Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Madwe

    nagyúr

    válasz nesh_019 #15961 üzenetére

    Szia, fps viszonylag stabil 60fps néha beesik de nem vészes. Textúrák mediumon vannak kb, elmegy de nem az igazi. Felbontás 1200-1440p között ugrál, elég mosottas nem éles. A népsűrűség elmegy.
    ugye itt nincs quality mode mint xsx-en ami ugyan fix 30fps de cserébe 1800p sűrűbb népességgel, kicsit jobb textúrákkal.
    a hdr úgy szar a játékban ahogy van, sdr tartalmat tone mappol, bukod a feketéket, normális tévén rögtön kibukik h ez valami félkész belehackelt vacak.
    bugok glitchek elég gyakran vannak benne ahogy elég sok quest is bugos tud lenni, újra kell tölteni mentéseket h be tudd fejezni, de néha az se segít :)
    2-3 óránként kifagy a játék a legfrisebb patchel is (sőt azok rontottak is a dolgon)
    szvsz kerülendő, várnék vele ha tudsz ha nem is feltétlen a ps5 nextgen patchig de legalább a januári esetleg a februári nagy patchig - bár elnézve h eddig a patchek csak szarabb stabilitást hoztak, fene se tudja.
    ja legutolsó 1.0.5 újabb featuret is hozott, ha a játék közben belépsz a settingsbe nem tudsz kilépni belőle - csak a főmenüből állítgasd amit akarsz. Játék nehézséget viszont a legelső karakterkreáláson túl csak játék közbeni menüben tudsz állítani, uh jól fontold meg mire teszed mert jelenleg nem tudod a bug miatt változtatni :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák