalkozom autószereléssel, illetve újépítésű házak komplett villanyszerelésével.Aki valamit tudna ezen végzettségre bármi opcionálisat a cégénél, ne tartsa magában!
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
EXIEZ
senior tag
Eladó dolgok
H11 Led izzó Dobozában, csak tesztelve volt, 5000ft [link]
Fitbit Flex aktivitásméro/okoskarköto ÚJ, dobozában minden tartozékkal, 0 perces, 9000ft
TrackR Bravo bluetooth nyomköveto iOS/Android Új, 0 perces, 4000ft [link]
12V szivargyújtós autós huto/futo Dobozában, új, tesztelve volt, 3000ft [link]
PS4 Dualshock controller - fehér Új, tesztelve volt csak. Dobozában (12000ft)
CURREN férfi óra Új, tesztelve volt csak. 3000ft Minta kép
NAVIFORCE férfi óra Új, tesztelve volt csak. 4000ft Minta kép
-
Zola007
veterán
válasz Papaj x #124583 üzenetére
Én a helyedben leginkább arra a nyelvvizsgára feküdnék rá a következő fél évben.
Diplomás mérnökként nagyságrendet ugranának az esélyeid.[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Papaj x
senior tag
válasz Zola007 #124585 üzenetére
Már nem tudom hányszor feküdtem rá, de mindig közbe szólt az "élet". Mint akkor is, amiért ezt nem sikerült teljesíteni. A meglátás helytálló, de jó pár éve valahogy sosem sikerült kivitelezni.. Nálam a reál és a humán tárgyak mindig felértékelődtek., mármint amit meg kell érteni, s meg kell tanulni. Nyelv terén ez.. Nem mondok semmit... Bár nem szégyen a butaság, csak ne dicsekedjünk vele..
[ Szerkesztve ]
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
Chesterfield
őstag
Tudok valahol kis kiszerelésű(10ml) ketchupot venni?
Metroban van, de az 200 darabos, annyi nem kell. -
nagyúr
válasz Chesterfield #124588 üzenetére
McDonald's.
-
SOAD19
addikt
Milyen nagy ember jár a városban? Most figyeltem, hogy egy helikopter köröz a város felett, majd lassan leszáll a Kassai környékén, talán a Campus, Főnix környékén.
-
Zola007
veterán
válasz SOAD19 #124591 üzenetére
Nem tudom ki az, de nekem ugyanakkora ember mint a sarki zöldséges.
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
mezis
félisten
-
atike
nagyúr
Használt már bárki itt USB3-HDMI átalakítót? Laptophoz kellene plusz monitort kötni a HDMI-n csatlakoztatottan kívül és ehhez a típushoz nincs dokkoló. Működhet...?
-
Cs1csó
félisten
válasz atike #124594 üzenetére
Figyelj, ilyet még nem próbáltam, de sok hasonló beszélgetést olvastam különböző átalakítókkal kapcsolatban és mindig elég nagy volt a bizonytalanság, úgyhogy két dolgot ajánlanék:
- ne a legolcsóbbat vedd, valami márkásat, vagy komolyabb boltból
- online add le a rendelést és ha nem válik be - azonnal kiderül - élsz a 14 napos elállási jogoddal és visszaviszed (ha személyes átvételes helyen vetted és nem volt magas a termék ára akkor akár azonnal vissza is adhatják az árát nekem az Edigital-nál volt ilyen - valami kábel nem passzolt stb. )SOAD19
Bocsi csak a pilótám bénázott.
[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
ELADÓ videókártya, ANTHEM és BF V PC játékok - privi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest