- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Projektor topic
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Androidos fejegységek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gali199qd
tag
Helló! Hogyan tudom a szoftvert frissíteni ezen a Concorde SmartPhome 5500-ason? vagy valami program van-e hozzá ?
-
dadmike
tag
válasz Gali199qd #503 üzenetére
Csaó! saját magad nem tudsz szoftvert frissiteni a cc telókon. csak a cc-nek van hozzá célszoftverjük,ezt a fissitést dijmentesen megcsinálják ha elviszed hozzájuk a szervizbe. 5500as esetén a 4.4.2 kitkat a legújabb rendszer,annál jobbat nem fognak neked ők sem feltenni.
-
dadmike
tag
válasz Gali199qd #505 üzenetére
az enyém sem volt már garis anno,bőven 1év letelte után vittem be a szervizbe,és szó nélkül csináltak rajta szoftverfrissitést. ugyan ugy maradt 4.4.2kitkat csak build számom lett decemberi. én anno a 220volt webáruházból vettem a telót,semmi gond azzal hogy te meg az edigitálba vetted. csak szépen be kell sétálni a kelenföldi út 2höz és garin kivül megcsinálják szépen neked. meg is lehet várni mert kb. 20perc mulva ki is adják az ajtón a telcsit.
-
luciferk
senior tag
Gyári flip tokot az 5500-hoz hol lehet beszerezni?
[ Szerkesztve ]
-
Traptor
aktív tag
Sziasztok!
Sógoromnak van egy ilyen telója és egyszer csak elkezdett fagyogatni. Pontosabban nem fagy le de csak egy gombnyomást érzékel a képernyőzár feloldása után. Ha ekkor zároljuk majd újból feloldjuk, akkor ismét egy és így tovább.
Szerettük volna gyári állapotra hozni de a hangerő fel + bekapcsolás után megjelenő hanyattdöntött robot ikontól nem lehet tovább menni, mert nem reagál a vissza lépésre...Találkozott valaki ilyennel?
Esetleg van erre valakinek fw-je? Akár alternatív?
.: Aláírás helye :.
-
dadmike
tag
valószínűleg nincsenek jól kalibrálva a szenzorok a beállításban. nekem is volt ilyen problémám ezzel a telóval anno. gyári beállítás segített rajta. nem kell a recovery-ben járkálni és ott álíitgatni semmit. rendszer alól,a biztonság menüpontban,lehet normális gyári visszaállítást csinálni,az is bőven elég. ha nem oldja meg az sem akkor szervizbe kell vinni,csak ők tudnak szoftverfrissítést csinálni saját célszoftverükkel. 4.4.2 kitkat a legfrissebb rendszer erre a telóra,csak azt tudják max rárakni. másik firmware-t,romot nem lehet rá tenni,erre nincs megoldás mint más telefonok esetén. kis csalódás volt nekem ez a teló annó,ezért is váltam meg tőle.
-
luciferk
senior tag
Szevasztok,
Ha az 5500-re ráteszem a flip tokot, hogyan érzékeli a mobil, hogy flip tok van rajta?
-
dadmike
tag
válasz luciferk #514 üzenetére
Alapértelmezetten megjelenik rajta egy analóg óra a körön,ami állítható digitálisra is akár,tetszés szerint. meg ha hívnak akkor azon keresztül látod hogy ki hív. nekem végig rajta volt a flip tok míg megvolt a teló. nagyban védi körbe a készüléket,és még egy kis dizájnt is kölcsönöz neki.
-
dadmike
tag
Ez az 5580asra vonatkozik, de 5500-n is ez a helyzet. Ott a flip tok plexién keresztül tudod felvenni ha hívnak, ki sem kell nyitni hozzá a tokot, csak elhúzod a hívást a megfelelő irányba. Persze a menüben a flip tokra vonatkozó beállításokat meg kell ejteni,akkor fog jól működni.
-
dadmike
tag
válasz luciferk #517 üzenetére
Mivel megtartottam anno ennek a telónak a tokját,ezért pont tudom demonstrálni. amugy egy kis mágnes van beleépítve a tokba fölül,ahogy látszik is. mikor lecsukod a tokot akkor ez a kis mágnes az előlapi kamera melletti szenzorral kapcsolatba kerül,és így szoftveresen is vezérlésre kerül. ennyi a titka
[ Szerkesztve ]
-
dadmike
tag
válasz luciferk #519 üzenetére
Igen, már az sincs meg. Általában nővérem örökli a telóimat. Neki adtam el az 5580ast is. KB 8hónapig használtam. Jó volt az is de egy idő után az is kevés lett. Utána még fél évig volt egy lenovo k3 note-om, azt is elpasszoltam neki, az már jobb volt sokkal mint a cc, de lehetőségem volt féláron hozzájutnom egy meizu mx5-höz. Ami itthon 100ezerbe kerül, én meg leleményesen, egyből Kínából, a gyártótól rendeltem meg 52ezerért. Jelenleg erről írok és biztos hogy ez most kitart nálam 1évnél többet. Nagyon jó telefon.
[ Szerkesztve ]
-
luciferk
senior tag
-
dadmike
tag
válasz luciferk #521 üzenetére
Van abban valami,amit mondasz. itthon sose vettem volna olyan telót,ami 100e forint fölött van. nekem mindig a bűvös 60e ft volt az az összeg amit telefonra kiadtam valaha is. ilyen hardverrel ellátott telefont itthon csak 100fölött kapni,ezért irtam hogy 1évig most nem váltanék. ha kolegám nem rendel az aliról magának akkor én sem,és sose tudom meg hogy van ez a teló. nagyon gyors,nagyon stabil,mindent visz. olyan 4k-t rögzit videót hogy a gépem nem játsza le,pedig 3.generációs i5ös procis...
-
Traptor
aktív tag
-
dadmike
tag
nekem van mentésem az 5500hoz,még anno 2éve csináltam mentést,mert egy fórumtársamnak is voltak gondok a rommal,elküldtem neki az én mentésemet,email-ben,de nem működött neki,az én romom,nem ment fel neki recoveryből. hiába,egy és ugyan az a két telefon,nem működött neki,hibát irt ki neki.
-
Gali199qd
tag
Sziasztok! Milyen programmal és hogyan tudnám rootolni a ConCorde SmartPhone 5500-at? A KitKat helyett szeretnék rátenni egy JB-s romot, ezt honnan tudom letölteni? Még sose rootoltam és kellene egy kis segítség hozá.
-
dadmike
tag
válasz Gali199qd #529 üzenetére
én anno a kingroot-al rootoltam meg ezt a telóm. http://www.apkmirror.com/apk/kingroot-studio/kingroot/kingroot-4-5-0-release/kingroot-4-5-0-android-apk-download/ . rendszer ügyben nem tudok segiteni mert nem is lehet rárakni semmiféle más firmware-t. cwm-et tudtam rárakni hogy ne a gyári recovery legyen rajra,de más rom nem jó hozzá,mert driver hiányában nem fog működni a teló és téglát csinálsz belőle.
[ Szerkesztve ]
-
movax
őstag
Két éve vettem két 5500-ast. Az egyik sajnos egy évvel ezelőtt hősi halált halt (keményen leejtettem, betonra, tönkrement a képernyője), pótoltam egy klónnal, tökugyanaz a vas, ezen már nincsenek partíciógondok, mivel nincs két részre osztva a tárhely. Természetesen rootolva van, kitakarítva, optimizálva, vígan működik.
A másik 5500-as két év után is szuperül működik, semmi baja (eredeti állapotában van, rootolatlan). Na jó, nem földrengésszimulációkra használom. Még a gyári fólia is okés rajta, igaz, fliptopkban van. Szóval ennyit az olcsó kínai vasak megbízhatatlanságáról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Projektor topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- OLED TV topic
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BestBuy topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest