- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Projektor topic
- Plazma TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Apple asztali gépek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fujifilm X
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
Új hozzászólás Aktív témák
-
belaazallat
addikt
Hali!
Akkor nem tudom mi lehet az oka. Ha a lapba jók a szenzorok, akkor az everestnek jeleznie kellene az adatokat. Melyik everestet használtad?"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
Tomi 16
őstag
válasz Dragbajnok #101 üzenetére
Mert játék 100%-osan kihasználja a procidat közben a ramjaidat is.
De tegyük fel hogy amikor bekapcsolod a gépedet akkor 25-C fokos és ha mondjuk elindítod a Far Cry-t akkor mondjuk biztos hogy felmegy a hőfoka.
A játéból lépj ki és utána nézd meg Everestel- vagy AIDA-val hogy hány fokos a procid.
Próbáld azt is meg ha ujra pasztázod a procidat.
(Fehér pasztával ezüsttel ne mert az zárlatot okoz neki.)
Írj majd hogy mire jutottál. -
KőkorSzaki
tag
válasz fireball7400 #84 üzenetére
Hasonló lapom van. BIOS vagy ASUSProbe, a többi felejtős ebből a szempontból (kivéve, ha ugyanazt mutatja mint a BIOS és az ASUSProbe )
-
Frenky87
aktív tag
válasz belaazallat #102 üzenetére
2005 Ultimate Edition (a lapom meg 2004-es, de a 2005 decemberi bios van rajta...)
///
-
Frenky87
aktív tag
válasz Frenky87 #107 üzenetére
Nah... már jó... a 2006-os Everest Ultimate kijelez mindent... DE.. engem zavar, hogy ott kell lennie tálcán az Everest ikonjának is... el lehet ezt tüntetni valahogy? vagy tudtok valami más progit mondani? (SpeeedFan kilőve... a MoBoMO megint, mivel nincs benne a lapom)
///
-
warrior28
aktív tag
Sziasztok! Szeretnék kérdezni valamit...
Most vettem egy új alaplapot és beleraktam a régi procimat (P4 3Ghz). Az előző lapomban (P5P800) alapjáraton kb. 25-30 fokon ment, itt meg (P5B) 45-50... Lehetséges, hogy lekéne kennem hűtőzsírral? Ha igen, akkor milyet vegyek?
Köszi! -
warrior28
aktív tag
És az is érdekelne, hogy hol tudnék ilyet szerezni!
Köszi! -
warrior28
aktív tag
Hiába cseréltem le a hűtőzsírt, még mindig 50 fokos alapjáraton a CPU-m...
-
ANT
addikt
válasz warrior28 #124 üzenetére
Szvsz ha hideg a borda, akkor ott nincs hőátadás! Vagy nem jól gletteltél, vagy a hűtő felületével van valami gáz. Valamelyik topikban olvastam egy versenyző esetét, aki az új hűtőjét először fél napig csiszolgatta, mer homorú volt a felülete.
''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika
-
ANT
addikt
válasz warrior28 #127 üzenetére
Egészen vékonyan kell felvinni a felületre a pasztát, hogy csak egy filmréteg alakuljon ki. Ezt többféleképpen megcsinálhatod: a kupak közepére nyomsz egy kicsit, aztán bele a hűtőt,és óvatosan mozgatod egymáson a két felületet, hogy a trutyi elkenődjön.Vagy telibe nyomod, aztán valamilyen keményebb lappal (telefonkártya?) elsimítod, egyúttal le is húzod, ami nem kell (ezt nem próbáltam, csak népgyűjtés!) Lényeg, hogy túl sokat ne nyomj rá, mer a fölösleget úgyis kipaszírozod!
Hőfok: nekem nem ment 60 fok fölé soha a maghőmérséklet, de csak alapfeszen hajtom a procit. (3.8 GHz fölé még nem mentem)
[Szerkesztve]''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika
-
Boryszka
tag
Sziasztok!
Most már én is csatlakoztam végre az A64-esek klubjába a mai nappal!!!Ennek nagyon örülök!
Dobozos Athlont vettem, és az alumínium borda felületén van egy barna gézszerű anyag, ami a CPU-val érintkezik közvetlen. Én úgy veszem, hogy egy kicsit át van itatva hűtőzsírral
A kérdésem az lenne, hogy azt le kell venni, vagy maradhat rajta nyugodtan. (Mondjuk ha nem veszem le, akkor lehet hogy egy kicsit melege lenne a procitól.)
Negatívum viszont hogy hűtőzsír nem sok van rajta!!!A régi procim is dobozos, és azon volt zsír bőven!
KösziBL
-
Ottoka
őstag
Most még az, aztán ha nem cseréli ki, lehet visz mindent.
Mezőhegyes
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- AMD Ryzen 5 1600 6-Core 3.2GHz (up to 3.6GHz) AM4 OEM Processzor
- Intel I7 13700K 16mag/24szál - Új, Tesztelt - Eladó! 108.000.-
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Intel Core i5 10th 10400f
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest