Hirdetés

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.

  • PlayStationre tarthat a Palworld?

    gp PC-n és Xbox-on is roppant népszerű a játék, vélhetőleg csak idő kérdés míg a Sony gépeire is befut a program.

Új hozzászólás Aktív témák

  • adDis

    csendes tag

    válasz D-Phrag #1399 üzenetére

    Szia!

    Nekem 50/5-ös UPC Fiber Power netem van.
    A bekötés után nálam is állt napokig a feltöltés, hiába próbáltam ki / állítottam be azokat a dolgokat, amiket itt leírtak, szóval hasonló problémáim voltak, mint Neked.

    A vége az lett nálam is, hogy egy régebbi klienst, a 2.2.1-es uTorrentet raktam fel a legújabb helyett - ezzel pedig már végre megy a feltöltés!
    Na nem úgy, mint a régi időkben - korábbi albérletünkben, a Digi LAN-os neténél -, de megy.

    625 kB/s - mal lehetne max feltölteni, de a 80%-os "szabály" alapján 512-re állítottam a feltöltési sebesség korlátját. Van, hogy csutkán pörög, de nagyon ritka. Jó, ha 30-80 között eldöcög.

    Engedélyezve van: UPnP-port kezelése, NAT-PMP port figyelése,
    A kliens a tűzfal kivételekhez hozzá van adva.
    Feltöltési szál nálam 8 torrentenként.
    Protokolltitkosítás: kimenőnél engedélyezve (nálam ez tűnt jobbnak, mint az erőltetés, mert akkor se mocorgott különösebben).
    Bejövő kapcsolatoknál: engedélyezve van.

    Nem tudom, hogy a kliens ezen részén más beállítást célszerű lenne-e tenni, pl. DHT-s dolgok elől is érdemes állítólag kivenni a pipát, de nekem nem nagyon jöttek azok be, így mindenütt meghagytam a pipát ebben a menüben, csak a helyi peer sávszélességének korlátozása előtt maradt üres, ahogy alapban is az.

    Fix ip-t a Windowsban nem állítottam be (Windows 7), csak a modemnél adtam meg, hogy az MAC -cím alapján a gépnek mindig ugyanazt adja a Cisco. Bár a portszámnak úgy tudom nincs jelentősége (csak működjön:), de én a torrentet a 62256-os portra forwardoltam.

    Az enyém így megy, de örömmel fogadok én is bármilyen javaslatot, ha valaki nagy hibát talált benne, mert mint mondtam, azért lehetne jobb is a dolog...

Új hozzászólás Aktív témák