Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bélanéni

őstag

válasz Vesa #14674 üzenetére

Őszinte leszek, 13 óra alatt nem találkoztam buggal, csak 1-2 aprósággal, nem tudtam felvenni pár loot-ot, néhány NPC belesétált az autóba, vagy falon át. Én nem azért teszem félre, mert ordítóan rossz dolgokat láttam. Csak a tudat, hogy ne is fussak bele ilyen dolgokba, sok elég negatív dolgot olvastam. Akaratlanul elvette a kedvem hogy jelenlegi formájában vigyem végig. Pedig lehet nálam elő se jönnének azok a hibák mint anno W3-ban se tapasztaltam semmi komoly problémát. De ez annyira különleges game, hogy megvárom a teljes kipofozást, amikor már azt lehet olvasni, már teljesen rendben van. Remélem ez minel előbb lesz, max 2-3 hónap. :D

Ha mindig igazat mondasz, semmire sem kell emlékezned.

• freddirty

senior tag

válasz Vesa #14674 üzenetére

Egyetértek, +1 :)

Olyan ritkán jön ki egy alkotás ami végre single player, történetet akar elmondani, érzelmeket ketleni a játékosban, és végre valami újat mutatni és mindezt felnőtteknek.
    Végre egy játék ami bele mert nyúlni egy jövőben játszódó történetbe. Ráadásul cyberpunk. Utoljára a Neuromancer (kilencvenes évek!) PC-s verziója ami ebben a világban egy szórakoztató alkotás volt, akkori mércével persze.
    Végre egy játék ami nem valami gyerekes rajzfilmes grafikákal megoldott reflexekre épülő, buta sablonokkal teli történetet vagy még azt sem felvonultató alkotás.
    Végre egy játék ami single player, multikkal dunát lehet rekeszteni.
    És igen tisztán lehet látni, hogy rájöhettek tavaly ilyen tájt a cdpr-nél, hogy bizony nem lesz idejük befejezni rendesen. Kitisztázták 95%-ra a történetet és a sidequestet, minden más kb 50%.
    De így is egy felüdülés a jelenlegi videojátékipar bármelyik termékéhez képest. És az a helyzet hogy játszahtóbb állapotú mint mondjuk egy rdr2 online a megjelenés után két évvel (azt 1 nap után uninstalláltam a rengeteg design és programozási hiba miatt). Vagy egy fallout76. Nekem egyszer sem fagyott le PC-n. Az előbb említett kettő meg számtalanszor.

fred

Új hozzászólás Aktív témák