Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kretenallat

    senior tag

    Saját (külön)vélemény:

    Várjunk egy kicsit a banokkal, kérem. Gentle révén bekerült a közösségbe jópár ember, aki furcsa, értem.
    gentle, ragie, szerzetes elmennek ICL-re, remélhetőleg bizonyítják, hogy skillből jönnek a lövések.

    ragie még mindig egy kölyök és sokan követnek el hibákat. én nem csaltam soha, oké... de pl ott van a feleségem öccse, összeszedett egy bant csalással valami játékban anno (nem steam). volt 15 éves, már kinőtte, remélhetőleg ragie is. gondoljunk egy kicsit simplere, aki csalt, bukott, játszik, sír egy győzelem után a pódiumon.

    szerzetes kicsit másabb téma. ezzel a viselkedéssel nem hiszem, hogy itt a helyed, és tök lényegtelen, hogy milyen skilles vagy. azért járnak ide az emberek, hogy jól érezzék magukat... és amikor az első meccs után (amit megnyertetek együtt) jön egy játékos, hogy nehogy egy csapatba tegyék veled, mert nem bírja, akkor tök mindegy, hogy mennyit lősz. én azt mondanám, hogy ha ez egy perszóna, akkor intelligensebbet is kialakíthattál volna. ha a cél a 13 éves twitch közönség meggyőzése arról, hogy te vagy az arc, akit követni kell, akkor remélhetőleg nem fogod köztünk folytatni. gentle is jól játszik, jól lő, ő is csal, mint állat :D, de legalább egy kedvelhető arc.

    gentle: hát én nem tudom, honnan szeded össze ezeket az arcokat, de szerintem simán meglennénk nélkülük is xD

    egyébként, és nem csak a tisztaság kérdése végett, én szívesen venném mindenkitől, ha demókat vennének ICLen (amennyiben ez lehetséges, nem tudom). a versenyre mindenkinek a legjobbakat, remélem, hogy a legjobb eshetőségek fognak beigazolódni, és mindenki kedvesen és cukimukin, megnyugodva tér vissza közénk.

    egyébként nem tudom, hogy nem lennee-e érdemes létrehozni egy külön topikot a mixnek, különösen, hogy mostanában kevés egyéb tartalom kerül megbeszélésre itt

    :: Ω :: Born Dead, Buried Alive :: Ω ::

Új hozzászólás Aktív témák