- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- 3D nyomtatás
- Milyen monitort vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- SSD kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
viktorov
csendes tag
Sziasztok!Az everest 12v helyett miért mutat 8v ot 450w tápom van
viktorov
-
MasterHUn
senior tag
Sziasztok. Van egy Corsair Cx500 as tápom és arra lennék kiváncsi hogy szerintetek elbírna 2db gtx 280 at? esetleg gtx280 és egy gtx 295 öt? várom válaszotokat!
Nem egy erős gép..., fél Paks kell mikor bekapcsol :D / Minden SIKERES ÜZLET UTÁN JÁR A PIROSPONT!! //
-
MasterHUn
senior tag
válasz Rypejakten #2353 üzenetére
mi lenne az a táp ami elbírná esetleg meik az a kárty ami ugyanezt a teljesítményt tudja hozni.
Nem egy erős gép..., fél Paks kell mikor bekapcsol :D / Minden SIKERES ÜZLET UTÁN JÁR A PIROSPONT!! //
-
nandi17
tag
válasz Rypejakten #2356 üzenetére
én személy szerint most akarok venni egy MSI vagy ASUS 7870/OC csak nem tudom melyiket és hogy ölég e lenne hozzá a CX430 bronz táp hány % futna a táp vagy hogy fogalmazzam magam ?
-
MasterHUn
senior tag
válasz Rypejakten #2356 üzenetére
hát igen nekem azzal van a problémám hogy nézegettem teszteket de nem sokkal erőssebbek a 6xx es széria középkategóriáji mint pl egy 280 (bár lehet hogy rosszul néztem) egyedül ami fogyasztásban csúnya 236w
-
MasterHUn
senior tag
válasz Rypejakten #2359 üzenetére
hát meglátjuk mit tudok előbb cserélni
-
SRII
őstag
sziasztok!
szeretnék érdeklődni hogy mi a vélemény a Corsair márkáról és a tápegységeiről.
jelen esetben: Corsair CXM 600W Modulásris tápegység 80+ Bronzevagy inkább fsp, vagy seasonic? mivel ebben a kategóriában nem találtam ennyiért.
600-620-650w moduláris, minőségi és 22 -24 k környékén kellene.
[ Szerkesztve ]
Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!!
-
senior tag
Corsair ajánlom neked... a fps.. az nagyon gyenge Corsair hez képest másik meg nem játszik
[ Szerkesztve ]
► Ryzen 7 9800X3D (ARCTIC Liquid Freezer II 420 (V.7) + Artic MX-6) ► EVGA RTX 3080Ti Ultra 12GB GDDR6X ► Samsung 990 1TB Pro Raid 0 ► 2x16GB Corsair Vengance DDR-5 32GB/6000 CL30 + ►ASRock X670 Steel Legend / ► 60TB HDD / ► Be quiet Straight Power 1500W Platinum ► Creative Sound AE-9 ► EVGA DG-87
-
-
Maszki
tag
Srácok, szerintetek lenne értelme a Corsair GS800 v1
tápomat cserélni egy TX650 v2 garis, dobozos tápra?◄ Maszki ►
-
senior tag
válasz baandii92 #2372 üzenetére
Max fél vagy 1éven belül leég a tápja azt vesz másik gépet ha netán magával ránt mindent
[ Szerkesztve ]
► Ryzen 7 9800X3D (ARCTIC Liquid Freezer II 420 (V.7) + Artic MX-6) ► EVGA RTX 3080Ti Ultra 12GB GDDR6X ► Samsung 990 1TB Pro Raid 0 ► 2x16GB Corsair Vengance DDR-5 32GB/6000 CL30 + ►ASRock X670 Steel Legend / ► 60TB HDD / ► Be quiet Straight Power 1500W Platinum ► Creative Sound AE-9 ► EVGA DG-87
-
nandi17
tag
nekem egy corsair vs450 GTX 660 hajt és elég hozzá
[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
Realme GT Master Edition
-
simonlaci55
tag
Sziasztok, lenne egy Corsair HX 650 ami bekapcsolásnál mindig leveri a biztosítékot, szétszedve nem volt de a papírja nincs meg , mitől lehet ez? a válaszokat előre is köszönöm
Simon László
-
Flashget
félisten
válasz simonlaci55 #2378 üzenetére
Nálam is leveri néha.
10A a biztosítékok vannak a kis megszakítóban. de le kéne cserélnem 16A-ra mert már több mint 30 évesek..
a villanyóránál 20A van mióta elfűstőlt régebben a 16A-s
(panel)Realme GT Master Edition
-
Cobra.
őstag
válasz simonlaci55 #2378 üzenetére
Nem a táp csapja le a biztosítékot, hanem a komplett gép indulási áramfelvétele. Ha a porszívót dugnád a gép helyére, akkor is azonnal lemenne a biztosíték.
[ Szerkesztve ]
-
Dominó85
addikt
Sziasztok,
kipurcant a Corsair HX450-es tápom. Már megvan az utódja egy HX650 személyében. Leveleztem a Corsair-rel és mondták, hogy még gyártói garanciás. Kérdéseim:
- minden moduláris kábelét ki kell a táp mellett küldenem, vagy elég maga a táp?
- mi van ha egy modu kábelem nincsen meg?
- a magyar posta felejtős, mert 7500.- a követési számos kiküldés (a táp 2,14kg, ergo csomag, de ha a kábeleit kiveszem, akkor levélként 2kg alá csusszan)
- futárszolgálatos tapasztalata van valakinek, ami olcsó és megbízható?
Nagyon köszönöm a segítséget.* Péter - 06302461862 *
-
simonlaci55
tag
válasz simonlaci55 #2382 üzenetére
natehát valaki tudna esetleg vmi okosat mondani, hogy a tápnak milehet a baja, mert én zárlatra gondolnék, de az is mitől lehet? már amikor energiát kap a táp hátul fel van nyomva a gomb már akkor kiveri a biztosítékot -.-
Simon László
-
Cobra.
őstag
válasz simonlaci55 #2385 üzenetére
Földeletlen konnektor, rosszul bekötött és áthúzó nulla ág okozhat ilyet pl. Esetleg rosszul érintkező tápkábel.
-
simonlaci55
tag
-
Hoorus
őstag
Sziasztok!
Mi a különbség egy AX850 és egy HX850 táp között? Mennyire hangosak ezeknek a ventilátoraik, illetve melyik az ajánlottabb ezek közül?
Köszönöm
-
grunge
addikt
-
grunge
addikt
Kicserélték a tápot, ez már a self test alkalmával is visszaveszi a venti fordulatát. Tökéletesen megy a link is win8 alatt. most happy
159 SW 1.9 jtdm <3
-
grunge
addikt
olvasgass corsair forumokat ha tudsz angolul...elkeserítő ami megy.... a Seasonic belsővel készült tápok (legyen az bármelyik másik márka) olyan bajjal jönnek le a gyártósorról hogy zümmögnek...iszonyat hangos elektromos zajt gerjesztenek a kondik...lutri nagyon egyet kifogni, ami csendes. pfff..... Az AXi digitális tápknál ilyen nincs a Felxtronics belső miatt, viszot ahogy nálam is előfordult, a ventiszabályzás szórakozik némely esetben....ez még mindig kisebb baj. Sok Seasonicos el is durran a delikvenseknél. Alapból elég sok a DOA eset is, amikor ugye döglött tápot kap az ember. Az egész uj AX szériát átdolgozzák elvileg..Seasonincéknak lesz is dolguk rendesen..
[ Szerkesztve ]
159 SW 1.9 jtdm <3
-
Hoorus
őstag
Én XFX 850W-ből (Ami ugye szintén Seasonic) fogtam ki ilyen elektromos zajosat a múlt héten. Vittem is vissza, lett helyette újonnan Corsair AX850, ami szerencsére teljesen néma.. És még a fólia is rajta volt.. 38 -ért jó vétel volt úgy gondolom, máshol 40-44 K-ért látni...
[ Szerkesztve ]
-
Hoorus
őstag
Ja egyébként hozzátenném még, hogy XFX850-el idle fogyasztás 73 W, Corsair AX850-el 61 W.. Szóval van, hogy az "öregebb" a jobb..
Egyébként én azt vettem észre, hogy ha az ember vesz egy olcsó, de márkás cuccot, az szinte mindig tökéletes. Pl. volt Chieftec CTG500-am, ami 13 K volt, de hangtalanul, hiba nélkül üzemelt.
Ellenben ha veszek egy drágább überbrutál cumót, azzal mindig van valami baj..
Csak én vagyok mindig ilyen szerencsétlen???
[ Szerkesztve ]
-
grunge
addikt
NEm nem, ez a tendencia sajna...Chifi van / votl nekem is eddig, agy 650es modulásr CWT belsővel. Ezt a belsőt haszbnálja corsair is a HX szériához. Mondanom sem kell hogy zseniláis. Egyedül a jobb hatékonyság miatt akartam paltinumra váltani, nomeg a full modularitás és a full fekete kábelek miatt is. Na mindegy, aki uj AX-et akar venni, én mindeképen az AXi.ket javaslom, megéri a kicsi felárat a Flextronics belső. Itt csak a ventivel lehet gond, de ez is ritka..
159 SW 1.9 jtdm <3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest