Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Shkiz0

    nagyúr

    Skacok help.
    Ugye haver nyitott a múltkor egy kesztyűt. Na lejárt a trade ban, és felrakta bitskinsre.
    El is vitték pár perc alatt eddig sima. Viszont, korábban nem volt saját PayPal fiókja és a barátnőjéét használta, az volt hozzácsatolva az oldalhoz. Nyitás után (azaz kb 1 hete) kitalálta, hogy mivel most már neki is van dombornyomásos kártyája legyen neki külön PayPal. Megcsináltuk, és mivel a barátnője nem nagyon Ebayezik vagy vásárol PayPalon keresztül (gyakorlatilag csak azért volt eddig neki mert neki volt olyan kártya amit mindenhol elfogadtak, nem kellett hozzá külön webes díjcsomag vagy akármi hogy tudjon Maistroval is fizetni) az ő accját töröltük.
    Viszont elfelejtkezett erről, és az oldalon nem adta hozzá a sajátját, és rátenyerelt a withdrawra. Ekkor tünt fel, hogy hopp gáz van nincs meg már az acc. Ekkor keresett meg, hogy segítsek már neki, mert befosott hogy oda a 100 euró amit a késért kapott. :D
    Nem tudja valaki, hogy van lehetőség visszavonásra (én nem találtam az oldalon) vagy mennyi idő múltán "jár le" az érvényessége a kifizetési kérelemnek, ha nincs befejezve, azaz mikor kapja vissza a bitskines walletjére a kiutalt összeget?

    Új hardverek számlával, garanciával érd PM.

Új hozzászólás Aktív témák