Új hozzászólás Aktív témák
-
kungzi
veterán
Tudna nekem valaki ajánlani olyan éttermet, ahol korlátlan ételfogyasztás van szombaton, minőségi a felhozatal, de azért mégse kell a gatyánkat rákölteni. Köszi szépen
-
csizs
aktív tag
Berettyóújfalu-Debrecen(Keletterv- nyíregyházi útvonal)-Nyíregyháza(Egyetem) úti cél között csomagok szállítását vállalom pénteken és szombatonként. Vissza is.
1x éve a prohardveren!
-
Zola007
veterán
válasz Aryes #108305 üzenetére
Nem Ferrarit hirdettem
KB. elvitte volna a cucc árát a posta rám eső része
Igazság szerint már sokszor megfogalmazása hogy 5e Ft-os cikk alatt nem küldök utánvéttel, nagyobbnál belépés, csak olyan meg szökőévente van és azokat le is beszéljük problémamentesen.
Ami gyöngyszemeket ide berakok, azok mindig párszáz forintos hirdetésre jönnek.[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz Zola007 #108309 üzenetére
Ezt a predictive android billentyűzetet még szoknom kell
Megfogalmazása =megfogadtamBelépése=belefér
Értsd jól a szöveget
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Salex1
őstag
Szerintetek mennyire bírná egy beltéri forgatható kamera, ha kintre tenném,fedél alatt lévő teraszra. Eső 100%-hogy nem érné, viszont köd és pára viszont igen...
-
Dan-szan
senior tag
Tegnap nagy szerelőkeresés, ment csatlakoznék hozzá. Mosogatógép szerelőt keresek, CSAK saját tapasztalat alapján ajánlottat már ha létezik ilyen.
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
-
válasz Mikulásbá #108314 üzenetére
Nem,nem erről,azért ez nem sör,csoki kategória,meg nem is PIII.
Lehet akkor nem te voltál,de mintha mégis.
Ez néhány hónapja volt,azt hiszem nem volt töltőd sem a géphez,meg mintha win95 futott volna rajta....meg mintha írtad is volna hogy nem akarod kidobni,de ha nem lesz rá jelentkező lehet az lesz mert nincs hely.Most nézem hogy van itt olyan felhasználó is hogy " mitulabattyi " lehet vele keverlek,bocsi.
[ Szerkesztve ]
-
-
MilkyWay97
csendes tag
Sziasztok!
15 db Pennys pontra lenne szükségem, ha valakinek van, kérem írjon egy üzenetet ár megjelöléssel.
Köszönöm!
-
kungzi
veterán
Antenna szaküzlet ma nincs nyitva Debrecenben? A mester utcai be van zárva. Tudtok nekem segíteni?
-
schulc99
aktív tag
Sziasztok!
Van egy digitális rádiós ébresztőórám ami késik.
Javítható a dolog?
Hol foglalkoznak ilyesmivel és egyáltalán érdemes javíttatni?
Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
rob72
tag
Sziasztok
Vennék hasznàlt laptop 15,6 os led slim 40 pin kijelzőt ,
Ha van valakinek Debrecenben , írjon nekem privàtban , köszönöm -
philipe
tag
Sziasztok!
Vennék 1-2 GB os Micro sd kártyát.
Üdv Phil
-
xuldar
addikt
Ha vettem egy telefont, itthoni 1 év garanciával, és kibontva a dobozt egy angol hálózati csatlakozójú töltőfejet találtam, azért visszamehetek reklamálni a boltba, hogy nem tudom használni? Gondolom, szürkeimport lehet Angliából, de érdekelne, hogy kötelezi-e az eladót valamilyen szabály vagy törvény arra, hogy a terméket megvétel után plusz kiadás nélkül lehessen használni? Ehhez a töltőfejhez mindenképpen kell vennem egy átalakítót, ha ki akarom használni a 2A-es töltést. Más kérdés, hogy magyar nyelvű útmutató sem volt a dobozban, erre viszont törvény kötelezné őket, ha jól tudom.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
BLeP_i
tag
http://vister.hu
-
kungzi
veterán
-
xuldar
addikt
válasz #33253120 #108325 üzenetére
Erről van szó, sajnos nincs részletezve, hogy mi van a csomagban.
Zola007: Igen, internetes rendelés volt. Tudom, 14 napon belül bármikor visszavihetem emiatt, de jó lenne megtartani a telefont, hiszen ezért vettem. De ez a töltőfej felidegesített, mivel biztosan tudták, hogy itthon nem használható csak úgy.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz xuldar #108329 üzenetére
Nem árt az ilyen boltnak utána nézni.
Évekkel ezelőtt megtettem, sose vennék tőlük semmit.
Garancia kamu, eu verziónak állítják be az ázsiait is, stb.
Ezt a telefont egyébként megkapod Eustock-on is ennyiért, 1 nap alatt és valós hazai garanciával, céges vevőként meg jóval olcsóbban is. Kicsi a választék náluk, de a legmegbízhatóbb online boltok egyike.#?*@&!
-
kungzi
veterán
Valaki nem tudna nekem kölcsön adni egy kör fúrófejet. Íróasztal lapját szeretném kifurni. Köszönöm
-
mghltm
addikt
válasz zeon.hu #108331 üzenetére
Én másfél éve vettem onnan egy samsung S5-öt. A múlthéten bevittem a Samsung szervízbe, mert becsíkozódott a kijelzője. Ott azt mondták ez nem magyar telefon, hanem angol, tehát semmit nem tudnak vele kezdeni, mert a garanciajegy sem Samsungos! Egy nagy átverés az egész! Velünk az üzletben elfelejtették közölni, hogy "ember... ez nem magyar telefon! Kell vagy sem? " - arukereso ertekeles
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
nagyúr
válasz xuldar #108324 üzenetére
Egy tisztességesebb sufnigsm ilyen esetben szó nélkül a kezedbe fog nyomni egy konnektor adaptert, csak kérni kell! Nem vagyok érdekelt az üzletben, de azért elmondom a védelmükben, hogy ha bontatlan csomagot kaptál, akkor ők sem látnak ám át a kartonon. Ha a beszerzési forrás (nagyker) nem tájékoztatta őket, hogy mi van, akkor nem tudják, nem tudnak mindnek egyesével utána nézni, egy webshopban nincs rá idő.
Másrészt aki sufnigsm-ben vásárol, annak számolni kell azzal, hogy bolti garanciás készüléket kap, én pl. 0 perces használtként vettem az enyémet (Samsung), ami azt jelenti, hogy pl. a knox warranty bit eleve át volt rajta billenve. Ilyen esetben nem hogy a magyar nyelvű tájékoztató nem kötelező, de egyéb kiegészítők sem, füles, kábel v. ne adj isten, töltőfej."Xiaomi Redmi Note 4 32GB DualSIM (Szürke) EU Globál verzió - 1 év FirstPhone garancia"
Ennek már a nevében is ott van, hogy szürke.[ Szerkesztve ]
-
xuldar
addikt
válasz mghltm #108333 üzenetére
Az S5-öt a FirstPhone-ban vagy az Eustockban vetted? Másfél éve még nem néztem az utóbbit, nem tudom, forgalmaztak-e Samsungot.
sto1911: vissza fogom vinni, mert nekem is gyanús ez a bolti garancia dolog.
[ Szerkesztve ]
-
kungzi
veterán
Ez nagyon jó áron van! Ilyet hol tudnék ma venni?
-
rob72
tag
Sziasztok
Vennék hasznàlt laptop 15,6 os led slim 40 pin kijelzőt ,
Ha van valakinek Debrecenben , írjon nekem privàtban , köszönöm -
kpal
nagyúr
Hol lehet venni Debrecesnes ajándékokat pl.: karkötő,bögre stb ?
-
mghltm
addikt
-
Ivanh
senior tag
asztali gépbe keresek ddr4 memóriát, 4 gb( esetleg 2x2 gb is lehet) keret 4-5 ezer. bármilyen megoldás érdekel.
Az új autóm és az új házam költségeinek felét a jelen kormány fedezte...De neked mit adtak a szocik..?
-
agymenő
tag
Keresek Intel alaplapot és processzort! i5 és i7 érdekel 4. generáció minimum
AMD Ryzen R5 3600/LC Power 120/ MSI B450-A Pro Max/2x 8Gb Kingston Hyper X 3000MHz/Palit RTX 3060Ti 8Gb Dual/240 SSD Kingstone/1Tb Toshiba HDD/FSP Hyper K Pro 700W/ Rampage CARISMA MESH ATX/24" 1080p freesync LG
-
-
Laraxior
titán
válasz agymenő #108347 üzenetére
Várd meg az októberi 8xxx rajtot, akkor lesz árzuhanás.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Peter Pan
csendes tag
Ps3 Little Big Planet
2000.-
Ps3 Little Big Planet Karting
3000.-
Wii PES 2008
1500.-
Wii Rayman Rabbids
2000.-
Wii Peppa Pig
1500.-
PSP Wipeout Pulse
1500.-
Szobabicikli új
25.000.-
Dekor Led világítású gömb Mozaik új
2.000.-
Fa szorzótábla új
2.000.-
Csillag alakú kínáló tál 3 szintes új
2.000.-
XXL tál öntött alu új
5.000.-
Dohányzó asztal, vizipipa asztal -hársfa -új
22.000.-
18 részes kávés szettek új
4.500.- /db
Wenco konyhai rozsdamentes mosogató polc
4.000.-
Wenco konyhai rozsdamentes sarok polc új
4.000.-
Wintage Star Wars XWing + 3 figura
8.000.-
Fali fém dekor új
4.000.-
Kutyatáska új
2.000.-
Fa gyertyatartó új
3.000.-
Dekor gömb -új
2.000.-
PlayStation 2 blue
12.000.-
Retro mobildobozok 6db
2.500.-
Kerti solar új
3.000.-
Dísz kipufogóvég új
2.000.-P.P.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest