- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eagl3
veterán
Pont ez volt a problémám, amit Xero ír, 2008-ban vettem az EIZO s2231w-t, ami szintén VA paneles és a mai napig tökéletesen működik, remek monitor. Viszont már rég váltani szerettem volna fullHD-ra és magasabb frissítésre és azután a monitor után szerintem elsírtam volna magam egy TN panel betekintési szögeitől és színvisszaadásától így hát, mivel már képtelen voltam megvárni a 144Hz-es IPS-eket, maradt a kicsit borsos árú Foris, bár ha azt vesszük, hogy egy TN paneles minitor is 100k környékén van, annyira szerintem nem is drága, főleg ha ezt is 7-8 évig használom majd.
-
Evome
senior tag
Az miért van hogy Gungame be bevörösödik a képernyő + a karakterem falon át látható lesz mások számára ?
Elég zavaró akármi is tesziHumans Killing Humans Since birth of Humans
-
lemusz
addikt
Advanced Anti-WH System. Egyenlőre teszt fázisban van. Lényegében annyiról szól a dolog, hogy ha WH-s vagy, akkor érzékeli ezt a szerver és tenmagad is láthatóvá válsz mindenki számára. Úgy látszik pont kifogtál egy ilyen szervert. Amúgy mindez kamu. Akkor van ilyen ha te vezetsz a pontversenyben és ellövöd magad, akkor láthatóvá válsz, ezzel megnehezítve a dolgodat, megkönnyítve az ellenfelekét.
-
törölt tag
-
Cthulhu Dawn
őstag
[link] Jópofa, hogy a játékbeli 10x ennyibe kerül .
[ Szerkesztve ]
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
Evome
senior tag
válasz Cthulhu Dawn #30215 üzenetére
De a játékbelivel ha ölsz nem csuknak le
Humans Killing Humans Since birth of Humans
-
freeknight
őstag
válasz Cthulhu Dawn #30215 üzenetére
Van itthon már egy karambitom, de ez nagyon frankón néz ki, lehet rendelek is egyet
-
SamS20
senior tag
egy kis kérdés egér témában hány hz-es módban érdemes futtatni az egeret a legjobb élményért ?
-
MurdR
veterán
Ezen beh*gyoztam DDDDDDDDDDDDDDDDD
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
őstag
Ilyen finom fegyvert hol lehet szerezni mint ami a képen látható?
Link az úriember inventoryjába.
Mert van még nála egy Factory New Dragonlore AWP, meg egyéb sok sok nagyon drága cucc, zsír új stattrak karambit hegyekben, egyebek.
Mivel ez nincs kinn marketon, gondolom nem tú sok lehet belőle. Tehát az első kérdésem az lenne hogy milyen meccseken indulhatott ahol ilyeneket kap, a második pedig ha van valamiből Factory New, akkor az a használattól nem változik 'elhasználtabbá'?[ Szerkesztve ]
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
fmx
aktív tag
válasz DrTechnoid #30223 üzenetére
Nem vállik elhasználtabbá,és ezekért a skinekért sok Deak Ferencet kellene adnod.
-
pr1mzejEE
addikt
válasz Vismajor01 #30142 üzenetére
Ez pedig a másik véglet.Mielőtt felkerültem sasba bedobott az előtte lévő 2-3 meccsen pár sast. Itt meg 3 sheriffet.. - az meg a másik, hogy mindig így vagyok bottom pointer
Ez pedig az ellenpélda: wtf
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
Redneck
nagyúr
Miért tünteti el a lounge a kis 10-30 cent közötti nyeremény skint? Csak azt kaptam vissza amikkel fogadtam de a 20 centes skint nem. Eredetileg 32 cent lett volna a nyeremény. Tudom hogy nem nagy érték de inkorrekt dolog, mert ha bukom a 60-70 centet nem kapom vissza. Ez a 3. ilyen 12 napon belül.
[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Cthulhu Dawn
őstag
Ellen felajánl egy knife roundot (magasan ők vezettek), majd egyből fejbe lő ak-val (y)....jó tudni, hogy van fair play itt is .
[ Szerkesztve ]
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
MurdR
veterán
válasz Cthulhu Dawn #30231 üzenetére
Ne tudd meg arra a majomra milyen ideges lettem. Én még nem nyomtam ilyen késes kört, és tetszett volna, de akár merre mentem, mindig felvett egy köcsög USP-t, és én meg elvből dobtam is el ugye... Na mindegy, sajnálom hogy Te voltál a statban az utolsó. Oh, wait!
-
Cthulhu Dawn
őstag
Azért kiemelkedő sem voltam, még magamhoz képest is rosszul játszottam . Hoztam kb.: 3 clutch szitut a 2 meccsből (azt amit feladtak nem számolom), amiből 2 kör ugyanúgy elment attól függetlenül, hogy leöltem mindenkit (de az az egy legalább eco körben volt 1v4 deagle-el ) . AWP is borzalmasan ment, pedig statom szerint 0.44 a találati arányom vele, itt meg az egy helyben állót nem találtam el néha .
Hívhattok amúgy legközelebb is, fejlődni úgy is csak úgy fogtok ha erősebbek ellen játszotok . Rang engem úgy sem érdekel már, hogy nova 1-2 vagy 3. Arról pedig szokjatok le, hogy kirambóztok mikor megvan a plant/bomba.
[ Szerkesztve ]
-
Zimmi91
addikt
Sziasztok!
Úgy néz ki vennem kell egy új fülest és ezek közül szeretnék választani [link]! Valakinek van innen valamelyik?! Esetleg tud róla véleményt?!
Előre is köszi!
" Just remember Manchester is RED! "
-
vzsryl
nagyúr
válasz DrTechnoid #30223 üzenetére
Ha csgolounge-on elkezdesz cserélgetni, és elég ügyes vagy, akkor tudsz ilyeneket szerezni. Gyári új Howl-t én kb. 1 hónap alatt tradeltem össze magamnak anno.
(#30225) pr1mzejEE: Nálam is így szokott ez lenni. A nagyon kicsi és a nagyon magas rangúakra meglövöm, de az ilyen kala-dupla kala, néha sheriff-ek szétaláznak. Legjobb a koszorús sasok ellen játszani, azokat a legkönnyebb belőni. Gondolom, mert értelmesen mozognak.
(#30235) Zimmi91: Olvasd el a fejhallgatós topik 30k alatti ajánlását. Ott sok superlux fel van sorolva. Vigyázz, nehogy a gamer fejes topikba tévedj be, mert akkor annyi szakmaiságba futsz bele, mint holnap egy túzok...
[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
Xero
nagyúr
válasz vzsryl #30236 üzenetére
Naja pontosan.
Néha smurfon is mit össze kínlódtunk sima kalák ellen, míg a dupla csirkék racionális helyeken bukkantak fel. Nyilván sokkal egyszerűbb kilőni azt aki normális szögeket tart és nem elborult helyekről ugrik be p90-el.
A 668B slux pedig még mindig teljesen jó ár/érték arányú.
[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
[GAMEPLAY]
– Smoke screen overlay fades faster now when exiting smokes quickly.
– Adjusted boundaries of smoke screen overlay slightly.[TOURNAMENT SUPPORT]
– Added server setting sv_reliableavatardata: when enabled player avatars are reliably exchanged between all players and casters on the game server, reliably delivered to GOTV spectators, and recorded in demo files.
– Added the ability to specify team logos just like we specify team names or flags (via convars mp_teamlogo_1 and mp_teamlogo_2 using team’s shorthand image name).
— Team logos now show in the spectator scoreboard, the win panel and the player scoreboard.
– Added a new win panel string that shows the team name if they win the round.[MISC]
– Added ff_damage_bullet_penetration convar to control how much penetration power and damage is scaled when hitting a friendly when FF is off.
– Fixed pistol muzzle flash so it no longer stretches to the map origin at low framerates.
– Fixed fog clearcolor calculation that caused free-cam spectators to see bright colors behind level geometry.
– Speculative fix for spectating audio bug.
– Added player flashbang visual indicators with a progress bar that shows over players heads when you are watching via GOTV.
– Updated the first person flash effect when spectating someone via GOTV.
– Fixed bug which stopped CS:GO from working on OSX Snow Leopard.
– Added flavor text to the Bravo Collection weapons.
– Added 5 new Music Kit Offers.
– Added 12 new Sticker Offers.
– Fixed gamepads being reset and deactivated on map load.
– Added support for hot-plugging of gamepads rather than requiring that they be connected prior to game launch.[MAPS]
-Cobblestone
–Removed various boosts
–Further optimizations
–Tweaked layout of underpass room
–Moved door from CT side to T side of underpass
–Made cubby at entrance to Bombsite A smaller
–Widened arch at end of long A
–Set correct surface types on textures
–Brightened haystacks at entrance to Long A
–Updated collision on broken wall in bombsite A and B[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
Xero
nagyúr
válasz vzsryl #30238 üzenetére
Hohohóóóó a smoke-ra kíváncsi leszek.
A flash indikátor pedig egy hete került fel redditre mint ötlet. Ezek szerint olvasnak a fiúk.
-
törölt tag
Xero láttad tegnap Summit1g mekkora donatet kapott az infamous3x csávótól? 1 nap alatt több mint 100.000$ Még most is megy a Stream
-
törölt tag
Igen feltűnt, látom nem csak neki nincs rankja
Amúgy ez a mostani update azt FPS-t megint elrontotta. Le van fixálva hogy menüben legyen nekem 144FPS, erre 135-6-7 között ugrál. Bekapcsolom a vsync-et, és 144 helyett, ugyanúgy ugrál 135-6-7 között.
Másnál is ilyen, vagy csak nálam
Más win 8.1-en működik az egér hz-es hack dolog ?[ Szerkesztve ]
-
MurdR
veterán
válasz Cthulhu Dawn #30234 üzenetére
Azt a 13-15-ös kört élveztem azért; kibukott az, hogy mennyire számít a taktika ha skill fölény van ellenünk
azt amit feladtak nem számolom -ezt legközelebb emeld ki
Arról pedig szokjatok le, hogy kirambóztok mikor megvan a plant/bomba. -Ilyet pedig OFFoljA dígülös lövéseid nagyon szépek voltak, azt nagyon irigylem, én Deserttel egyszerűen nem tudok lőni, pedig 1.6-ban az volt a kedvencem.
Ami nekem hiányzik a Silverből:
-D2 rushnál senki nem használ füstöt B-n, és senki sem használja a közepet CT oldalon.
-Infin pedig: T-kezdőről hosszú-> boltív-> és B plant: pedig sokszor szerintem simán menne.Szívesen játszok Veled- illetve magasabb rankúakkal, mert szerintem gyorsabb lenne a fejlődésem/ fejlődésünk.
Sajnos (vagy nem sajnos) világ életemben hanyagoltam az FPS-eket, és ez meglátszik Skillben, én inkább stratégiákat nyomtam, vagy kalandot. A kezem nincs mindig ráállva a gyors rántásokra, ezért nem is érzem annyira a WP-t például. Nagyon-nagyon sokszor van az, hogy a köröket addig hozom (mármint nem én egyedül, na érted, mindegy..) amíg az ellennek nincs pénze WP-re. Amint 2-nek van, számomra már veszett ügy, mert hiába ügyeskedek ellenük AK-val illetve M4-gyel, ha aztán WP-vel 3 mp alatt megfekszem. Ilyenkor kéne a sok füst, és a sok flash.
Én egy picit rámennék a taktikára, mert rengetegszer veszem azt észre, hogy egy erősebb brigád is meg tud szeppenni, ha olyat lépünk ellenük, amire a legkevésbé sem számítanak.
No mindegy, 40 nyert versengő alatt vagyok még, nincs minden veszve.
Na meg szerintem a nagyok, mint pl Xero, vzsryl, kötelező jelleggel kéne hogy tanítsák az elesettebbeket, ha ezt nem teszik meg, akkor pedig ban-t nekik.
Bár Xero nekem rengeteget segített nekem az elején. Sokat tanultam tőle. És biztos Ő is tőlem:Óvakodj a silverektől, mert a nyomorba döntenek.
[ Szerkesztve ]
-
marakuja
csendes tag
válasz Cthulhu Dawn #30234 üzenetére
Én kifejezetten elégedett vagyok a teljesítményemmel ezen az ominózus meccsen :-D
:)
-
davidj92
tag
Nem tudom mikor szoktatok játszadozni, de ha esetleg pont fenn lennék és akadna még hely, akkor jönnék ha lehetséges. Egyedül unalmas rankedezni, meg hát sok a rássön kid Nova 2 vagyok jelenleg, van Ts-is meg minden finomság sztímprofil
Ami nem öl meg, az megerősít. Kivéve a medve. A medve az megöl.
-
PAUBEN
tag
Ezt vki próbálta már?
-
_XXXXX_
tag
40 nyert versengő? mintha kb ugyanakkor kezdtünk volna játszani. Nekem már majdnem 100 nyert versengőm van és ugyanott tartunk rangban(na nem mintha számítana a rang). Olyan 52%-os nyerési statisztikám van ha jól rémlik, végül is minden második meccset nyertem (ami nem hangzik túl jól). Azt hiszem kicsit túl sokat játszottam, ki is égtem egy kicsit a játékból
"Rendszergazda vagyok, nekem mindent szabad."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest