- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
P100
senior tag
Nem kentél rá túl sok pasztát? Nekem akkor melegedett jobban, amikor túl vastag rétegben volt alatt. Mondjuk a 80 fok így is elég brutális. A gyári fehér akármi van alatta, vagy normális MX-2?
Harcolj a hazádért, MAGYARORSZÁGÉRT! http://www.erepublik.com/hu/referrer/Hungarian+Soldier
-
deefun
csendes tag
Üdv!
Nekem is pont ez a gondom! EP35DS3-asom van, E7500-as procin egy XIGMATEK 1283-as igencsak komoly hűtő, és tuning nélkül 80 fok felett van full terhelésben, alapon meg 40-fok, ami azért fura, mert amikor beleraktam először a procit, 26 fokos volt, terhelve meg 36! Semmit nem változtattam rajta az égadta egy világon, csak beraktam még egy ventilátort a gépbe, de az nem változtatott semmit! És az előző procimmal is ugyan ezt csinálta, nem változtattam rajta semmit, és mégis néha elkezdett sípolni hogy baja van! Leszedtem a hűtőt és visszaraktam, mert semmi baja nem volt a pasztázásnak meg semminek, és működött megint jól! Aztán megint meghülyült!Aláírás
-
deefun
csendes tag
-
deefun
csendes tag
Amúgy valóban sok a fesz, de nem tudom mért állítja magát így az alaplap...
Aláírás
-
deefun
csendes tag
Hát ez kész! A biosom alapból úgy húzta a procit mint a disznó! Manuálisan beállítottam az 1,2375-ös vid-et és 27 fokos a procim 25 fokos szobában! Lehet hogy azért változott ez a dolog, hogy most meleg, most jó a proci, amilyen kedve volt a biosnak annyi feszt adott rá! Köszi, hogy felhívtad a figyelmemet, nekem fel sem tűnt!
Aláírás
-
deefun
csendes tag
Az amúgy normális hogy orthos mellett 0,03V-ot esik a VCore?
Aláírás
-
Motion_Blur
félisten
Alulfeszel a lapod. Nekem is ez volt az Asus P5B esetén (csak ott tizednyi esésről lehetett beszélni). Terhelésre esett a fesz. A mostani deszkámnál már BIOS-ban be lehet állítani, hogy folyamatosan a beállított értéket adja a procinak.
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
deefun
csendes tag
Amúgy az előző hűtőm egy hyper tx2-es volt, akkor még 7200-as 2,53GHz-s procit húztam vele 3,2-re, de nem sokáig bírta, kb a 2,93 volt teljesen stabil vele, amit egy magas 65nm-eshez járó gyári hűtéssel is meg tudtam csinálni! Azért váltottam erre a hűtőre, és a procit is cseréltem hogy elérhessem a 4GHz-et! Lehet hogy akkor is probléma volt, hogy magas feszültséget adott az alaplapom, de nekem csak eddig sikerült felhúzni a tx2-essel a procit!
Aláírás
-
-
whYz
őstag
sziasztok
az mennyire normális, hogy a q9550 2 magja között 7-8 fok eltérés van, pedig nincs különbség a terhelésükben?
esetleg ha azt tudná valaki, hogy hány fokosnak kellene lennie egy ilyen procnak egy átlagos léghűtéssel idle és load állapotban, azt megköszönném.[ Szerkesztve ]
-
P100
senior tag
Most ebben a hideg esős időben, nyitott gépházzal mind két CPU magom 32 fokos (E5200) Ilyet se láttam még CPU-tól. Biztos az MX-2-es paszta
Harcolj a hazádért, MAGYARORSZÁGÉRT! http://www.erepublik.com/hu/referrer/Hungarian+Soldier
-
josy28
tag
Sziasztok!
van egy olyankérdésem hogy az Intel Celeron 341 procim terhelés nélkül csak netezés közben 60 fok ,terhelve pedig felmegy 79fokra.Szerintem ez k****sok .De már vagy 3 éve igy müködik és sohasem hibázik .Akkor igy igazábol semmibajanem lessz?Vagy előb vagy utóbb meghal?
válaszotokat elöre is köszi!
-
josy28
tag
Köszi a választ!
az ujjrapaztázás már megvolt ,a takaritásis de ugyananyi a hőfok nemváltozott semmit.Egyébként szerintem a deszkais birja mert 3 éve ezzelmegy.Csak mostanába tuningolgatam egykét havernak és gondoltam megnézem a sajátomat és ezt láttam.Hát hirtelen megis ijedtem.De mind1 ha mükszik le*****m.
-
YAKEN
aktív tag
A RealTemp-ről mi a vélemény? Az mindig 5 fokkal kevesebbet mér mint a CoreTemp.
-
v!ct0y
veterán
Sziasztok!
Egy havernak vagy egy intel celeron d336 2,8 GHz es procija, ami most teljesen jól működik 37 fokos. De van, hogy a winfos nem tud betölteni mert annyira felforósodik neki, hogy lekapcsol állandóan
Szerintetek mi lehet a gond? -
sgergi
veterán
Egy e6400-at a gyári hűtő is 60 fok alatt tart, így nem túl valószínű a hűtő. Ha már egy kicsit szellőzik a ház (tápventi és még egy venti) az már elég. Igen, a légbeömlő segít, bár nem annyit, mint gondolnád, mert az előlről hátra menő (optimális esetben) légáramlatot nagyon lefogja.
-
lipi67
nagyúr
30°- mázli és kvajó hűtő.34°-38° reálisabb, de az is bika hűtővel. Terheld! Ha prájmolás alatt kis mértékben emelkedik akkor félremér, ha drasztikusan, na..akkor van "baj".
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
G@ß!
őstag
SZiasztok!
Wolfdale topicba írtam régebben, de nem nagyon jutottam előrébb.
Az a helyzet, hogy öcsémnek e8400-a mx-2vel faszául pasztázva, alap intel hűtővel, felette 12cm-es ventivel, tuning meg minden feszemelés nélkül 1,2-es VID-del (ami elvileg jónak számít) alapból 63fokos, terhelve 76-80 fokos...A cpuhűtő jól van felszerelve.
Mit tudnátok elképzelni hibának?
Képek itt:Terheletlenül
Terhelve
A tápegység 12V-os ágját is nézzétek meg légyszi!!!JA, valamint azt se értem, hogy az alaplapnak kellene ennyire melegednie...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest