Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti1debre
tag
egyszer mintha azt hallottam,vagy olvastam volna,hogy debrecenben az árpád téren a közkekedési lámpák olyanok,hogy ha pirossra vált,akkor videót készít automatikusan a piroson áthaladóakról.(pesten van több helyen is ilyen lámpa,amit onnan tudok,hogy a sógorom már kapott egyszer egy százezres csekket.) ilyen lámpák vannak debrecenben? ilyen lámpák vannak esetleg az árpád téren is?
röstellem,tegnap mentem arrafél,egy kamion a nyomomban.váltott a lámpa.ha ráfékezek,akkor a kamion eltipor hátulról.átmentem,de közben piros lett.ha a lámpa "filmezett",akkor baj van.
-
bobace
addikt
válasz zsolti1debre #121451 üzenetére
Árpád térről már kapott ismerősöm csekket. Én magam még nem, pedig (lehet hogy) mentem már át piroson, lehet benne valami türelmi idő, +1 mp vagy nem tudom..
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
elfelejtette
veterán
-
törölt tag
válasz zsolti1debre #121451 üzenetére
Az a kérdés,hogy automatikus e a csekk küldés,vagy az illetékes szerv mérlegeli,értékeli a felvételt. Mert a te esetedben pl nem hiszem,hogy büntetnek.
-
törölt tag
válasz elfelejtette #121453 üzenetére
Vagy pl a Rakovszky - Bercsényi kereszteződésbe egyet a rendszeres záróvonalátlépők miatt. Azzal igen jól kaszálhatnának.
-
elfelejtette
veterán
válasz #65675776 #121456 üzenetére
Elég lenne az Ótemető sarokra egy, rendszeresen úgy mennek át az autók, hogy a zebrán már zöld van...
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
bobace
addikt
válasz elfelejtette #121458 üzenetére
Régen rendszeresen nézte azt a kereszteződést a yard, nem egy embert büntettek meg ott pirosért vagy stop tábláért. Leszoktak róla.
Persze az emberek frusztrációját is megértem, mert ami ott megy reggelente...Nem csoda ha mindenki még át akar férni, mikor már a 15. lámpát állta ki..Sose értettem, hogy miért nem lehet normálisan beállítani a lámpákat.. sok tíz millió forintot költenek rá (papíron), és minden állítással csak egyre szarabb.. Sokan szidják a belvárosi egyirányusítást, azt én speciel jónak találom, soha nem mentem arra korábban, mióta megvan, mindig arra járok.. De ott is, amikor átáll esti-hétvégi programra a lámpakód, szétesik az egész.. minek az, kérdem én? nem hogy gyorsabban levezeti a forgalmat, hanem minden 2. lámpa megfog plusz két percekre, egy fos... azt el kéne felejteni.
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
iscsu
tag
válasz bobace #121459 üzenetére
Annyira vegyesek a lámpabeállítások a város különböző pontjain... a Vezér utcáról a Nagyállomásig (és utána a 3-ból egyszer a 47-esig) pl. van, hogy meg sem kell állni. Ugyanez a Sumen utcától a Böszörményiig, bár pont tegnapelőtt volt valami, mert mindegyik (!) lámpánál megálltunk.
A leggázabb kis kereszt viszont a Bolyai-Thomas Mann lett. Ha több villamos is jön, simán van két - két és fél perces várakozás. -
sirály69
őstag
OneDrive megy nektek?
Szerver Hosting Debrecenben
-
hentes555
senior tag
válasz elfelejtette #121458 üzenetére
Pont ma reggel csaptak el majdnem ott, már 3-4 mp-e zöld volt, én akkor léptem le a járdáról, a belsőben meg simán átszáguldott egy román rendszámú Thalia, kb mintha ott sem lett volna a lámpa..
"Tiefe Brunnen muss man graben wenn man klares Wasser will"
-
bobace
addikt
válasz Aryes #121463 üzenetére
Bejött a téli időszak, mindenki letette a bringát, és pont annyit nőtt az autószám egy év alatt, hogy már el is vesztettük azt a kis előnyt, amit lehetett az átalakításokkal gyűjteni. Iszonyat sorok vannak mindenhol. Pedig ilyenkorra már be szokott állni a forgalom, és a szeptemberi-októberi őrület alábbhagy, de idén már ez is elmaradt
-
Dan-szan
senior tag
válasz Atomantiii #121464 üzenetére
Igen arra gondoltam kösz, ez akkor nem jó hír még mindig kerülni kell.
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
-
bul07
nagyúr
Bár azt nem tudom hogy lesz e még kérdés, mert kiírás szerint 10-nek kell lenni
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz customer114 #121474 üzenetére
mobilarena-nás
Ott ott a gombAmúgy be lehet kapcsolni az értesítés funkciót is, és akkor jön email a játékokról
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bogarfx
aktív tag
Unokatesóm régi gépéből eladó pár dolog
Chieftec Smart 500W (GPS-500A8) tápegység 5k
MSI 7870 2GB videokártya 18k
Gigabyte gaf2a88xm-ds2 alaplap + x4 750k 4 magos proci hűtővel 10k
Cooler Master N300 ház + dvd író 5k
Kérésre küldök képet.[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
ingyen elvihető dolgaim ► kép - 1100 KB
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
bul07
nagyúr
válasz bul07 #113643 üzenetére
Játszunk olyat
2db Huawei Color Band A1 Okoskarkötő eladó, gyári honlap
Van egy gondolt áram aki privátban felé lő az viheti, nem magas ár, karácsonyra jó ajándék lehet főleg ennyiért, bármennyi próbálkozás privátbanÁtadás Kedd Debrecen, közterület, utca, tér, pláza(moziba megyek), reggel 9-10körül vagy délután 15-15/45, vagy 19óra körül
Fel lakásba vagy munkahelyre be nem megyek, meg jó lenne ha nem kellene parkolódíjat fizetni mert akkor már nekem nem éri meg igazán
Amúgy Görbeházára megyek, Berettyóújfalu Görbeháza útvonalon is megoldhatóSaját tapasztalatok
1töltésel 20napot bírt ki
Ébresztő jelzése rendben működött
Hívás és sms jelzés nem volt az igazi de szerintem a telefon beállítás hibájából fakadóan, alvóba tehette az alkalmazását és e miatt nem jelzett a karkötő szerintem
Alvás és lépés figyelés működött ésszerű határok között.
UV mérést nem tudom mihez viszonyítani
Alkalmazása kulturált jól használható
Egy kicsit megnyúlt a szíja de ez várható volt[ Szerkesztve ]
-
gps76
őstag
Keresek Lenovo T400-hoz kijelző átvezető fóliát(neon csöveshez valót):
Az Árpád téri piros lámpa-kamerás felvételhez annyit hogy csak akkor büntehetnek meg ha látszik a piros lámpa is, meg az autó helyzete is, hogy igen átmegy rajta. Ilyen lámpába épített kamera szerintem csak akkor igaz, ha van előtte kb. 50 m-el is egy( vagy csak ez van), mert ha benne van,a felvételen nem látszik, csak hogy elhagyta a lámpát, ennyi erővel zöldön, sárgás is mehetne.
-
HUTCHDB
nagyúr
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
atike
nagyúr
Eladó félgép:
Asrock Conroe 1333-D667 alaplap (hátlap megvan)
Intel Pentium E2180 2ghz proci + Alpine 11GT hûtõ
2x2 Gbyte DDR2-533Mhz ram
Nvidia N210 1 Gbyte videókártya
Chieftec 400W-os tápegység
WD Blue 500 Gbyte Sata HDD (100/100)
Realtek PCI-os gigabites hálókártya14 000 Ft10 000 Ft -
peter889
őstag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani Debrecenben használt cuccokat (is) árusító számítógépboltot?
IPS paneles Dell monitort szeretnék vásárolni kb. 22-23-24 colosat.Köszönettel várom válaszotok.
-
Zuzu
csendes tag
Sziasztok
egy EVGA Geforce GTX 570 1280MB classified eladó [link] -
Zola007
veterán
Múltkor linkeltem a Faraktár utcai úthibákat.
Írtátok a jarokelo.hu-t, elküldtem nekik is és a közútfenntartónak is.
Nem tudom melyik érte el végül célját, de múlt héten kijavították a 3db hibás aknafedőt a felüljárón ► [link]Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz #05304832 #121489 üzenetére
szerencsére nem
vegyél valami középkategóriásat, Belkin, APC, EATON, aminek van rendes EU minősítéseMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
őstag
Jófogáson mi a faszért tűntek el a bejövő üzeneteim? Létezik, hogy archiválódtak? De tegnap előtt még beszéltem az emberrel.
-
Cs1csó
félisten
válasz #05304832 #121489 üzenetére
Inkább valami megbízhatóbbat a Xiaomi jó cuccokat gyárt: [Xiaomi 3 Plug + 3 USB 1,4m Switch]
atike
köszi még tudtam szerkeszteni.[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz adi mester #121495 üzenetére
Nem, még most is aktív.
@dobolan: hátha csak ez a baja, mert így nem tudom se a címét, telefonszámát a fazonnak, akinek eladtam a cuccot, aztán ez így marha jó...
[ Szerkesztve ]
-
dewil666
őstag
Sziasztok.
Első autó ülést keresek jó állapotút olcsón! 1db kellene.
Esetleg tudja valaki hogy bontóban mennyiért lehet venni?
Márka típus mindegy lenne.KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
nagyúr
Szép és erős prémium üzleti notebook eladó!
Játékra is alkalmas!
Ha komoly az érdeklődés,holnap házhoz tudom vinni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Xbox tulajok OFF topicja
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Azt várják Trumptól, hogy leállítja a Google feldarabolását
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- Parfüm topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest