Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #07331584

    törölt tag

    válasz ReFleXx #55887 üzenetére

    Szomorú lesz, hogy nem kapnak pénzt azért, amiért egy kvalin 3 beugróval játszanak :D no offense.
    Imádom Gábort, de amit profiként nyújtanak (a csapata és NEM GABI, Gabi mindig ott van és mindig odateszi magát), az szánalmas.
    Azt remélem, hogy ő bekerül még egy igazán ütős és elhivatott csapatba, ahol meg tudja mutatni, hogy mit tud igazán.

    Persze ez csak egy kvali volt. Persze most volt bodító valamelyik fesztiválon(na meg RML megint eltűnt), amik csak nyáron vannak. Na de ICL-en se vették valami komolyan (legalábbis bodító...) a dolgokat . Kolorr mondta is, hogy lenézték az enemyt d2-n, akiktől kiszoptak rendesen alsó ágon.
    Aztán jött még pár kifogás tőle, hogy "hát flashék milyen mákosok voltak, hogy Traint kapták".
    Olyan szinten röhögtem ezen. Több ezer órát beletoltak már a csébe. Full mix még az összes magyar csapat és a pályára meg a vétóra kell fogni a kiesést.

    Daninak csalánnal kellene verni a tökét, hogy nem ő a magyar Krimz (mert amúgy a játék stílusa dettó ugyanaz). Pontosabban ő a magyar Krimz, csak nincs azon a szinten (pedig lehetne).
    Amúgy megértem, mert dolgozik és az fontos, hisz elég kicsi az esély arra, hogy pikk pakk elérnek nagy nyereményeket, amikből meg lehetne élni. Én egyébként benne látnám azt az embert (ha játszana rendesen) aki a hátán tudna vinni egy csapatot a nehéz szitukban. Rá simán lehet alapozni, csak sajnos ott a meló, ami ilyen korban már igencsak belekalkulálandó.

    Hátha olvassa ezt valamelyik illetékes. Válaszolja már meg nekem kedvesen vagy bunkón (csak őszintén), hogy Kolor tegnap 9-5ös állásnál, miért boostoltatta fel magát a tűzbe? Miért nagyképűsködte/ték el az utolsó T kört? Miért nem akartak 10-5tel fordulni? Miért volt jobb a 9-6, ami után jött a pisztoly kör és pikk pakk 9-9.
    Miért nem veszik komolyan 100%-ig a meccseket?

    ui: Gabi is love, Gabi is life.

Új hozzászólás Aktív témák